Księżyce: Więcej niż gwiazd na Srebrnej Skórze Płeć: kocur Interwencja MG: tak
Wysłany: 2018-03-31, 01:36 Nieobecności Wygląd: Dość duży choć szczupły, lekko zbudowany kocur o gładkiej sierści. Oczy zadziwiające, niezwykłe, o głęboko orzechowej barwie. Lekko postrzępione prawe ucho i cienka długa blizna ciągnąca się po prawym boku od kręgosłupa, poprzez żebra aż do brzucha. Wyraźne oznaki siwizny widoczne na pyszczku i świadczące o zaawansowanym wieku kota przed śmiercią. Futro miedziano rude poprzecznie prążkowane czarnym pigmentem. Wierzch głowy, grzbiet oraz pyszczek wyraźnie ciemniejsze- czarna pręga wzdłuż kręgosłupa oraz końcówka ogona. Spód ciała nieco jaśniejszy.
Jeżeli nie będzie Cię na forum dłużej niż 3 dni, poinformuj nas o tym:
Kod:
[b]Konta:[/b]
[b]Termin:[/b]
[b]Fabularne przyczyny nieobecności:[b]
Należy pamiętać, że tylko zgłoszona tutaj nieobecność chroni twoją postać przed postępem choroby lub oddaniem do adopcji.
Przypominamy, że w profilu należy wypisać pełne imiona wszystkich swoich aktualnych multikont.
Jeżeli wolisz uniknąć potencjalnych nieporozumień na fabule, wynikających z nieobecności gracza na forum (powyżej dwóch tygodni lub na czas nieokreślony), możesz podać przyczynę nieobecności postaci w życiu Klanu w punkcie „fabularne przyczyny nieobecności”. Ta rubryczka nie jest obowiązkowa, ale zachęcamy do jej wypełnienia.
Wysłany: 2021-01-03, 20:36
Wygląd: Mleko to kotka o błękitnych jak niebo oczkach i mlecznym, białym futerku. Jest ona dość normalnych gabarytów, taki na Klan Cienia, posiada mocne łapy oraz długi ogon. Jej futerko jest krótkie, dosyć puszyste i miłe w dotyku. Jej pyszczek zdobią długie, białe wibrysy. Ważne w wyglądzie mleka jest fakt, że ma ona naderwane lewe ucho. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....p=431629#431629
Wysłany: 2021-01-06, 20:22
Wygląd: Masywna czarnie dymna kocica z białymi zaczeniami i pomarańczowymi ślepiami. Różowy nosek też tu jest. Porzeczka jest masywną i wysoką kotką. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....p=337409#337409
Porzeczka, Bonk, Brudna
Od 6 stycznia do 10 stycznia, zmniejszona aktywność/nieobecność. Ogólnie czuje się okropnie, moja mama od paru dni ma kaszel,
a sytuacja z rodziną nie pozwala na popis na kotkach. Chciałem sie w ferie odkopać, ale cóż, wychodzi jak wychodzi. Od paru dni mam coraz więcej stresu przez nadchodzący sezon szkolny, gdzie nie tylko jego cień mnie przeraża, ale też gadania rodziny w jego związku.
W sesjach które mam spróbuje odpisać, ale uprzedzam, będą gnioty.
Wysłany: 2021-01-07, 17:43
Wygląd: Kukułka jest burą, wysoką i szczupłą kotką z ciemnymi tygrysimi pręgami. Na nosie posiada białą odmianę. A sam nos jest ciemno brązowy. Na przednich i tylnych łapach ma białe skarpetki sięgające do palców,co dotyczy też klatki piersiowej która jest tego samego koloru. Ma krótką, miękką i gładką sierść która dodaje jej uroku. Kolor oczu odziedziczyła po matce, czyli przybrały one oliwkową barwę. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....p=288297#288297
Konta : Kukułczy Puch, Płomyk, Ostry Kwiat, Dymiący Staw
Termin : od 7 stycznia do 13 stycznia mocno zmniejszona aktywność/obecność
Powód: Ostatnio nie za dobrze się czuje. Nie mam siły na nic i brakuje mi chęci na pisanie. Mam lekkiego dołka którego sama muszę się wygrzebać. Postaram się coś odpisywać ale nie wiem jak to mi wyjdzie.
