Artemida - Wojownicy PBF
Wiewiórcze Szpony - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Wiewiórcze Szpony (/thread-4742.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- Turkuciowy Grzbiet - 09.05.2018

Czy wy gk w sercu nie macie xDDD guys wtf
A tak na serio to będę śledziła poczynania tych małych bobków i kiedyś na pewno je ukradnę na sesję

- Gawron.. - 09.05.2018

Hejho. Nadal nie wiem, do kiedy mam blokadę na multi, ale Mucha dość dawno się przeniósł do nieaktywnych, więc... Mali/Krogu/jakiś admin? :o

Jeżeli tak to mocno bym chciała... no o ile rodzice mnie zechcą ;)

- Poziomkowa Ścieżka - 09.05.2018

Z chęcią bym wzięła, ale nie wiem kiedy będę mieć pozwolenie na multi. Jeżeli można, to było by miło gdybym mogła klepnąć jedno miejsce w miocie dopóki co :3

- Mysia Łapa. - 09.05.2018

... *głośno kaszle* w sumie to niedługo chyba powinnam móc mieć zgodę na multi, tak sądzę??? >DDD wpiszcie mnie na rezerwę jako Bobra (sialala Bobrzyca) plz, bo jeszcze się porządnie namyśleć muszę i nic nie gwarantuję. zobaczymy

- Płomień. - 09.05.2018

Nie znam was potworne dzieci. NIE ZNAM I WYGONIĘ JAK, KTOŚ OBRAZI NIETOPERZA!

- Ciernisty Kwiat - 09.05.2018

Płomień, nie. Płomień, staph. Idź mi lepiej odpisz, zamiast męczyć siostrzeńców o siostrzenice przyszłe Toperza.

- Płomień. - 09.05.2018

Mistrzyni nie akceptuje tych dzieci. Nawet nie znam tego Wiwewióra

- Wiewiórczy Ogon - 09.05.2018

Ja już pominę fakt, że Wiewiór jest bratem Płomień, ale proszę, przestań tutaj spamować.

- Stokrotka. - 09.05.2018

Ohhhh kusi mocno, ale pięć kont... ;_;
Po walce Paprocia z puchaczem przyszedł mi do głowy pomysł na postać o imieniu Puchacz, a tu nagle taka okazja xD *myśli intensywnie * Wpiszcie mnie na listę rezerwową, dobrze? Albo nawet rezerwę listy rezerwowej :/ Muszę się jeszcze porządnie zastanowić, niedługo powinnam chyba dostać zgodę na multi

- Wiewiórczy Ogon - 09.05.2018

Stokrotkowa Łapa napisałx:Ohhhh kusi mocno, ale pięć kont... ;_;
Po walce Paprocia z puchaczem przyszedł mi do głowy pomysł na postać o imieniu Puchacz, a tu nagle taka okazja xD *myśli intensywnie * Wpiszcie mnie na listę rezerwową, dobrze? Albo nawet rezerwę listy rezerwowej :/ Muszę się jeszcze porządnie zastanowić, niedługo powinnam chyba dostać zgodę na multi

Zapraszamy

- Mleczny Kieł - 09.05.2018

[Obrazek: 383.gif]

- Płomień. - 09.05.2018

Wiewiórczy Ogon napisałx:Ja już pominę fakt, że Wiewiór jest bratem Płomień, ale proszę, przestań tutaj spamować.
Wiem, że jest jej bratem, ale ona go nie uważa za brata ani Jeża z resztą też. Nie dość że Krogulec uważa za potwora, to nie wiedząc o tym wydziedziczyla brata. No i kociak też.

- Krogulczy Szpon - 09.05.2018

Płomień, będę nazywać kociaki JAK TYLKO MI SIĘ ŻYWNIE PODOBA. Jak może być Nietoperz to BĘDZIE Nietoperz. Done c:

- Jesionowa Kora - 09.05.2018

Płomień to są kociaki KROGUL a nie TWOJE więc może se je nazywać jak tylko jej się podoba

- Poziomkowa Ścieżka - 09.05.2018

Naprawdę nie mogę się doczekać na zgodę. I ten theme imion