Zaśnieżone Wschody - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Zaśnieżone Wschody (/thread-6628.html) |
Zaśnieżone Wschody - Zaśnieżona Ścieżka - 31.08.2019 To był piękny poranek, który nie zapowiadał sytuacji, która się wydarzyła… Mimo posiadania obok siebie kogoś ważnego, pewne dwa koty połączyła frustracja i potrzeba bliskości, która zakończyła się w dość niespodziewany sposób… Korzyści z miotu: - Granie kotami pół-klanu! - Mamę, która jest na celowniku klanowej medyczki, pragnie rozlewu krwi i za bardzo zależy jej na idealnych dzieciach! - Brak ojca i wmawianie, że był nim Wilk! - Najlepszą ciocię Miętę, która pokocha was jak własne kociaki! -Dość dużą rodzinę, aktywnych wujków i kuzynów, a także ciocię Lawendę! Śnieżynka jest chudą kotką, jednakże jest gotowa na urodzenie 4/5 kociąt. Prosimy o przesyłanie konceptów do nas obu na priv/discorda, chętnych (nie jest obowiązkowe, ale mile widziane) prosimy o dosłanie też propozycji imienia wojowniczego. Poszukujemy ludzi, który potrafią wykazać się kreatywnością! Również chciałabym wspomnieć, że jeden z kociaków będzie uważany za lepszego od innych i uważany za wzór dla rodzeństwa, więc powinien mieć do tego predyspozycje |D Kociaki mogą być: Czarne, czarne dymne, bure, czarne srebrne pręgowane, niebieskie, niebieskie dymne, niebieskie pręgowane, niebieskie srebrne pręgowane, szylkrety (czarno-rude, czarno-rude dymne, buro-rude, czarno-rude srebrne pręgowane, niebiesko-kremowe, niebiesko-kremowe dymne, niebiesko-kremowe pręgowane, niebiesko-kremowe srebrne pręgowane), rude, rude dymne, rude srebrne pręgowane, kremowe, kremowe dymne, kremowe srebrne pręgowane, białe. Jeżeli pręgowane - klasyczne. Mogą pojawić się białe znaczenia, od minimalnych do pokrywających prawie całego kota. Sierść krótka lub długa. Dziękujemy Zajęczemu Susowi za pomoc z ustaleniem maści! Theme Na temat miotu proponujemy części roślin np. – Łodyga, Płatek, Korzeń, Kora, Listek, Kiełek, Bulwa, Pręcik, Owoc, Kwiatek, Pęd, Pąk, Skórka, Pień, Ziarenko. Zdrobnienia mile widziane! Przewiduję poród na 29 września, koncepty możecie podsyłać do 14 września, 15 wybierzemy ostateczny skład miotu ♥ - Bursztynowy Wschód - 31.08.2019 Zapraszamy! - Kuni Syk - 31.08.2019 Wow ile kolorków, będę obserwować poczynania kociaków - Wysoka Fala - 31.08.2019 Onie, znowu części roślin XDDD - Barwna Ścieżka - 31.08.2019 aaaw cieszę się, że jednak się nie ugięliście i postawiliście na swoim :D jak wspominałam jestem chętna i za niedługo wyślę koncept ^^ - Czarny Bez - 31.08.2019 Hmmm..... wstępnie się zgłoszę, jednak no nie wiem jak tam z moją zgodą na multi, więc tak bardziej na rezerwe - Bursztynowy Wschód - 31.08.2019 Yay - Złocisty Kłos - 31.08.2019 Grałabym w tym miocie jak szalona, gdyby nie: a) brak czasu na multi b) niespełnianie wymogów na multi c) wichrowy kolor grupy Bardzo kibicuję, będę czytać c: - Tygrys - 31.08.2019 Wrona będzie kochał, weźmie na nauki/sesje, a z siostrzyczką sobie porozmawia :) A no i mogę pomóc z galeriami, mam dużo fajnych! Piszcie na dc uwu - Krzemienna Łapa.. - 31.08.2019 *przepycha wszystkich wujków/ciocie/kuzynów/itp* KRZEMYK BĘDZIE KOCHAŁ I WEŹMIE NA NAUKI! Również się cieszę, że się nie zniechęciliście :3 Sam chciałbym pograć dziećmi Zaśnieżonej ale no... *pokazuje na dwa konta w Wichrze* Więc będę obserwować 👀👀👀 - Sasanka. - 31.08.2019 Zgłaszam się i akurat mam zgodę na multikonto uwu Będzie kocurek o imieniu Kłos. Edit: nvm, wybieram BULWĘ, o. - Mroźne Serce - 31.08.2019 Z chęcią przytulę Ślimaczą i przygarnę na cokolwiek - Bursztynowy Wschód - 31.08.2019 Sasanka, dopisana c: Wujek Wro :delcia: Onie, Krzemyk XD Prosił by Mięta ze Skrzekiem za szybko nie robili dzieci, a tu Wilk go zaskoczył |D Przynajmniej tak wszyscy będą sądzić B) - Czerwony Mak - 31.08.2019 *patrzy w kamerę jakby była w The Office* - Ognistopręga - 31.08.2019 > bądź jednym z nielicznych dorosłych kocurów w rzece > w dodatku po NPCtach niespokrewnionych z nikim w klanie > zapłodnij kotkę z wichru > profit????? Przepraszam, musiałam XDD |