kwiatuszki zawilca - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: kwiatuszki zawilca (/thread-9654.html) |
kwiatuszki zawilca - Zawilcowy Gaj - 30.06.2023 [zawilcowe pędy] zawilec i pęd nie znali się przed swoim spotkaniem na łanie rzepaku i zapewne do drugiego spotkania nawet nigdy nie dojdzie. po prostu dwójka nieznajomych sobie kotów, która dała się ponieść i oddała chwili rozkoszy w morzu złotych kwiatów. a o konsekwencjach rzeczny wojownik miał się niedługo przekonać [co oferuję?] ★ superowego samotnego starego, który był w pełni świadom tego, że może was mieć i was ukocha i postara się was wychować jak najlepiej będzie umiał ★ urodzicie się w rzece w fabularnym miocie nie będąc częścią rzecznej alabamy :00 ★ fajnego kolegę taty zastępcę!! ★ pomoc z nabijaniem postów w miarę możliwości, z szukaniem galerii i darmowe arciki [imiona] theme jako takiego nie ma, ale są jakieś zasady, a imiona muszą być zatwierdzone przeze mnie, by nie było imion których zawilec by nie nadał, albo można zdać się na moje propozycje po wysłaniu konceptu zasady są proste: imiona nie mogą być takie same jak miał ktoś z rodziny zawilca, jak ma ktoś aktualnie w rzece, ani też nie mogą być to imiona strasznie częste i super pospolite [umaszczenia] pozwalam sobie ukraść z raniuszkowego miotu, bo zawilec technicznie ma dosłownie identyczne umaszczenie co on XDD czarne, rude, niebieskie, kremowe, czekoladowe, liliowe wszystkie dostępne w odmianach srebrnych, dymnych, srebrnych cieniowanych, szylkretowych, szylkretowych srebrnych, szylkretowych dymnych kocięta mogą być jednolite lub pręgowane (tygrysio, klasycznie, ticked, cętkowane) biel od żadnej do pokrywającej całego kota tylko długowłose budowa europejska [info] koncepty proszę wysyłać mi na discorda(_plamek_), ewentualnie na pw na zawilcowym gaju, ale discord jest preferowany kociaki urodzą się pod koniec lipca, a dokładnie kiedy to jeszcze zobaczymy!! 15.07 powiem tak na sto procent którego dnia, a 18.07 będzie ogłoszenie ostatecznej listy zawilec może urodzić max 3 kociaki, chociaż jak znajdzie się tylko jeden/dwóch chętnych(a mi się nie uda nabić postów) to po prostu zawilec urodzi jednego martwego, bo słabe geny pędu [lista chętnych] ★ zaćmienie (ja) ★ łania (nocny szkwał) ★ ??? (fiołek) [ostateczna lista] ★ ★ RE: kwiatuszki zawilca - Dzięciola Łapa - 30.06.2023 Ja chcę potencjalnie. JA. RE: kwiatuszki zawilca - Nocny Szkwał - 30.06.2023 ….. proszę mnie wpisac…… imię pozostawiam Zawilcowi RE: kwiatuszki zawilca - Pęd - 30.06.2023 Słoneczka moje ❤️ RE: kwiatuszki zawilca - Dzięciola Łapa - 01.07.2023 Po przespaniu nocki jednak chyba zrezygnuję, ponowne granie małym mlekosiorbem trochę przeraża, ale chętnie zgarnę dzieciaki Wiosnkiem na jakieś sesję <33 RE: kwiatuszki zawilca - Zguba - 08.07.2023 ze względu na te kocięta jestem gotowe wrócić Zgubą do rzeki RE: kwiatuszki zawilca - Zawilcowy Gaj - 16.07.2023 miało być napisane wczoraj, ale szczerze mi się zapomniało, więc piszę dzisiaj: bąbelki urodzą się 30.07.2023, aka równo po miesiącu RE: kwiatuszki zawilca - Zawilcowy Gaj - 21.07.2023 ostateczna lista miała być osiemnastego, ale byłxm trochę zajętx i szczerze zapomniałxm, więc jest dzisiaj(ale to w sumie po prostu lista chętnych, więc): ★ zaćmienie (ja) ★ łania (nocny szkwał) ★ kawka (fiołek) możecie już oficjalnie pisać kapejki :] RE: kwiatuszki zawilca - Zawilcowy Gaj - 30.07.2023 takie szybkie pytanie do bąbelków, bo wcale nie zapomniałxm o czymś takim, jak kolejność - kto chcę się który rodzić? możecie wybrać, zaćmienie będzie wrzucona na to miejsce, co zostanie <3 RE: kwiatuszki zawilca - Kawcza Łapa - 30.07.2023 Mi obojętnie, nie mam preferencji :) RE: kwiatuszki zawilca - Łania. - 30.07.2023 Łania może być ostatnia :> |