Księżyce: 35 kiedy odeszła. Mistrz: Sensei Wilczak (Wilczy Ślad) Płeć: kotka Matka: Mokry Kwiat (NPC) Ojciec: Podniebny Lot (NPC) Partner: Nie ukrywam, miło by było. Multikonta: Czterolistna Łapa (KC), Szybująca Łapa (KW) | Ruda Łapa (GK) Interwencja MG: tak
Wysłany: 2019-08-06, 16:24 Klonowa Gałązka Wygląd: Ładna, czarnofutra wojowniczka o rudych łatach na pewno nie należy do wysokich. Jest raczej w średnim wzroście, przez co na spokojnie przewyższają ją wszyscy rówieśnicy, a czasem nawet trochę młodsze koty. Mimo swej smukłej sylwetki, zielonooka jest dość silna, nawet, jeśli tego po niej nie widać. Krótkie futro wojowniczki jest bardzo lśniące, gładkie i niesamowicie przyjemne w dotyku, dzięki monotonnej pielęgnacji czarno-rudej sierści. Jej łapy o krótkich, śnieżnobiałych skarpetkach są drobne, a futerko na brzuchu i piersi o tym samym kolorze błyszczy w promieniach słońca. W jej ogromnych ślepiach zawsze panuje spokój, a to długie, bialutkie wibrysy drżą delikatnie przy każdym jej eleganckim i dostojnym kroku. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....opic.php?t=9041
Kociak Klonik jest ładną, niską, szczupłą czarno-rudą szylkretową koteczką o krótkim futrze, klasycznych pręgach i żółto-zielonych oczach. Brzuch i palce u łap są śnieżno białe. Kruczoczarny kolor pokrywa resztę futra. Ma rude plamy na grzbiecie i boku. Całą głowę pokrywa kolor czarny. Na pysku widnieje ruda łata która ciągnie się od lewego boku policzka, do prawej strony prawego oka. Koniec prawego ucha również jest rudy. Jej ogon jest średniej długości. Posiada trzy pary wibrysów o średniej długości, różowy nosek oraz miękkie różowe poduszki u łap. Jest o wiele niższa niż reszta rodzeństwa. Jej oczy oraz pyszczek zawsze są spokojne
Terminator Szylkretka trochę wyrosła od kocięcych czasów, chociaż i tak nie można jej nazwać wysoką, gdyż przewyższa ją każdy terminator w jej wieku. Jej dotąd krótkie, kruczo-czarne futerko w rude plamy stało się miękkie i puchate, które od czasu do czasu połyskuje pod wpływem promieni słonecznych. Jej zielone oczy stały się oczywiście bardziej intensywne, lecz w dalszym ciągu są delikatnie szarawe, a więc chyba z takimi już zostanie. A jak już przy oczach mowa, stały się one o wiele większe i dostały dodatkową iskrę w spojrzeniu terminatorki. Co można jeszcze powiedzieć... Stała się na pewno silniejsza niż kiedy była kociakiem. Mimo że łapy są dosyć małe, to kotka nie przejmuje się tym, bo i tak ma dzięki nim dość energii aby polować czy walczyć. Oczywiście jej wibrysy wydłużyły się odrobinę, przez co wygląda jeszcze bardziej dostojnie i elegancko.
Wojownik Ładna, czarnofutra wojowniczka o rudych łatach na pewno nie należy do wysokich. Jest raczej w średnim wzroście, przez co na spokojnie przewyższają ją wszyscy rówieśnicy, a czasem nawet trochę młodsze koty. Mimo swej smukłej sylwetki, zielonooka jest dość silna, nawet, jeśli tego po niej nie widać. Krótkie futro wojowniczki jest niesamowicie lśniące, gładkie i niesamowicie przyjemne w dotyku, dzięki monotonnej pielęgnacji czarno-rudej sierści. Jej łapy o krótkich, śnieżnobiałych skarpetkach są drobne, a futerko na brzuchu i piersi o tym samym kolorze błyszczy w promieniach słońca. W jej ogromnych ślepiach zawsze panuje spokój, a to długie, bialutkie wibrysy drżą delikatnie przy każdym jej eleganckim i dostojnym kroku.
