Żurawinowe Jagody - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Żurawinowe Jagody (/thread-8382.html) Strony:
1
2
|
Żurawinowe Jagody - Żurawinowy Nos - 04.07.2021 ♡ Ż u r a w i n o w eIJ a g o d y ♡ Kiedyś, dawno temu, dwie kotki wpadły na siebie pomiędzy Gąszczem Jagód. Ach, jakie one były różne! Jedna malutka, drobniutka, przestraszona kuleczka, która jąkała się co drugie słowo, a druga radosna i wielka, od razu pokochała pierwszą. Tak więc oto zaczęła się droga wzlotów i upadków w ich przyjaźni, przepleciona tekstami na podryw i sprzeczką o ważności siostry. W końcu, po zakończeniu owej sprzeczki, Cierpka Jagoda zrozumiała, że nie jest w stanie żyć bez Żurawinowego Nosa przy boku i nim zdążył się zorientować, otoczone kwiatami, wyznały sobie miłość aby później zostać partnerkami. Były ze sobą na dobre i na złe, na stratę Rydza, na nietolerancję rodziców i Karaczana, na śmierć obojga z rodziców Cierpkiej. Były ze sobą zawsze blisko i takim oto cudem, paręnaście księżyców temu padł temat kociaków, a zaraz po nim rozpoczęły się poszukiwania odpowiedniego kocura. Padło na Dymiący Staw, lecz zanim cokolwiek zostało zdecydowane to w łapy kocic wpadły dwa porzucone kocięta przy Grzmiącej Ścieżce. ♡ Oferujemy ♡ xxx- Dwie matki, które zakochają was na śmierć! xxx- Wujka Głośnego! oraz jakiegoś tam wujka Sztorma, ale to nie ważne xxx- Kuzynów wyłowionych z rzeki z fajnymi uszkami! xxx- Dwójkę wujków w Nowym Świcie! xxx- Ciocię medyczkę! xxx- Ciekawą fabułę! xxx- Rysunki! ♡ Imiona ♡ xxxTheme jest dowolne dla was, grunt żeby imiona nawzajem do siebie pasowały, najlepiej by były antonimami! xxx- Przykłady od nas: Marzenie i Jawa Sen i Koszmar Słońce i Księżyc Wilk i Zając Ciepło i Zimno ♡ Wygląd ♡ xxx- krótkowłose lub długowłose xxx- czarne, bure, rude, niebieskie, niebieskie pręgowane, kremowe, czarne srebrne, rude srebrne, niebieskie srebrne, kremowe srebrne xxx- szylkrety czarno-rude, buro-rude, niebiesko-rude, niebiesko-rude pręgowane, + wszystkie opcje w wersji srebrnej xxx- jeśli pręgowane to tygrysio lub klasycznie xxx- biel w dowolnej ilości, ale nie może być całkowicie biały xxx- kolor oczu dowolny, z heterochromią jeśli występują białe znaczenia xxx- możliwość posiadania uszu typowych dla rasy american curl ♡ Informacje ♡
xxx- kociąt jest dwójka i mają 2 księżyce na koniec lipca xxx- koncepty można nam przesyłać przez pw na Cierpką Jagodę lub Żurawinowy Nos, albo można nam wysłać je na discorda : Gryls#7260 lub brivi#1496 xxx- chętnych jak i ich koncepty zbieramy do 12 lipca do godziny 21, a wyniki będą o 21:30 ♡ Chętni ♡ xxx- Kuni Syk (Imię) xxx- Szumiąca Łapa (Puchacz) xxx- .kot. (imię) xxx- Wiewiórczy Skok (Księżyc/Zimno) xxx- Liść (imię) xxx ♡ Dream Team ♡ xxx- Gracz (Imię) xxx- Gracz (Imię) RE: Żurawinowe Jagody - Miodowa Łapa. - 04.07.2021 DZIECI BIERZCIE JE!!!! RE: Żurawinowe Jagody - Cierpka Jagoda - 04.07.2021 Serdecznie polecam, ukocham was z całego serca!!! RE: Żurawinowe Jagody - Kuni Syk - 04.07.2021 Zgłaszam się! RE: Żurawinowe Jagody - Kukułka - 04.07.2021 Aaaaaa!!! O Boże, jak korci, ale moja aktywność za bardzo umarła, by wbić posty, + trochę odstrasza mnie granie jakimś "wyjątkowym" wyglądowo kociakiem, ale chętnie porwę wszystkie kocięta na sesję ciotką!! <3 RE: Żurawinowe Jagody - Bagienna Łapa.. - 04.07.2021 OOOO, Bagnem z chęcią przytulę na fabule! Mocno zachęcam do miotu ♥ RE: Żurawinowe Jagody - Zatruta Woda - 04.07.2021 rodzinka <3 że aż żałuje że jestem trupkiem :/ RE: Żurawinowe Jagody - Wężowa Gwiazda - 04.07.2021 GŁOŚNY WUJEK POZDRAWIA, UKOCHAM WSZYSTKIE DZIECIAKI!! I na nauki lub treningi zgarnę!!! :blushu: RE: Żurawinowe Jagody - Promienna Mordka - 04.07.2021 super kochana i uśmiechnięta ciocia z multum miłości TEŻ POZDRAWIA RE: Żurawinowe Jagody - Deszczowa Pogoda - 04.07.2021 Kuzyn romantyk z oklapniętymi uszkami też pozdrawia! RE: Żurawinowe Jagody - Sztormowy Mrok - 04.07.2021 Wuj-Szkiełko też pozdrawia i pokocha was, mimo wszystko RE: Żurawinowe Jagody - Dymiący Staw - 04.07.2021 Eeee bliski przyjaciel waszych mam chętnie was kiedyś zgarnie na sesje! Wasz widok powali Dymka z nóg xDDDDDD RE: Żurawinowe Jagody - Żurawinowy Nos - 05.07.2021 Ustaliliśmy razem z Cierpką, że posiadanie kręconych uszu jest opcjonalne i można grać także zwyczajnym kotkiem RE: Żurawinowe Jagody - .Dante - 05.07.2021 Jak normalne uszy są ok to proszę mnie dopisać do listy chętnych :3 RE: Żurawinowe Jagody - Kukułka - 06.07.2021 Widzę, że mnie nienawidzicie, zmieniając, że zwykłe kotki mogą być... Ale w to idę, proszę mnie wpisać na listę chętnych, bfhabfnsjdfnsknf. |