Adopcje porzuconych kont - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Adopcje porzuconych kont (/thread-4291.html) |
RE: Adopcje porzuconych kont - Zbożowy Kłos - 27.06.2021 (27.06.2021 16:14)Kloszard napisałx: Mogę dostać poniższe konto? Tak. :) Jako że jest to konto od zera oznacza to, że możesz założyć Kartę Postaci z konta z którego korzystasz obecnie, a przy jej akceptacji twój nick zostanie zmieniony na imię które wybierzesz dla postaci. RE: Adopcje porzuconych kont - .Pszczoła - 27.06.2021 kki dzięki! RE: Adopcje porzuconych kont - Jodłowa Gałązka - 01.07.2021 Mogę przygarnąć puste konto w Rzece na miejsce Mżawki? W końcu jest od zera, a ja mam pomysł na postać ^^ | \ / x Puste konto (na miejsce Mżawki) - Ślimacza Muszla x Ostowy Kolec, 17 księżyców (teraz już pewnie 19 XD) RE: Adopcje porzuconych kont - Bawełniana Nić - 01.07.2021 (01.07.2021 18:55)Jodła napisałx: Mogę przygarnąć puste konto w Rzece na miejsce Mżawki? W końcu jest od zera, a ja mam pomysł na postać ^^ niestety, ale zgodnie z wymaganiami kolejne konto możesz założyć miesiąc od poprzedniego. oznacza to, że oczywiście, możesz wziąć multi, ale dopiero 06.07. RE: Adopcje porzuconych kont - Jodłowa Gałązka - 01.07.2021 (01.07.2021 20:16)Bawełniana Nić napisałx:(01.07.2021 18:55)Jodła napisałx: Mogę przygarnąć puste konto w Rzece na miejsce Mżawki? W końcu jest od zera, a ja mam pomysł na postać ^^ ah czyli w ten sposób działa, okej to poczekam RE: Adopcje porzuconych kont - Kwaśna Łapa - 05.07.2021 chciałabym przygarnąć krewka, mam zgodę od obu rodziców<3 RE: Adopcje porzuconych kont - Jodłowa Gałązka - 06.07.2021 (01.07.2021 18:55)Jodła napisałx: Mogę przygarnąć puste konto w Rzece na miejsce Mżawki? W końcu jest od zera, a ja mam pomysł na postać ^^ Mogłabym przygarnąć już powyższe konto? ^^ RE: Adopcje porzuconych kont - Płonące Niebo - 06.07.2021 Kwaśna Łapa, zaraz wyślę ci passy do konta Krwi. Jodła, w porządku, możesz założyć nowe konto i pisać KP. Przypominam jednak wam obu o punkcie regulaminu w sekcji Multikonta; 7. Gracz musi poinformować administrację o stworzeniu każdej postaci poprzez prywatną wiadomość na forum lub na Discordzie. bo chyba od żadnej z was nie dostaliśmy o tym informacji. Prosimy, by to robić na przyszłość i z góry dziękujemy uwu RE: Adopcje porzuconych kont - .Ul. - 11.07.2021 Hej, czy mogę zaadoptować konto Niezapominajki? RE: Adopcje porzuconych kont - Szept - 12.07.2021 Można zaadoptować puste konto na miejsce Bielika w klanie cienia? RE: Adopcje porzuconych kont - Deszczowa Pogoda - 12.07.2021 Jako, że konto Pszczoły zostało zbanowane, zwalnia się zajęte przez nią uprzednio miejsce. Puste konto na miejsce Szronu z miotu Kwiecistej Przełęczy i Kwitnącego Jaru znowu wraca do puli kont do adopcji. RE: Adopcje porzuconych kont - Rabarbarowy Korzeń - 13.07.2021 Dzień dobry, przyszłam odebrać Gawrona z przedszkola~ RE: Adopcje porzuconych kont - Okopcona Gałązka - 13.07.2021 (13.07.2021 22:53)Rabarbarowy Korzeń napisałx: Dzień dobry, przyszłam odebrać Gawrona z przedszkola~ rezerwuję! RE: Adopcje porzuconych kont - Zbożowy Kłos - 17.07.2021 Ul zostaje zbanowane, jako nielegalne multikonto. Kier przepraszamy za zwłokę - tak, możesz zaadoptować to konto. Leć robić KP a ja dopiszę cię do listy. C: RE: Adopcje porzuconych kont - Kamienna Łapa. - 20.07.2021 Hej mogę schwycić puste konto na miejsce motyla w cieniu? Chciałbym w końcu wrócić żywo do cienia :3 |