16.11.2022 20:43
Wygląd
Czarno-rudy szylkret o bardzo wyrazistych barwach | biel: klatka piersiowa, brzuch, łapy, połowa pyska | czerń: uszy, znaczna część grzbietu, lewa strona pyska, prawe oka | rude plamy: na całym ciele, lewe oko | zielonożółte oczy | krótkie futro |
Ścieżka Salamandry po raz kolejny się wykazała i mogli być z siebie dumni - Szczur w końcu wrócił do zdrowia i zaczął wyglądać o wiele lepiej. Biedak spędził w lecznicy trochę księżyców i był do tyłu za jego rówieśnikami. Ale to nie pierwszy i nie ostatni raz kiedy tak się dzieje. Nadrobią to. Jakoś im się to uda. Szczur trafił pod jej skrzydła. Dobrze, że wybrał Trzmielojada. Potrzebowali teraz kotów umiejących dobrze walczyć i polować bardziej niż kiedykolwiek.
- Witaj Szczurze - przywitała się z kocurem ze szczerym uśmiechem. - Wiem, że możesz czuć się zagubiony po takim długim okresie w lecznicy, ale nie martw się, raz-dwa dogonimy twoje rodzeństwo i zostaniecie mianowani na tym samym Zebraniu - pocieszyła go. - Zaplanowałam na dzisiaj, że omówimy sobie trochę teorii, żebyś nie musiał się przemęczać. Oczywiście, jeśli chcesz, możemy przejść się po kawałku terenów wolnym krokiem. Zależy, czy czujesz się na siłach - przedstawiła. Jak w walce. Nie przeceniaj swoich możliwości, bo stanie jeszcze coś ci się stanie.
- Witaj Szczurze - przywitała się z kocurem ze szczerym uśmiechem. - Wiem, że możesz czuć się zagubiony po takim długim okresie w lecznicy, ale nie martw się, raz-dwa dogonimy twoje rodzeństwo i zostaniecie mianowani na tym samym Zebraniu - pocieszyła go. - Zaplanowałam na dzisiaj, że omówimy sobie trochę teorii, żebyś nie musiał się przemęczać. Oczywiście, jeśli chcesz, możemy przejść się po kawałku terenów wolnym krokiem. Zależy, czy czujesz się na siłach - przedstawiła. Jak w walce. Nie przeceniaj swoich możliwości, bo stanie jeszcze coś ci się stanie.
![[Obrazek: kos.png]](https://cdn.discordapp.com/attachments/839087665445601310/841574466789441570/kos.png)
xxxxxxxxxxxxxxmamy miłość, chcemy ż y c i e brać, na BŁĘDY mamy czas!
chcemy 𝔻𝔸𝕃𝔼𝕁 dojść niż na w y c i ą g n i ę c i e ręki
jeśli świt przyłapie nas, staniemy z nim tu twarzą w twarz!xxxxxxxxxxxxxxxx
Statystyki - lvl: 6
| S: 17
| Zr: 9
| Sz: 14
| Zm: 11
| HP: 85
| W: 65
| EXP: 210/500
Stat. Med. - lvl: 0
| MED.EXP: 3/100