Artemida - Wojownicy PBF
Problemy techniczne - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+--- Wątek: Problemy techniczne (/thread-4977.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Problemy techniczne - Świetlistooki - 20.06.2018

W tym temacie można zgłaszać problemy związane tylko i wyłącznie z technicznymi aspektami działania forum, takie jak: problemy z logowaniem, potrzeba aktywacji konta, niedziałające obrazki, wygasłe linki, wyświetlająca się nieprawidłowa liczba nieprzeczytanych PW, wyskakujące błędy, itd.

1. Jak naprawić latające na forum czarne kwadraty? (Google Chrome)
Należy wejść w: Ustawienia -> Zaawansowane -> Użyj akceleracji sprzętowej, gdy jest dostępna -> wyłączyć tę opcję.

2. W prywatnych wiadomościach w "Do wysłania" mam wiadomość, której nie mogę usunąć, wyświetla się błąd "Could not update user pm counters DEBUG MODE". Co z tym zrobić?
Osoba, do której wysłałeś zbugowaną wiadomość, powinna ją jeszcze raz otworzyć u siebie. Wtedy wiadomość przeskoczy do "wysłanych" i powinno być możliwe jej usunięcie.

- Chrząszczowa Łapa - 20.06.2018

O, w takim razie na Cisowej Łapie mam 1 nieprzeczytaną wiadomość, chociaż wszystkie są przeczytane.

- Zajęczy Sus - 20.06.2018

Chrząszczowa Łapa napisałx:O, w takim razie na Cisowej Łapie mam 1 nieprzeczytaną wiadomość, chociaż wszystkie są przeczytane.
naprawione :D

- Cisowa Łapa. - 20.06.2018

Dzięki! :D

- Piaskowy Podmuch - 06.07.2018

W dziale "Słoneczne Grzbiety" w Gromie chyba przestała działać rubryka Ostatni Post?

Edit: Wszystko już w porządku, najwyraźniej problemem był czyiś podwójnie wysłany post, a po usunięciu duplikatu wróciło do normy.

- Mroźny Nos - 06.07.2018

Nowy styl nie ma żadnych nagłówków dla działów, przez co problematyczne jest rozwijanie kategorii jeśli ktoś większość z nich ma na co dzień zwiniętą. Można to poprawić? :f
[Obrazek: Rp5tFTT.png]

- Zajęczy Sus - 06.07.2018

Mroźny Nos napisałx:Nowy styl nie ma żadnych nagłówków dla działów, przez co problematyczne jest rozwijanie kategorii jeśli ktoś większość z nich ma na co dzień zwiniętą. Można to poprawić? :f
Obrazek
Foka podesłała mi sugestię, żeby zwiększyć nieco te paski - teraz jest lepiej?

- Mroźny Nos - 07.07.2018

Nie.
Bo to nadal nie rozwiązuje problemu braku nagłówków i konieczności klikania na ślepo licząc na to, że kliknie się w dobry dział...

- Zajęczy Sus - 08.07.2018

w takim razie pokombinuję z tym po wtorku, żeby przy okazji było w miarę estetycznie

- Błyszcząca Łapa! - 08.07.2018

Chrząszczowa Łapa napisałx:O, w takim razie na Cisowej Łapie mam 1 nieprzeczytaną wiadomość, chociaż wszystkie są przeczytane.
Na Błyskotce też teraz tam mam.
Plus nie mogę usuwać postów z telefonu, niezależnie od tego ile razy odświeżam i próbuję

- Zajęczy Sus - 08.07.2018

liczbę nieprzeczytanych wiadomości już naprawiłam, natomiast w drugiej sprawie mogę tylko zaproponować wyczyszczenie cookies lub wypróbowanie innej przeglądarki :o

- Piaskowy Podmuch - 08.07.2018

Nie jestem w administracji, ale jeśli chodzi o usuwanie postów z telefonu, to próbowałaś robić to w oknie edycji wiadomości? Jeśli tam wejdziesz, to jest tam opcja "Usuń tę wiadomość" czy jakoś tak. Jak ją zaznaczysz i klikniesz wyślij to nie działa? (U mnie rozwiązało to problem)

Edit: "Usuń ten post"

- Hieroglif - 09.07.2018

Działa
Dzięki Zając i Piasek

- Dymne Niebo - 13.07.2018

Mam widmo pewuszkę na Dymku.

- Bobrzy Kieł - 13.07.2018

Mi widmo pewuszka wisi na Wich od.....kilku miesięcy