12.05.2019 10:48
Wygląd
W wieku terminatorskim nastąpiły największe zmiany w jej wyglądzie. Nie jest już małą, nieproporcjonalną kulką. Jej łapy wyglądają na długie i chude, jednak nie jest wyższa niż przeciętna kotka i prawdopodobnie na wysokość już nie urośnie. Nie jest ani zbyt masywna, ani wątła - budowę ciała ma bardzo pospolitą. Sierść na całym ciele jest krótka, ale gęsta i miękka. Tym, co wyróżnia ją spośród innych kotów jest jej umaszczenie - szylkret. Większośc ciała jest ruda w czarne, nieregularne pasy, jednak większość jej klatki piersiowej jest biała. Jej głowa jest ruda, ale na lewej stronie pyszczka ma dużą, czarną plamę, a sam pyszczek jest biały. Mniejsze czarne znaczenia znajdują się na jej czole, a uszy w całości pokryte są tym kolorem. Jej oczy widoczne są z daleka za sprawa intensywnie żółtej barwy. Ma też charakterystycznie długie wibrysy.
Kolejny raz kiedy bardzo, BARDZO nie chciałam tego robić... ale granie Bagienną Trzciną od jakiegoś czasu było bardzo trudne. Nie jest to postać, z którą sesję są miłe i przyjemne. Przez swoje doświadczenia stała się kotką, która raczej unikałaby niepotrzebnego kontaktu z innymi, a od kiedy straciła kluczowe dla siebie postaci (najpierw Pokruszonego, potem kolejno swoje dzieci...) nawet nie bardzo miałam z kim brać na niej sesje. Bo dla wszystkich po prostu byłaby opryskliwa i niemiła.
Bagienna Trzcina pewnego razu po prostu nie wróciła do Obozu. Ze względu na jej częste wędrówki nie było to nic dziwnego - czasami znikała na dwa, trzy dni. Nikt też szczególnie jej nigdy nie szukał, więc zanim ktokolwiek się zorientował, minęło już sporo czasu od jej zniknięcia.
Proszę o przeniesienie jej do zaginionych, bo nie mam serca jej uśmiercać mimo wszystko.
A teraz idę płakać.
Bagienna Trzcina pewnego razu po prostu nie wróciła do Obozu. Ze względu na jej częste wędrówki nie było to nic dziwnego - czasami znikała na dwa, trzy dni. Nikt też szczególnie jej nigdy nie szukał, więc zanim ktokolwiek się zorientował, minęło już sporo czasu od jej zniknięcia.
Proszę o przeniesienie jej do zaginionych, bo nie mam serca jej uśmiercać mimo wszystko.
A teraz idę płakać.
I am cold, can you hear
I will fly, with no hope, no fear
And the ground, taunts my wings
Plummet as I sing, plummet as I sing
I will fly, with no hope, no fear
And the ground, taunts my wings
Plummet as I sing, plummet as I sing
Statystyki - lvl: 5
| S: 10
| Zr: 12
| Sz: 15