Charakter
Kociak Charakterem zdecydowanie wdała się w matkę. Młoda Klonowa Łapa jest bardzo spokojna spokojna. Nigdy nie stwarza problemów, ale uwielbia zwiedzać i dowiadywać się nowych rzeczy. Jest miła i do kotów młodszych, w swoim wieku, oraz starszych. Bardzo nie lubi konfliktów i woli od nich uciekać. Nie lubi być w centrum uwagi
Terminator Młoda terminatorka zachowuje się już na pewno bardziej dojrzale. Potrafi wypełniać swoje obowiązki, oraz odpowiadać na proste i trochę trudniejsze pytania. Spokój oczywiście dalej bierze górę, a więc nie spodziewaj się, że będzie chętna do zabawy, w której uwagę poświęca się energii. No chyba że to jakiś malutki kociak, ale jeśli nie, to nie próbuj zawracać jej tym głowy. Potrafi już o wiele szybciej biegać, a pozostałości po długiej chorobie takie jak zmęczenie czy nawet zapach leczniczych ziół medyka, wyparowały jak gdyby nigdy jeszcze nie musiała być w gromowej lecznicy.
Wojownik Dużo można o niej rzec. Jest opanowana, przyjazna i bardzo miękka. Czasem można nawet powiedzieć, że zbyt miękka. Nie rwie się jakoś specjalnie do walki. Nigdy nie chce do takowej dopuścić, a konflikty zawsze stara się rozwiązywać rozmową. Mimo to, bardzo dorosła i umie rozumieć powagę sytuacji, pomyśleć dwa razy zanim coś powie czy zrobi, oraz wiedzieć, kiedy i jak postąpić. Nie można powiedzieć, że jest leniwa. Wręcz przeciwnie. Bardzo często pracuje, przez co ostatnimi czasy nie ma zbytnio czasu na jakiekolwiek rozmowy. Jednakże wciąż będzie miłą i wyrozumiałą wojowniczką, jaką dotąd jest.
Historia
Urodziła się w Klanie Gromu jako córka Mokrego Kwiatu oraz Podniebnego Lotu. Posiada piątkę sióstr o imionach Miodek, Jaszczurka, Wisienka, Traszka i Korzeń. Najniższy, ale najspokojniejszy kociak w miocie. Siedziała przez kilka księżyców w lecznicy znanej jako Wydrążony Pień. Na szczęście jest już zdrowa i może uczestniczyć w ceremoniach i tym podobnych. Po wyjściu z lecznicy odnalazła swoje własne miejsce, którym jest Drzewo Klonu rosnące zaraz za Złocistym Wgłębieniem. Jeszcze za kocięcego życia poznała parę klanowiczów, a następnie wraz z rodzeństwem odbyła ceremonię na terminatorów, podczas której jej rodzeństwo otrzymało imiona Miodowej Łapy, Jaszczurczej Łapy i Dzikiej Łapy. Sama zaś ma od ceremonii miano Klonowej Łapy a trenuje wraz z Kłującą Łapą pod okiem Wilczego Śladu. Niedawno jej brat - Korzeń i siostra - Traszka, zostali Korzenną Łapą i Traszkową Łapą, a Wilczy Ślad dostał nowego terminatora. Jednak życie postanowiło uderzyć ją trochę w pyszczek, uśmiercając jej ostatniego dziadka, Gorejącego Krzewu. Do tego jeszcze jej siostra, Traszkowa Łapa, postanowiła niestety uciec z klanu bez słowa. Szylkretka jednak nie poddawała się i w miarę szybko ukończyła swój trening. Jeszcze przed jej ceremonią na wojownika zdążyła poznać parę kotów oraz pomóc w walce treningowej terminatora Króliczego Susa - Kuniej Łapy. Niedługo po tym zaczęła kolejny etap swojego życia jako wojowniczka, Klonowa Gałązka. Następnie, podczas jednego z patroli, znalazła Barwną Łapę, do którego przyprowadziła Trzmielą Gwiazdę. Motyl nie dostał się z powrotem do Klanu. Na kolejnej ceremonii, kotka dostała swojego pierwszego Terminatora - Senną Łapę. Niedługo po tym, jej siostra - Dzika Łapa, została awansowana na Wojowniczkę - Dziką Wiśnię. TBC >:D
Statystyki
LVL :: 1 → 2 → 3 → 4
SIŁA (S) :: 6 → 7 → 9 → 11
ZRĘCZNOŚĆ (ZR) :: 4 → 5 → 8 → 9
SZYBKOŚĆ (SZ) :: 6 → 7 → 8 → 10
ZMYSŁY (ZM) :: 4 → 7 → 8 → 9
PUNKTY ŻYCIA (HP) :: 60 → 65 → 70 → 75
PUNKTY WYTRZYMAŁOŚCI (W) :: 40 → 45 → 50 → 55
Relacje KLAN GROMU
Mokry Kwiat [NPC]
Mama, jest bardzo miła i opiekuńcza, dba o mnie i rodzeństwo, kocham ją
Podniebny Lot [NPC]
Tata, trochę strachliwy i nieśmiały, ale jest miły. Kocham go
Dzika Wiśnia
Kolejna siostra, ciekawska, zabawna gaduła
Trzmiela Gwiazda
Przywódca. Stanowczy i mądry, którego zdecydowanie szanuję
Żubrze Gardło
Zastępczyni, nigdy z nią nie rozmawiałam
Malinowe Chaszcze
Nauczycielka, bardzo miła, aktualnie zajmuje się lecznicą. Kiedyś, przed moim narodzeniem była medyczką naszego klanu, jednak z nieznanych mi przyczyn została z tej rangi zdegradowana
Truskawkowa Łapa
Terminatorka Medyka! Bardzo miła i ciekawska kotka. Zawsze próbuje dopiąć swego, co na pewno jej wyjdzie na dobre
Dmuchawcowy Pył
Spokojny starszy kolega. Jest małomówny, jednak da się z nim dogadać
Srebrzysta Łuna
Delikatnie niemiła, jednak da się z nią porozmawiać. Najwyraźniej mnie nie polubiła, jednak się tym nie przejmuję
Wilczy Ślad
Mistrz. Spokojny i stanowczy. Bardzo dobrze walczy jak na wojownika przystało. Zdecydowanie go szanuję. Będę godną wojowniczką po treningu z nim
Jeziorna Mgła
Starszy kolega. Bardzo miły i przyjazny kocur. Delikatnie mnie zaciekawił fakt, że nie wymawia literki "r", a zamiast tego wymawia "h". Mój daleki wujek
Żurawinowy Nos
Straciła swoją matkę w bardzo młodym wieku. Przeżyła mocny wstrząs i się zmieniła. Później jej Ojciec odszedł z Klanu
Muszelkowy Brzeg
Bardzo miła wojowniczka. Podczas naszej pierwszej rozmowy pomogła mi trochę z pozycją łowiecką. Trenuje Żurawinową Łapę
Orle Skrzydło
Miła i wygadana wojowniczka. Nie poznałam jej za dobrze, jednak nie wydaje się taka zła
Jeżynowy Jar
Miła i spokojna wojowniczka. Na początku naszej rozmowy nie mówiła wiele, jednak potem trochę bardziej się rozgadała. Ma podobne futerko do mnie
Króliczy Sus
Spokojny i małomówny wojownik. Pomagałam mu w treningu walki jego byłego Terminatora (Kuniego Syku)
Kruczy Cień
Przyjazny kocur. Nie lubi mojej siostry, Nocy, jednak go rozumiem. Nie musi wszystkich przecież lubić
Kuni Syk
Kocur, który ewidentnie rwie się do walki. Walczyłam z nim na jego treningu, oraz wybrałam się z nim na polowanie
Skrzydlate Serce
Nie rozmawiałam z nią za dużo. Jedynie poszłam z nią i Kunią Łapą na polowanie
Huraganowy Szum
Energiczna kotka. Jest bardzo zdeterminowana aby zostać lojalną i dzielną Wojowniczką Klanu Gromu. Tak trzymać!