Księżyce: 21 [II] Mistrz: Kuni Syk Płeć: kocur Matka: Białowąsa Ojciec: Dębowy Pień Multikonta: Fairy [S] Interwencja MG: tak
Wysłany: 2021-01-08, 17:14
Wygląd: Szeroki, ciężki kocur o długiej, złotej sierści z pręgowaniem tygrysim. Ma białe znaczenia, które ciągną się od żuchwy, poprzez pierś i brzuch, aż do końca ogona. Biel rozjaśnia również końce wszystkich jego łap oraz wnętrze ud. Jego ślepia są ciemnozielone, lekko szarawe. Brakuje mu 2/3 lewego ucha. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....p=423171#423171
Zgłaszam nieobecność na jakieś 3-5 dni, bo złapałem dodatkową choróbkę i nie polepsza się tylko pogarsza. Jak macie jakąś sprawę do admina, to piszcie do reszty, bo pewnie zareaguję ze sporym opóźnieniem.
Księżyce: Na 20 stanęło Mistrz: Życie Płeć: kocur Matka: Okoniowy Ogon [*] Ojciec: Gilowe Gardlo [*] Partner: brak Multikonta: Karaczan [KG], Kusa [KW], Cytrynka [KC], Tęcza [KW] i inni Interwencja MG: tak
Wysłany: 2021-01-09, 09:25
Wygląd: Niebieski oriental, pręgowany klasycznie, o bardzo blado zielonych oczach i szarym nosku. Co do sylwetki, nadzwyczaj szczupły i wysoki. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....opic.php?t=7628
Na prośbę userki
Warkocząca Łapa, całkowita nieobecność do środy (13.01)
Można uznać, że Warkot złapał jakieś choróbsko
Przy wcześniejszej nieobecności userka zapomniała o tym napisać
• in
This ain't asong for the broken hearted
No silentprayer for the faith departed I ain't gonna be just a face in the crowd
You're gonna hear my voice
When I shout itout loud
IT'S MY LIFE
Wysłany: 2021-01-11, 09:58
Wygląd: Nieco wyższa niż przeciętnie, długowłosa, ale jednocześnie wcale puchata, bura o pręgowaniu ticked kotka. Z białymi znaczeniami na przednich łapach, brodzie, gardle i nosie oraz ciemnoczerwonym nosem. Lewe oko niebieskie, prawe zielone. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....p=446752#446752
Zmniejszona aktywność.
Konta: Roziskrzona Łapa, Karasiowa Łapa
Termin: połowa lutego maksymalnie
Bo okazuje się, że żeby zdać to wypadałoby się też uczyć, a ja nie umiem organizować czasu jednak. Więc odpisy będą wpadać jakoś nieregularnie i raczej po jednym niż masowo, ale postaram się nie zalegać za mocno wszędzie. Jak komuś zależy (albo po prostu chce odpis szybciej niż później) to proszę mnie bić, nie obrażę się.
