14.02.2023 18:14
Wygląd
Krępa kotka o krótkim szylkretowym futrze, gdzie tylko w paru miejscach ma rude plamy, przez co czarna sierść wygląda jak upstrzona jasnymi gwiazdkami. Największa ruda plama znajduje się na pysku. Biel pokrywa lewy z jej górnych warg, pierś oraz brzuch, a także tylne łapy. Jasny kolor również znajduje się na palcach przednich kończyn. Wzrostowo raczej ledwo sięga do środka przeciętnego przedziału wzrostu, ale nadrabia to że wyglada jak mały taran z oczami w kolorze zieleni z domieszką zmatowiałej, zgniłej żółci.
Szybujący Puchacz -> zaginieni
Postać męczyła mnie od dłuższego czasu, mimo iż kocham ją całym serduszkiem to potrzebuje od kotków odpocząć by nabrać motywacji na jakąś dłuższą rozgrywke. Nie czuję że to powinno być odejściach, bo równie dobrze za dwa tygodnie mogę wrócić i tyle bo coś się ciekawego pojawi z boom inspiracja. Wrócę do Puchacz prędzej czy później. Prawdopodobnie coś ją goniło, jakiś duży pies, potem coś jeszcze dalej ją pogoniło i... Basicly się zgubiła.
Postać męczyła mnie od dłuższego czasu, mimo iż kocham ją całym serduszkiem to potrzebuje od kotków odpocząć by nabrać motywacji na jakąś dłuższą rozgrywke. Nie czuję że to powinno być odejściach, bo równie dobrze za dwa tygodnie mogę wrócić i tyle bo coś się ciekawego pojawi z boom inspiracja. Wrócę do Puchacz prędzej czy później. Prawdopodobnie coś ją goniło, jakiś duży pies, potem coś jeszcze dalej ją pogoniło i... Basicly się zgubiła.
![[Obrazek: H4NJzoA.png]](https://i.imgur.com/H4NJzoA.png)
Statystyki - lvl: 2
| S: 9
| Zr: 12
| Sz: 4
| Zm: 3
| HP: 75
| W: 35
| EXP: 120/150
Stat. Med. - lvl: 0
| MED.EXP: