04.02.2019 23:48
Wygląd
Całkowicie czarny kocur. Ma długie futro, niewielkie pędzelki na końcówkach uszu. Jego ogon jest długi, zaś oczy jeszcze się nie wybarwiły.
Po dłuższej nieobecności stwierdzam, że nie dam rady wrócić do pisania. Krótko i na temat, odchodzę z braku czasu i chęci. Nie sądzę, że kiedykolwiek wrócę. Post ten piszę jako formalność, nie poznałem tu wielu osób, raczej na moje szczęście, trudniej byłoby mi odejść. Nawet teraz, gdy to piszę, wraca mi ochota na pisanie, jednak wiem, że to tylko chwilowe, a na dłuższą metę nie będę w stanie się udzielać. Co do postaci, czyli co się stało z Nockiem? Pewnego ranka zniknął. Prawdopodobnie wybrał się w środku nocy poza tereny klanu, chętny nowych przeżyć, co nie skończyło się dla niego dobrze. Co jeszcze? Dziękuję osobom z serwera discordowego, które przekonały mnie (nawet nieświadomie) do pisania, czy później prowadziły ze mną sesję. Dziękuje jak i za wspólny chat, tak też za chwile spędzone poza forum. Będzie mi brakować tych czasów, może kiedyś się jeszcze odezwę. Co tu więcej dodać? To ode mnie tyle, nie spodziewałem się, że tak to się skończy. A jednak, wszystko kiedyś ma swój kres.
Statystyki - lvl: 1
| S: 6
| Zr: 7
| Sz: 4
| Zm: 3
| HP: 60
| W: 40
| EXP: 0/100
Stat. Med. - lvl: 0
| MED.EXP: