Pytania - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html) +--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html) +--- Wątek: Pytania (/thread-4154.html) |
Pytania - Świetlistooki - 31.03.2018 Masz jakieś wątpliwości co do zasad, regulaminu albo tego, co się dzieje na fabule? Śmiało zadaj je tutaj!
- Błysk. - 01.04.2018 Stare pytania i propozycje stąd zniknęły, w związku z tym co z sugestiami, które nie zostały zrealizowane a były w starych wątkach. Mamy produkować się na nowo? - Kruczy Ogon - 01.04.2018 nie zniknęły, tu są: http://www.artemida.webd.pl/warriorcats/viewforum.php?f=304 na bardzo upartego można po prostu przekopiować to, co naszym zdaniem jeszcze wymaga przedyskutowania :P - Błysk. - 01.04.2018 Stąd zniknęły = z tego działu. Trzeba ich szukać w archiwum, o to mi chodziło. Do kiedy trwa nabór na moderatorów? - Buropręgi - 01.04.2018 Czy formalne porzucenie postaci samotnika może = jego śmierć? - Grzmiąca Łapa. - 01.04.2018 Czy jeżeli porzuciłam pieszczocha niedawno, jednak przed dodaniem informacji o bezkarnym porzuceniu z powodu przeprowadzki, to to nadal jest bezkarne czy się liczy? ;e; - Zajęczy Sus - 01.04.2018 Buropręgi napisałx:Czy formalne porzucenie postaci samotnika może = jego śmierć? z tego co wiem to decyzja należy do Ciebie, postać mogła umrzeć, zostać na starych terenach, iść zwiedzać świat, żyć spokojnie w mieście, itd. - Malinowy Nos - 01.04.2018 Buropregi - moim zdaniem jak najbardziej, chodzi o sam fakt, że nie ciągniemy siłą samotników i pieszczochów na te tereny, bo wiadomo że nie wszyscy mają powód żeby się za Klanami włóczyć czy w ogóle z nimi integrować jeśli nie ma już ich tuż obok |D Postać została na poprzednich terenach... a to co jej się stało i czy przypadkiem nie umarła to już jak właściciel postaci uważa. Błysk - nie wiem jakie produkowanie masz na myśli, bo ostatnie sprawy w pytaniach dotyczyły stricte przeprowadzki i zarówno kwestia dokańczanie sesji jak i NPCtów do odstrzału jest już zamknięta. W propozycjach ostatnio była mowa o otwarciu zapisów na samotniki, co zostało zrobione, a jedyną otwartą sprawą są jeszcze imiona NPCtów, co przedyskutujemy - ale tbh myślę, że to na tyle niewielki drobiazg, że nie będzie z tym problemu. Jeśli jeszcze coś "wisi" to tak jak mówi Kruk - wystarczy zacytować albo chociaż przypomnieć, bo możliwe że zostało przysypane A nabór na moderatora trwa dopóki nie wybierzemy kogoś i nie stwierdzimy, że wystarczy. |D Nie ma żadnego terminu, godziny zero. EDIT: Grzmot - niestety, nie wydaje mi się |D Chodzi o porzucenia "nie mam jak przenieść tej postaci na nowe tereny" i tylko w związku z tym jest na to, ekhem, dyspensa. - Buropręgi - 02.04.2018 Czy mogę przekleić swój nie tak stary post z naboru MG do nowego tematu, czy ma tam zostać idk? + przywróćcie temat ze zgłoszeniami do MG - Fiołkowy Świt - 02.04.2018 jeżeli nadal jesteś zainteresowana to zgłoś się jeszcze raz. nie uwzględniam już zgłoszeń ze starego tematu. a temat ze zgłoszeniami przecież jest. dokładnie w tym samym miejscu, w którym był wcześniej. - Grzybowa Polana - 03.04.2018 Rozumiem, że teraz, jak moje dzielenie języków jest w dawnych erach, to zakładam nowe? - Ciernisty Kwiat - 03.04.2018 Dokładnie tak, Grzyb. Tylko powstrzymaj się z tym, aż ogarniemy nazwy w obozie i zaczniemy rzucać jakieś tematy, coby nie było potem jakiś nieścisłości. - Grzybowa Polana - 03.04.2018 Ok, dzięki :) - Mroźny Nos - 06.04.2018 Pytałam już na sb o to i dostałam odpowiedź od Fiołka: "nie wiem, nie ja przenosiłem tę część tematów". W takim razie powtórzę tutaj, może doczekam się odpowiedzi od Malinowych Chaszczy albo Malinowego Nosa - GDZIE podziały się poprzednie "Ogłoszenia od administracji"? Czy zostały skasowane? - Szalej - 07.04.2018 Cześć, jestem tu nowy i mam pytanie. Sytuacja taka: Nasza postać ma mało siły i normalnie ze względu na sz i zr przeciwnika nie zadałaby mu praktycznie żadnych obrażeń, jednak wrogowi kończy się wytrzymałość i nie jest w stanie dalej walczyć. Czy wtedy jakoś pomijane są jego statystyki obronne, czy dalej atakująca go postać zadawałaby te -1/-2 obrażenia? |