Rokitnikowy Cierń
Porządny i stanowczy Wojownik którego szanuję. Mocno trzyma się zasad
Senna Łapa
Mój pierwszy Terminator
Cebulowa Skórka [NPC]
Ciekawa, jednak trochę zbyt energiczna i szalona Wojowniczka. Szylkretka zdołała się z nią jednak zakolegować
Białowąsa [NPC]
Przyjaciółka. Poważna, ale wrażliwa, która bardzo mocno wierzy w Gwiezdnych. Miła
Dębowy Pień [NPC]
Kolega. Partner Białowąsej. Nie poznałam go bliżej
GWIEZDNY KLAN
Ognisty Żar
Zmarła Medyczka Klanu Gromu, nigdy z nią nie rozmawiałam, wyleczyła mnie z choroby
Rumiankowy Listek
Zmarła Wojowniczka Klanu Gromu, nigdy z nią nie rozmawiałam
Łani Krok
Zmarła Zastępczyni Klanu Gromu, nigdy z nią nie rozmawiałam
Ostowy Krzew
Starszy kolega. Miły kocur z którym przyjemnie mi się rozmawiało. Po kilku wschodach słońca od naszej pierwszej rozmowy został wojownikiem. Później jednak zmarł wraz ze swoim Terminatorem
Bursztynowooka [NPC]
Babcia. Nic o niej nie wiem, bo nigdy jej nie poznałam, choć bardzo bym chciała...
Gorejący Krzew [NPC]
Dziadek. Umarł gdy byłam Terminatorką. Zabolała mnie jego strata, mimo, że nie był zbyt miły
Ostatnio zmieniony przez Klonowa Gałązka 2020-08-26, 15:59, w całości zmieniany 218 razy
Księżyce: 35 kiedy odeszła. Mistrz: Sensei Wilczak (Wilczy Ślad) Płeć: kotka Matka: Mokry Kwiat (NPC) Ojciec: Podniebny Lot (NPC) Partner: Nie ukrywam, miło by było. Multikonta: Czterolistna Łapa (KC), Szybująca Łapa (KW) | Ruda Łapa (GK) Interwencja MG: tak
Wysłany: 2019-09-04, 20:01
Wygląd: Ładna, czarnofutra wojowniczka o rudych łatach na pewno nie należy do wysokich. Jest raczej w średnim wzroście, przez co na spokojnie przewyższają ją wszyscy rówieśnicy, a czasem nawet trochę młodsze koty. Mimo swej smukłej sylwetki, zielonooka jest dość silna, nawet, jeśli tego po niej nie widać. Krótkie futro wojowniczki jest bardzo lśniące, gładkie i niesamowicie przyjemne w dotyku, dzięki monotonnej pielęgnacji czarno-rudej sierści. Jej łapy o krótkich, śnieżnobiałych skarpetkach są drobne, a futerko na brzuchu i piersi o tym samym kolorze błyszczy w promieniach słońca. W jej ogromnych ślepiach zawsze panuje spokój, a to długie, bialutkie wibrysy drżą delikatnie przy każdym jej eleganckim i dostojnym kroku. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....opic.php?t=9041
Autor :: Srebrzysta Łuna ~ Wiśniowa Łapa ~ Przymrozek
紅葉
♡ Do not hesitate, for this is the path we've chosen ♡
Even duringthe times when we'reat a loss, And feel like they'vestrippedus offour pride
There's onlyonehonourableway for us succeed
Autor :: Chrząszczowy Brzuch ~ Bratkowa Łapa ~ Kozacza Łapa
Autor :: Jasna Kropla ~ Żurawinowy Nos ~ Mysia Łapa ~ Bogatka ~ Promienna Łapa
Autor :: Świtająca Łapa ~ Iglasty Pazur ~ Tygrysiopręgi i Żywica
Ciekawostki
1. Jest wzorowana na mojej ulubionej kotce z wojowników - Klonowym Cieniu
2. Jej ulubionym pożywieniem są myszy
3. Jej ulubioną Porą Roku jest Pora Opadających Liści (tak samo jak u mnie). Zachwyca się nią głównie przez jej piękne kolory
