Propozycje - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html) +--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html) +--- Wątek: Propozycje (/thread-4153.html) |
- Pustułka - 06.12.2018 Ja również jestem przeciw, głównie przez argument powiedziany przez Malinę. - Piotr - 06.12.2018 Ale to trochę upokarza postacie, a nie wszystkie koty, które są pieszczochami pochodzą z klanów. Poza tym, fabuła fabułą, ale jednak przeszkadza to samym userom. Uważam, że argument przedstawiony przez Maline jest leciutko pozbawiony sensu i zawiera się w nim chęć upokorzenia postaci, czego być z pewnością nie powinno. Już pomijać fakt, że sama postać koloru nie widzi. - Ognisty Żar - 06.12.2018 a jaki kolor proponujesz? ponieważ biały jest widoczny na niektórych stylach jako kolor nowozarejestrowanych osób, a nie ma zbyt wiele innych kolorów do obsadzenia - nie mogą się przecież kojarzyć z klanami, prawda? dodatkowo, kombinowanie z odcieniami byłoby ryzykowne, bo są osoby (takie jak ja), które mają problem z odróżnianiem odcieni. - Psi Pomruk - 06.12.2018 podbijam propozycję zmiany na jakiś bardziej stonowany, nawet jeśli wciąż różowy. byleby się tak nie wybijał i nie raził w oczy :c - Piotr - 06.12.2018 Na saphicu kolor osób bez grupy i kolor rzeki też są bardzo podobne i czasami trudno je rozróżnić, więc nie wiem, czy to taki duży problem. Ja wciąż proponuję biały, ale jeśli ktoś będzie miał jakiś inny pomysł, to administracja zapewne rozpatrzy najlepsze opcje. - Ślimacza Ścieżka - 06.12.2018 Ja również jestem za zmianą koloru pieszczochów. Wydaje mi się że , tak jak Pies napisał, jakiś bardziej stonowany różowy czy wybrać jakiś inny kolor w takiej "grey scale". Czyli taki niebiesko-szary/żółto-szary. - Ognisty Żar - 06.12.2018 Piotr napisałx:Na saphicu kolor osób bez grupy i kolor rzeki też są bardzo podobneI dlatego rzadko jestem na saphicu, bo czasem kompletnie nie widzę różnicy :/ - Piotr - 06.12.2018 Obecne kolory grup: Klan Cienia Klan Gromu Klan Rzeki Klan Wichru Samotnicy Pieszczochy Miejsce Gdzie Brak Gwiazd Propozycje: 1. Pieszczochy 2. Pieszczochy 3. Pieszczochy 4. Pieszczochy 5. Pieszczochy 6. Pieszczochy 7. Pieszczochy 8. Pieszczochy 9. Pieszczochy 10. Pieszczochy 11. Pieszczochy 12. Pieszczochy 13. Pieszczochy 14. Pieszczochy - Malinowe Chaszcze - 06.12.2018 Ja bym najchętniej pozostała przy obecnym kolorze, który może być widoczny zarówno na ciemnych, jak i na jasnych stylach, ale jakbym już musiała wybierać to byłby to kolor 11. Kolory zielone za bardzo kojarzą mi się z wolnością, co jest przeciwieństwem istnienia pieszczocha, ciemne mogą być za bardzo niewidoczne na ciemnych stylach forum, biały zaś na jasnych, a 2 za bardzo jest zbliżona dla mnie do samotników - Rwąca Łapa. - 06.12.2018 Najbardziej jestem za kolorem 11 i 14, ewentualnie 13. :3 Najmniej za 5 i 2. Biały za bardzo się wyróżnia, fiolet nie za bardzo mi odpowiada (i przypomina samotników). To takie moje zdanie. - Księżycowy Pył - 06.12.2018 10 lub 11 imo są najładniejsze. 👌 ew. 14. - Psi Pomruk - 06.12.2018 o, ja jestem za 10 albo 11. raczej nie szłabym w zielenie, a właśnie bardziej w coś w kierunku tych dwóch kolorów. - Ślimacza Ścieżka - 06.12.2018 Ja, jak najbardziej jestem za 13 i 13, może i nawet 10 i 11 też są super - Piotr - 06.12.2018 10 słabo widać na tym takim różowym sweetheart (?). Ja jestem w sumie za tymi numerkami: 4, 11, 13, 14. Na sb padła jeszcze propozycja rozróżnienia martwych i gk. Propozycje z sb: Martwi Gwiezdny Klan Gwiezdny Klan Em? - Deszczowa Łapa.. - 06.12.2018 11 i 14 prezentują się najlepiej i wyróżniają spośród klanów. Propozycja kolorów Trzmiela dla martwych i GK też jest w porządku. Brak rozróżnienia do tej pory jest trochę męczący. |