Popielne Iskry - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Popielne Iskry (/thread-6945.html) |
Popielne Iskry - Popielny Żar - 27.12.2019 "Jeden źle postawiony krok, jedna zła decyzja i ofiarowanie zaufania złemu kotu, potrafi zmienić wszystko."
Niewinne wypady na Osiedle sprowadziły na młodą i naiwną kocicę masę problemów. Po poznaniu na nim kocura, który przedstawił się jej jako Lis, zauroczona jego zachowaniem zgodziła się na kilka spotkań podczas których ten owijał ją sobie wokół pazura. A ona? Pozwalała na to, ślepo wierząc w to przelotne uczucie będące jedynie sprytnie przygotowaną iluzją. Na pierwszy rzut oka spokojny spacer zakończył się jednak wybuchem emocji, których Popielny Żar zaczęła mocno żałować.
WARZYWKA!
Kiedyś wymyśliłam sobie, że pierwszy miot mojej postaci będzie miał theme warzywek i...stało się! I oto jest! Tym bardziej, że Popiel byłaby do tego zdolna. Więc! Dostępne imiona są np. takie::
UMASZCZENIA! (nie jestem ich do końca pewna, więc w razie błędów proszę mnie poprawić uwu)
Poród odbędzie się 26 stycznia, więc i ja będę miała czas na grę ciężarną Popiel oraz wy będziecie mieć mnóstwo czasu na opracowanie i wysłanie konceptów postaci czy zastanowieniem się co do gry w naszym miocie. Gra ciężarną postacią wydaje mi się naprawdę ciekawa, dlatego...Nie mogę sobie tego odpuścić! Chciałabym też abyśmy miały czas na spokojnie podjęci decyzje o składzie miotu! Popiel jest stosunkowo drobną kotką, dlatego postanowiłam, że kociąt w miocie będzie cztery z możliwością rozszerzenia o jedno/dwa miejsca. Bardziej przekonana jestem jednak do tych czterech, ale...Mam miękkie serduszko i pewnie skończy się zupełnie inaczej niż zamierzam(my). Nie chce jednak przesadzić. Wychodzę z założenia, że im mniej tym o wiele lepiej jest prowadzić dobre i ciekawe wątki! Koncepty postaci prosiłabym wysyłać do mnie na PW na Popielny Żar lub Cyprysową Łuskę bądź do Iskry niedługo po zgłoszeniu się na listę zainteresowanych! Jak ktoś ma mnie na discordzie czy innym podobnym, tam też mogę przyjąć koncepty.
- Ruda Łapa.. - 27.12.2019 *podnosi łapkę* Zgłaszam się, ale wyślę koncept jak uda mi się wbić 150 na Rudym UvU - Iskra - 27.12.2019 Polecam ten miot >:) - Węglowy Pył - 27.12.2019 *mruga* Ten theme jest świetny, you did it XDDDD Będę na pewno obserwować i porywać na sesję - Mroźne Serce - 27.12.2019 Co mam zrobić aby dostać oficjalny tytuł wujka Buka i całusek w czółko od Popiel? >:( A tak wgl to jak dostanę pozwolenie to Buk ukocha na swój sposób. - Bogatka - 27.12.2019 polecam ten miot :* Życzę fajnych Buraczków i Cebul ja niestety nie jestem chętna, ale ktoś na pewno się znajdzie ;3 - Popielny Żar - 27.12.2019 Mroźne Serce napisałx:Co mam zrobić aby dostać oficjalny tytuł wujka Buka i całusek w czółko od Popiel? >:( *całusek w czółko* - Sroczy Ogon - 27.12.2019 (bierzcie imię kapusta, bardzo polecam, im nas więcej, tym lepiej >:)) - Ruda Łapa.. - 27.12.2019 Meh. Proszę mnie zapisać do chętnych z imieniem Rzodkieweczka >:D Jak już mówiłam, koncept wyślę później, kiedy wbiję te posty. - Bobrzy Kieł - 27.12.2019 P O M I D O R E K o mój boże gdyby nie fakt że chce trzymać się limitu dwóch postaci brałabym jak dzika :((( wezmę na sesję chętnie i będę krzywo patrzeć jak wyjdzie kto jest waszym ojcem uwu - Jesionowa Kora - 27.12.2019 Jak widać jaki ojciec taki syn. Nie daleko pada jabłko od jabłoni xD Będę was obserwować kociaczki kochane - Psia Łapa. - 28.12.2019 fajny miot, będę śledzić!! - Persefona - 28.12.2019 co jest - Cierpka Jagoda - 28.12.2019 Klepię miejsce! Koncepta podeślę za chwilę, a mogę już teraz ogłosić, że będzie to kota o imieniu Buraczek/Szczawik. Do pytania o zgodę brakuje mi 5 postów uvu - Mleczna Łapa, - 28.12.2019 ...he..hello chciałabym klepnąć miejsce jako curka ogurka :00 |