Wygląd
Śnieżnobiałe, długie futro. Smukły ale dobrze zbudowany kocur o przeciętnym wzroście. Jego jedno oko jest niebieskie, drugie zaś brązowe.
Wilgotna Łapa -> zaginieni.

Ciężko mi się nim pisze. Chciałam bardzo go rozwinąć i miałam na to plan, jednak jego charakter jest dla mnie zbyt.... spokojny. Nie potrafię grać takim kotem i pomimo, że z początku podobała mi się nim gra, to powoli zaczęło być mi ciężko i nie byłam pewna, czy ma w ogóle potencjał w moich rękach. Nie chcę go jednak spisywać na straty, bo może kiedyś, może za rok a nawet dwa znów zechcę mi się nim grać i ponownie go zapiszę, kto wie.

post z zaginięciem
Odwilż nie potrafi polować i bez pomocy klanowiczów najpewniej jest spisany na śmierć z głodu w szybkim tempie. Poszedł jednak w stronę Łanu Rzepaku, kto wie, czy stamtąd nie trafi na osiedle, gdzie wśród dwunożnych odnajdzie swój dom. Na tą chwilę będzie siedział z przekreślonym nickiem i nie jestem pewna, czy kiedykolwiek się to zmieni. Przepraszam rodzinkę i Fiołkowy Nos, bo jej pierwszy terminator poszedł zwiedzać świat, nawet, jeśli nie do końca była to jego decyzja. No i osoby z którymi mam sesję, bo trochę was zostawiam:(
I live by a hospital
And every day, I go out walking past its sickly windows
I see people dying there
But my tender age makes it hard to care

Incinerator and a big [ smoke ] stack
It's a phallic symbol and it makes me laugh
All I need is a [ heart attack ], C'mon, humble my bones with a Cardiac
Statystyki - lvl: 1 | S: 5 | Zr: 4 | Sz: 6 | Zm: 5 | HP: 60 | W: 40 | EXP: 45/100
Stat. Med. - lvl: 0 | MED.EXP: