Artemida - Wojownicy PBF
Problemy techniczne - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+--- Wątek: Problemy techniczne (/thread-4977.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- Ostrężyna - 02.08.2018

Wydaje mi się, że schowali tereny ^

Gdy pisze sie posty na telefonie w okienku szybkiej odpowiedzi na to okienko nakładają się nasze arciowe emotikony. Gdy zapełni się całe to pole wtedy te zastaniające znikają i nie da się ich użyć. Da się coś na to poradzić?

- Piaskowy Podmuch - 02.08.2018

W prawym dolnym rogu okna szybkiej odpowiedzi możesz manualnie zmniejszyć rozmiar okna, wtedy emotikony się pokażą, jak wystarczająco zmniejszysz

- Zajęczy Sus - 02.08.2018

Ostrężyna, podejrzewam, że to bardziej zależy od telefonu i przeglądarki. nie wiem, czy mogę coś zrobić, jeśli o to chodzi, tak szczerze. po kolei spróbuj wyczyścić cookies, spróbuj innej przeglądarki, a jeśli to bardzo uciążliwe - albo pisz posty w normalnym trybie odpowiedzi w drugiej karcie, albo ew. w preferencjach (na dole strony głównej, przy zmianie stylu) wyłącz opcję "Pokazuj uśmieszki", ale wtedy znikną nie tylko z szybkiej odpowiedzi, tylko w ogóle nie będą Ci się wyświetlać >D

mogłabym ew. dla wszystkich całkowicie wyłączyć widoczność emotek przy szybkiej odpowiedzi :thinkinggburek: bo w sumie i tak nie są potrzebne przy pisaniu postów fabularnych

- Malinowe Chaszcze - 02.08.2018

U mnie na telefonie działa włączenie autoobracania i przekręcenie telefonu do pozycji poziomej, a potem ponownie do pionowej. Wtedy emotki przestają zachodzić na okienko szybkiej odpowiedzi i da się pisać. Ew. włączenie podglądu postu a potem cofnięcie się

- Mrówcza Ścieżka - 02.08.2018

a ja mam widmo wysłaną nieodczytaną wiadomość. Wiem, że jest odczytana, bo to było w środku wymiany, ale usunąć jej też nie mogę. Wyskakuje coś takiego

Kod:
Could not update user pm counters

DEBUG MODE

SQL Error : 1690 BIGINT UNSIGNED value is out of range in '(`artemida_mayaatan`.`phpbb_users`.`user_unread_privmsg` - 1)'

UPDATE phpbb_users SET user_unread_privmsg = user_unread_privmsg - 1 WHERE user_id IN (1418)

Line : 959
File : privmsg.php

- Ciemniejące Niebo - 04.08.2018

Od 2-3 dni forum straszliwie mi zamula, muszę czekać nie raz po minutę (pod warunkiem, że przedtem nie wywali strony i nie pojawi mi się error) aż załaduje się jedna strona albo spamować kliknięciami, sb także ładuje mi się bardzo wolno i zjada wiadomości. Ten problem mam też na telefonie i na drugim laptopie, więc nie uwierzę, że jest to wyłącznie wina przeglądarki.

- Zajęczy Sus - 04.08.2018

Mrówka, odezwę się do Ciebie w tej sprawie

natomiast co do spowolnienia działania forum - jestem świadoma tego problemu i prowadzę na ten temat rozmowy z webdem, żeby jakoś to rozwiązać

- Sztorm. - 04.08.2018

Ciemniejące Niebo - Mam identycznie. Też muszę spamować kliknięciami i czasem wyskakuje error. Inne strony mi śmigają.

- Modliszkowy Zagajnik - 05.08.2018

Mam widmo pewuszkę na Modliszce tym razem w formie nieprzeczytanej wiadomości :33

EDIT: Dziękuję

- Słodki Język - 07.08.2018

Mam PW widmo na Szczypiorowej Łapie i Słodkim Języku

+ Chciałem zapytać o podpisy w profilach: Czy HTML jest tam wyłączony? Przynajmniej te znaczniki, które sprawdzałem, działały w PW, ale już nie w podpisie.
Dlatego, jeśli faktycznie jest wyłączony, dałoby się adekwatnie zmienić tą informację, dla samej czytelności? -> HTML: TAK

Edit: Wygląda na to, że tylko w oknie oglądania profilu nie wczytuje HTML, w podpisie pod postami przynajmniej część znaczników działa

- Mroźne Serce - 11.09.2018

Mam widmo pw na Buk "Masz jedną nie przeczytaną wiadomość" uwu

- Zajęczy Sus - 11.09.2018

Buk napisałx:Mam widmo pw na Buk "Masz jedną nie przeczytaną wiadomość" uwu
już nie 8)

- Śnieżna Zamieć - 04.11.2018

Mam widmo pw na Zamieci, dacie radę ją usunąć?

- Zajęczy Sus - 05.11.2018

Zamieć napisałx:Mam widmo pw na Zamieci, dacie radę ją usunąć?
zrobione

- Mroźne Serce - 02.12.2018

Cześć, tak, to znów, ja. Nie wiem co zrobiłam, ale znów mam widmo pw na Mroźnej Łapie.