4. Czuje wstręt do wody tak mocno, że jest ostrożna nawet jak ma do czynienia z rosą
5. Pielęgnuje futro prawie że w każdej wolnej chwili
6. Przyjaźni się z Mokrym Kwiatem, Podniebnym Lotem, Cebulową Skórką i Białowąsą [NPC]
7. Kocha imiona od roślin. Np. Gałązka, Jaśmin, Cierń, Płatek, Róża...
8. Klon chciałaby mieć kiedyś kocięta, jednak obiecała sobie, że najpierw znajdzie prawdziwą miłość, zanim weźmie się za to pierwsze
Ostatnio zmieniony przez Klonowa Gałązka 2020-08-24, 22:22, w całości zmieniany 19 razy
Wysłany: 2019-09-10, 21:50
Wygląd: Ładna, czarnofutra wojowniczka o rudych łatach na pewno nie należy do wysokich. Jest raczej w średnim wzroście, przez co na spokojnie przewyższają ją wszyscy rówieśnicy, a czasem nawet trochę młodsze koty. Mimo swej smukłej sylwetki, zielonooka jest dość silna, nawet, jeśli tego po niej nie widać. Krótkie futro wojowniczki jest bardzo lśniące, gładkie i niesamowicie przyjemne w dotyku, dzięki monotonnej pielęgnacji czarno-rudej sierści. Jej łapy o krótkich, śnieżnobiałych skarpetkach są drobne, a futerko na brzuchu i piersi o tym samym kolorze błyszczy w promieniach słońca. W jej ogromnych ślepiach zawsze panuje spokój, a to długie, bialutkie wibrysy drżą delikatnie przy każdym jej eleganckim i dostojnym kroku. Karta Postaci:http://www.artemida.webd....opic.php?t=9041
Doświadczenie [EXPY]
Aktywność
Sierpień 2019 :: 30EXP
Wrzesień 2019 :: 30EXP
Październik 2019 :: 30EXP
Listopad 2019 :: 30EXP
↑↑↑ LVL UP ↑↑↑
Grudzień 2019 :: 30EXP
Trening Klonowej Łapy :: 100EXP
↑↑↑ LVL UP ↑↑↑
Luty 2020 :: 20EXP
Polowanie z Rydzem:: 15EXP
Marzec 2020 :: 30EXP
Kwiecień 2020 :: 25EXP
Polowanie z Wiśnią i Rokitnikiem :: 15EXP ;
Maj 2020 :: 25EXP
Czerwiec 2020 :: 20EXP
Trening Sennej Łapy :: 5EXP
Lipiec 2020 :: 10EXP
165/200EXP | 3 LVL
Ostatnio zmieniony przez Klonowa Gałązka 2020-08-01, 15:24, w całości zmieniany 25 razy
Wysłany: 2019-10-12, 20:32
Galeria
Ostatnio zmieniony przez Klonowa Gałązka 2020-03-22, 21:36, w całości zmieniany 15 razy
Wysłany: 2020-01-01, 01:27
紅葉
Even duringthe times when we'reat a loss, And feel like they'vestrippedus offour pride
Ostatnio zmieniony przez Klonowa Gałązka 2020-04-23, 19:57, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2020-05-31, 10:24
紅葉
Ostatnio zmieniony przez Klonowa Gałązka 2020-08-25, 21:26, w całości zmieniany 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum