Akacjowe Myszy - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Akacjowe Myszy (/thread-5911.html) |
- Mysiowąsa - 17.02.2019 Zawsze może się jeszcze nazywać Kolec :v Wgl Kwiat i Płatek to drugie człony imion młodszego rodzeństwa Myszy, hehe. - Akacjowy Kolec - 17.02.2019 omg jednak mamy chętnych - Mrówcza Ścieżka - 17.02.2019 - Pajęczyna, - 17.02.2019 nie wiem czy mogę, bo niby nie było mnie przez jakiś czas, ale jednak miałam nieobecność?? w każdym bądź razie, mogłabym być wpisana na listę chętnych? w tym miesiącu powinien mi już zniknąć ban za porzucenie poziomki, a na pajęczynie zostało mi zaledwie siedem fabularnych postów do napisania bym miała odpowiednią ilość na założenie nowego multi uvu - Mysiowąsa - 17.02.2019 Okay, już cię wpisuję! :3 Edit: Aha, i wszystkich chętnych, którzy mają już jakieś pomysły na postać, proszę o pw do mnie na discordzie :> - Akacjowy Kolec - 18.02.2019 Prosiłabym żeby wszyscy chętni podzielili się swoim pomysłem na imię w temacie i wysłali chociaż wstępny koncept postaci do jednego z rodziców jeżeli jeszcze tego nie zrobili ^^ - Ważkowa Sadzawka - 18.02.2019 Echem. Tak więc imienia jeszcze nie mam, myślę. Ale wygląd i charakter mam. Tak jak mamusia wyglądać będzie ale facet, oczka jeszcze nie wiem, ale z charakteru to będzie wrzeszczał ciągle i nie będzie umiał długo spać [bezsenność] więc kotek z worami pod oczami hah - Brudna Stopa - 18.02.2019 No to tak ja sobie zaklwpuje imie Cierń jakby co UwU a wygląd podobny do matki. - Ringo - 18.02.2019 U mnie koncepctik wysłany, i imię to chyba Kolec, bo pod pewnym względem pasuje do charakteru - Zamglony Świt - 18.02.2019 No to tak: imię to Pręcik lub Płatek (XD) wygląd to albo długowłosy mysz lub ten niebieski co mi Myszka wysłała. No i to będzie taka ciapa potykająca się o własne łapy z trudnościami z gadaniem. Niby samiec, a wygląda jak kotka :,) dziękuję bardzo *kłania się* + wszytko może się zmienić - Wydrza Łapa, - 18.02.2019 koncept charakteru mam zamiar wysłać myszy, ale nie mam pojęcia jakie wziąć imię, bo niby planowałam płatek, ale ten... mglista tak trochę zaklepała >D - Migotliwa Łapa - 18.02.2019 Imię to prawdopodobnie będzie Igła, koncept jako tako wysłałam wczoraj Myszy. Jedynie nad charakterkiem muszę się jeszcze zastanowić - Zamglony Świt - 18.02.2019 Wydra jak mi pozwolą Pręcika to możesz sobie zabrać - Borsucza Łapa. - 19.02.2019 Kiełek będzie mu na imię, a te względnie podstawowe informacje przechowuje mama. c: - Mysiowąsa - 24.02.2019 No hej hej kochani, już za parę dni ogłosimy ostateczny skład miotu, więc wszyscy, którzy jeszcze nie wiedzą, czy otrzymają zgodę na multi niech to zrobią, no a ci, którzy chcieliby jeszcze się zgłosić do miotu, mają szansę :D Zgodzimy się w razie czego na to, aby zacząć grać kociakiem dopiero jakiś czas po porodzie, jeśli ktoś nie wyrobiłby się z postami uwu A, jeszcze jedno! Mam do oddania ładną galeryjkę długowłosego blue tickeda, jakby ktoś był zainteresowany :3 |