Problemy techniczne - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html) +--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html) +--- Wątek: Problemy techniczne (/thread-4977.html) |
Problemy techniczne - Świetlistooki - 20.06.2018 W tym temacie można zgłaszać problemy związane tylko i wyłącznie z technicznymi aspektami działania forum, takie jak: problemy z logowaniem, potrzeba aktywacji konta, niedziałające obrazki, wygasłe linki, wyświetlająca się nieprawidłowa liczba nieprzeczytanych PW, wyskakujące błędy, itd.
1. Jak naprawić latające na forum czarne kwadraty? (Google Chrome) Należy wejść w: Ustawienia -> Zaawansowane -> Użyj akceleracji sprzętowej, gdy jest dostępna -> wyłączyć tę opcję. 2. W prywatnych wiadomościach w "Do wysłania" mam wiadomość, której nie mogę usunąć, wyświetla się błąd "Could not update user pm counters DEBUG MODE". Co z tym zrobić? Osoba, do której wysłałeś zbugowaną wiadomość, powinna ją jeszcze raz otworzyć u siebie. Wtedy wiadomość przeskoczy do "wysłanych" i powinno być możliwe jej usunięcie. - Chrząszczowa Łapa - 20.06.2018 O, w takim razie na Cisowej Łapie mam 1 nieprzeczytaną wiadomość, chociaż wszystkie są przeczytane. - Zajęczy Sus - 20.06.2018 Chrząszczowa Łapa napisałx:O, w takim razie na Cisowej Łapie mam 1 nieprzeczytaną wiadomość, chociaż wszystkie są przeczytane.naprawione :D - Cisowa Łapa. - 20.06.2018 Dzięki! :D - Piaskowy Podmuch - 06.07.2018 W dziale "Słoneczne Grzbiety" w Gromie chyba przestała działać rubryka Ostatni Post? Edit: Wszystko już w porządku, najwyraźniej problemem był czyiś podwójnie wysłany post, a po usunięciu duplikatu wróciło do normy. - Mroźny Nos - 06.07.2018 Nowy styl nie ma żadnych nagłówków dla działów, przez co problematyczne jest rozwijanie kategorii jeśli ktoś większość z nich ma na co dzień zwiniętą. Można to poprawić? :f - Zajęczy Sus - 06.07.2018 Mroźny Nos napisałx:Nowy styl nie ma żadnych nagłówków dla działów, przez co problematyczne jest rozwijanie kategorii jeśli ktoś większość z nich ma na co dzień zwiniętą. Można to poprawić? :fFoka podesłała mi sugestię, żeby zwiększyć nieco te paski - teraz jest lepiej? - Mroźny Nos - 07.07.2018 Nie. Bo to nadal nie rozwiązuje problemu braku nagłówków i konieczności klikania na ślepo licząc na to, że kliknie się w dobry dział... - Zajęczy Sus - 08.07.2018 w takim razie pokombinuję z tym po wtorku, żeby przy okazji było w miarę estetycznie - Błyszcząca Łapa! - 08.07.2018 Chrząszczowa Łapa napisałx:O, w takim razie na Cisowej Łapie mam 1 nieprzeczytaną wiadomość, chociaż wszystkie są przeczytane.Na Błyskotce też teraz tam mam. Plus nie mogę usuwać postów z telefonu, niezależnie od tego ile razy odświeżam i próbuję - Zajęczy Sus - 08.07.2018 liczbę nieprzeczytanych wiadomości już naprawiłam, natomiast w drugiej sprawie mogę tylko zaproponować wyczyszczenie cookies lub wypróbowanie innej przeglądarki :o - Piaskowy Podmuch - 08.07.2018 Nie jestem w administracji, ale jeśli chodzi o usuwanie postów z telefonu, to próbowałaś robić to w oknie edycji wiadomości? Jeśli tam wejdziesz, to jest tam opcja "Usuń tę wiadomość" czy jakoś tak. Jak ją zaznaczysz i klikniesz wyślij to nie działa? (U mnie rozwiązało to problem) Edit: "Usuń ten post" - Hieroglif - 09.07.2018 Działa Dzięki Zając i Piasek - Dymne Niebo - 13.07.2018 Mam widmo pewuszkę na Dymku. - Bobrzy Kieł - 13.07.2018 Mi widmo pewuszka wisi na Wich od.....kilku miesięcy |