XXXXXXXXXXWe can't wait to burn it to the ground
All my troubles on a burning pile
All lit up and I startto smile
If Icatch firethen I change my aim
« throw my troubles at the world again »
XXXXXXX- ̗̀ Take this burden away from me And bury it before it buries me ̖́-
Do poniedziałku. Musiałam zostać dłużej w domu rodzinnym i korzystam z tego ze mam chłopaka na miejscu
Wysłany: 2021-01-12, 00:20
Wygląd: Duży, czarny, długowłosy kocur. Ma długie i masywne łapy oraz duże, żółte oczy i często niezadowolony wyraz pyska. || kp Karta Postaci:http://www.artemida.webd....p=416944#416944
Szerszeniowa Łapa, Komarza Łapa, Biedronkowa Łapa, Poziomkowa Łapa
Nieobecność do końca tygodnia
Wysłany: 2021-01-12, 12:06
Wygląd: Ruczaj to kotek o czarnym dymnym długim futrze z bielą(jest ona ulokowana na przedniej, lewej łapie a także piersi), choć przez słabe wybarwienie - nie przypomina Błota, który ma tą samą maść. Jego sierść wygląda jakby ktoś po prostu przykleił do niego kolor marmuru, dodając trochę więcej czerni tu i uwdzie. Na ten może jest dość niewielki, ale z czasem jego ciało się wydłuży i przestanie być krzakiem futra a jednym z najwyższych członków jego miotu. Jego ślepia przypominające kształtem migdały, mają obecnie barwę typową dla kociąt w jego wieku a mianowicie - szaro-niebieska, jednak wraz z wiekiem przybiorą pomarańczowo matowy odcień, który w zależności od światła padającego na niego - może mieć delikatny żółty odcień. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....p=416903#416903
Szumiąca Łapa
2 tygodnie, bo to co się dzieje nawet egzystowaniem nazwać nie można :')
2-3 tygodnie prawdopodobnie wogle mnie nie będzie
edit: sytuacja się poprawiła raczej zmniejszona aktywność
choć nic się nie zgadza
wciąż do ciebie wracam
Ostatnio zmieniony przez Sucha Łapa 2021-01-14, 14:01, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2021-01-12, 16:11
Wygląd: Jest mała i drobna. Znajduje się w dolnej granicy wzrostu kotek w tym klanie. Posiada krótkie, jasnorude futerko, pokryte ciemniejszymi, klasycznymi pręgami. Pod tym futerkiem skrywa smukłe, chude ciałko, pod którym prześwitują żebra, oraz ledwo widoczne mięśnie. Jej pyszczek jest okrągły i krótki, a na jego końcu widoczny jest różowy nosek. Nad nim widoczne są żółte, duże oczy. Na krańcu głowy posiada długie uszka. Ma strasznie długie i gęste białe wąsy. Przy pyszczku i oczkach jej sierść jest jaśniejsza. Podobnie, chociaż nie tak widoczne przejaśnienia są również na jej klatce piersiowej, brzuchu, oraz wewnętrznej części ud. Jej futerko jest wiecznie zadbane, ponieważ bardzo o nie dba; uważa że jakoś trzeba się prezentować! Karta Postaci:http://www.artemida.webd....ghlight=#314027
Do końca tego tygodnia, 17 stycznia; mam dużo pracy, spotykam się z przyjaciółmi, jak mam wolną chwilę, i po prostu nie będę mieć pewnie w ogóle, albo prawie w ogóle, czasu, żeby tu zaglądać, a nie chcę, by mi sesje powygasały. Nie wiem, jak będzie dalej, więc póki co nieobecność do niedzieli właśnie, aczkolwiek może się przeciągnąć.
Wysłany: 2021-01-12, 18:16
Wygląd: Koteczka niewielkich rozmiarów o bardzo szczupłej sylwetce. Futro pokrywające jej drobne ciało ciągle tej samej barwy - pręgowane, bure z fragmentami rudości. Od brody poprzez pierś i cały brzuch sierść jest idealnie biała, tak samo jak skarpetki na łapach i końcówka długiego, biczowatego ogona. Mysz ma nienaturalnie duże uszy, tym samym doskonały słuch. Trochę niżej znajdują się dwa przenikliwe, blado-zielone talary, Mysie ślepia, które drążą nowo poznane koty na wskroś. Jeszcze niżej umiejscowiony jest ciemnoróżowy nos, który jest wiecznie w ruchu. Wyraz Mysiej mordki jest zazwyczaj obojętny, nie okazujący żadnych uczuć, jednak nie raz można dostrzec lekki, najczęściej zuchwały uśmieszek. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....p=145192#145192
barwna łapa, domino
nawet nie zamierzam ukrywać że mam jakiś konkretny powód lol nie będzie mnie przez dwa tygodnie bo zaraz wyjeżdżam do Krk a potem idę udawać kowboja w Red Dead Redemption Ważne odpisy będą tho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum