Artemida - Wojownicy PBF
Nucące Narcyzy - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Nucące Narcyzy (/thread-9733.html)

Nucące Narcyzy - Nucąca Łapa - 12.08.2023

✿ Nucące Narcyzy ✿

Życie Melodii nigdy nie było zbyt nudne. Nawet w klanie zawsze miała wyśmienite towarzystwo kwiatów, traw, drzew czy wiatru i chmur, które to bez przerwy z nią konwersowały śpiewając swoje pieśni. Kiedy koteczka za sprawą porwania dwunożnych trafiła do ich gniazda... zdobyła nowego przyjaciela, Narcyza. Kota, którego piękno i uwielbienie piękna niezwykle imponowało młodej koteczce. Dość szybko stali się sobie bliscy i... stało się. Chwilę po tym córka Śpiewającej Gwiazdy wróciła do domu, ale jak się wkrótce okaże nie sama, bo z kociętami, które wkrótce przyjdą na świat!

✿ co oferujemy?
xxx❁ możliwość zagrania w Klanie Cienia!
xxx❁ nastoletnią matkę, która będzie was kochać ponad życie,
xxx❁ domieszkę rzeczno wichrowej krwii ze strony ojca,
xxx❁ gwieździstą rodzinę (Krogulcza Gwiazda, Polna Gwiazda, Śpiewająca Gwiazda) oraz wielu medyków i zastępców w rodowodzie (Bobrzy Bór, Rwąca Zawieja, Huraganowy Szept, Olchowa Gałązka, Wiewiórczy Ogon, Wirujące Pióro, Psie Serce, Roziskrzona Noc),
xxx❁ zabójczo przystojnego tatę, który poszedł po mleko,
xxx❁ kochającą babcię, masę rodziny w klanie oraz jeszcze żyjących pradziadków!
xxx❁ ogromną pomoc w znalezieniu galerii!

✿ theme: kwiatuszki i rośliny łąkowe
xxx❁ propozycje imion: tymotka, koniczynka, groszek, szczaw, smółka, jaskier, rzeżucha, kuklik, kminek, barszczyk, niezapominajka, świetlik, szałwia, przytulia, chaber, skrzyp, kukułka, dzwoneczek, dziurawiec, miłek, goździk, mięta, powojnik, szafran, fiołek, zawilec, len, aster, mieczyk, pierwiosnek, narcyz, sasanka, stokrotka, czosnek, goryczka, szafirek, mak, żonkil

✿ dostępne umaszczenia
xxx❁ czarne, czarne pręgowane (bure)
xxx❁ niebieskie, niebieskie pręgowane
xxx❁ rude, kremowe
xxx❁ możliwe pręgowanie tygrysie, klasyczne, rozety
✿ wszystkie powyższe umaszczenia dostępne w wersji syjamskiej (colorpoint), tonkijskiej (mink), bądź burmskiej (sepia)

✿ umaszczenia kotów bengalskich:

xxxmelanistic, brown, blue, snow lynx, snow mink, snow sepia, charcoal

xxx❁ dowolna biel od minimalnej do pokrywającej prawie całego kota
xxx❁ możliwa heterochromia w przypadku wystąpienia jakichkolwiek białych znaczeń

✿ informacje ogólne:
xxx❁ 2-3 kociąt, Melodia jest naprawdę malutka drobniutka i na dodatek młoda a nie chcę ryzykować jej życiem,
xxx❁ koncepty przyjmujemy na discordzie: .sasza. albo aaaaakygb albo na pw Nucącej Łapy
xxx❁ czas na wysyłanie konceptów: 24.08
xxx❁ czas na napisanie kp: 8.09 23:59
xxx❁ data porodu: 9.09

✿ Chętni
xxx❁ Sosnowa Szyszka (Stokrotka)
xxx❁ Zadarta Łapa (Skrzyp)
xxx❁ Sol (Świetlik)
xxx❁ Lete (Szałwia/Krwawnica)
xxx

✿ Dream Team
xxx
xxx

RE: Nucące Narcyzy - Szyszka - 12.08.2023

Zgłaszam się z imieniem Stokrotka!

RE: Nucące Narcyzy - Narcyz - 12.08.2023

:D
zapraszamy!!!

RE: Nucące Narcyzy - Zadarta Łapa - 12.08.2023

Jestem chętna!

edit: imię - Skrzyp

RE: Nucące Narcyzy - Chabrowa Łapa - 12.08.2023

*pokonany sighs* zgłaszam się..... świetlikiem........

RE: Nucące Narcyzy - Szepcząca Łapa - 12.08.2023

oh mamma mia

RE: Nucące Narcyzy - Nucąca Łapa - 14.08.2023

wszyscy dopisani, zapraszamy ciągle do zgłaszania się a ja przechodzę do mini ogłoszenia...

Najprawdopodobniej w dniach 25-27/28 będę w rozjazdach, więc żeby nie przeciągać i nie kazać czekać dzieciakom na zakładanie kont i pisanie kp... zmieniam czas na podsyłanie konceptów i zgłaszanie się na 24.08

RE: Nucące Narcyzy - Lete - 15.08.2023

mam pół komórki mózgowej i żadnych hamulców, więc zgłaszam się jako szałwia albo krwawnica (prawdopodobnie to pierwsze)

RE: Nucące Narcyzy - Nucąca Łapa - 15.08.2023

(15.08.2023 02:47)Lete napisałx: mam pół komórki mózgowej i żadnych hamulców, więc zgłaszam się jako szałwia albo krwawnica (prawdopodobnie to pierwsze)

Dopisane!

RE: Nucące Narcyzy - Nucąca Łapa - 20.08.2023

Przypominamy o konceptach i jeśli ktoś się jeszcze zastanawia czy aby na pewno się zgłosić... to poganiamy! Zostały już tylko 4 dni do wybrania oficjalnego składu <3

RE: Nucące Narcyzy - Narcyz - 24.08.2023

stary czyni honory
✿ Dream Team ✿
xxx❁ Skrzyp (Zadarta Łapa)
xxx❁ Stokrotka (Sosnowa Szyszka)
xxx❁ Świetlik (Sol)
xxx❁ Szałwia/Krwawnica (Lete)

serdecznie gratulujemy wybranym! a teraz lećcie zakładać kapejki i ustalać kolejność narodzin <3

RE: Nucące Narcyzy - Chabrowa Łapa - 24.08.2023

LETS GO chce sie urodzic. ostatnia.

RE: Nucące Narcyzy - Zadarta Łapa - 24.08.2023

Mi obojętne, ale w sumie mogłabym pierwsza

RE: Nucące Narcyzy - Świetlikowa Knieja - 24.08.2023

melduje sie

RE: Nucące Narcyzy - Hiacyntowa Przełęcz - 24.08.2023

fajnie by było być pierwszą, ale koniec końców mi wszystko jedno, byleby nie umrzeć przy porodzie