Artemida - Wojownicy PBF
Propozycje - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+--- Wątek: Propozycje (/thread-4153.html)

- Pustułka - 20.03.2019

Dzień dobry cześć i czołem, jako, iż dzisiaj zaczyna się astronomiczna wiosna proponuję, aby na stronie głównej zaktualizować nazwę pory roku oraz pogodę. uwu

- Fiołkowy Świt - 20.03.2019

to raczej nie jest propozycja :y i na forum oficjalnie pora młodych liści zaczyna się dopiero jutro, bo zawsze jest z jednodniowym opóźnieniem. co i tak nic nie zmienia, bo info o zmianie pory jest potrzebne tak naprawdę tylko mg do prowadzenia ziół

- Miodowa Dziupla - 31.03.2019

witam, jako iż jutro jest 1 kwietnia, proszę o zmianę imienia skrzeczącej łapy na shrekową łapę, w związku z częstym błędnym czytaniem tego imienia. pozdrawiam :)

- Słońce. - 31.03.2019

witam, z podobnego powodu co wyżej wnosze o zmienienie nazwy Słonecznej Łapy na Słoneczną Dupkę bądź Zadek, gdyż iż pasuje to bardzo do jego majestatu, a i jego tylna część ciała jest tak wybitna ze należałoby to podkreślić ^~~~~^

- Rydzowe Futro - 31.03.2019

Proponuję zmienić imię Rydzowej Łapie, na Rydzowy Kapelusz, gdyż jest to wręcz perfekcyjne imie z okazji 1 kwietnia, rzecz jasna

- Płomykówkowy Lot - 31.03.2019

w takim razie śmiem również zasugerować zmianę imienia Wzburzonej Wody na Kremowy Frajer, jako iż w stu procentach oddaje to... całe jego życie

- Mroźne Serce - 31.03.2019

Ja na Ślimaczek poproszę o Wolny Odpis i na Mroźnym Bukowa Łapa >:)

- Chrząszczowa Łapa - 31.03.2019

dzien dobry chcialabym poprosic o zmiane imienia cisowej łapy na szylkretowa frajerka zeby pasowalo do burzy : )

- Kora. - 31.03.2019

To ja w takim razie proszę o nazwę dla Jabłka Jabłko Antoś, bo idealnie komponuje sie z jego avatarem.

EDIT
I JESLI MOZNA TO O RANGE GWIEZDNY OR MARTWY DLA KORY, BO WIECIE, MAM PIOSENKARKE KORE NA PROFILOWYM I BEDZIE TEMATYCZNIE.

- Cichy Krok - 31.03.2019

*zagląda* to ja poproszę Cichą Noc >:)

- Malinowe Chaszcze - 31.03.2019

Proszę o ustawienie mi jakiegoś super nicku >:) liczę na waszą wyobraźnię

- Sowiooka - 31.03.2019

To ja dla Sówki poproszę Gburkę (Gburka)

- Kora. - 31.03.2019

OKEJ, CHCE JESZCZE IMIE TUTAJ ASPOŁECZNE DZIECKO, ALBO COS TAKIEGO

- Ważkowa Sadzawka - 02.04.2019

Cytat:• Exp działający wstecz. Cóż, nie jesteśmy zbytnio za tym rozwiązaniem, mimo, iż wielu się to zapewne nie spodoba. Trochę będzie z tym babrania i potencjalnego chaosu, a Administracja będzie miała naprawdę dużo sprawdzania, czy wszystko się zgadza. Możemy w tej kwestii jeszcze podyskutować, aczkolwiek przychylamy się bardziej w kierunku nie działania wstecz

Myślę, że może działać wstecz, nic no chyba nie zrobi? Wiele postaci ma taką sytuację, teraz to by było trochę niesprawiedliwe. Z jednej strony napływ expów - a drugiej chyba nie widzę? Dużo chaosu chyba wczorajszego dnia wam nie przeszkodziło, tak mi się wydaje? Nie cierpieliście na czacie, że zmienianie imion itp? No ale to może z mojej strony jako userki to tak wyglądało. No i jednorazowo by to było - a potem przecież już by to było rzadziej, zważając na to, że aż tak dużo postaci teraz nie idzie do zaginionych.

- Sasanka. - 11.04.2019

Propozycja: jeśli ktoś edytuje post na polowaniu, dopisując "zt" po minimum 7 dniach bez odpowiedzi MG, tygodniowy limit pójścia na następne polowanie powinien liczyć się od daty wysłania posta, a nie od daty jego edycji, change my mind.

Mistrz Gry ma 7 dni na odpowiedź, może nas trzymać w niepewności, ale po tym czasie powinniśmy, oprócz możliwości znalezienia sobie nowego mistrza, mieć prawo zacząć nowe polo i nie ponosić konsekwencji z tytułu braku cudzego odpisu.
Zwłaszcza w wypadku, gdzie postać ma obniżone statystyki - zamiast szukać nowej osoby na zrobienie mi tylko jednego albo dwóch rzutów, wolałabym zacząć nowe polowanie, ale wtedy nie ze swojej winy muszę czekać łącznie 2 tygodnie.