Artemida - Wojownicy PBF
Pytania - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+--- Wątek: Pytania (/thread-4154.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

- Mroźny Nos - 29.04.2018

Tak właściwie to dlaczego ten dział jest ukryty?

- Ważkowa Sadzawka - 29.04.2018

Wydaje mi się, że masz ten punkt za ukończenie treningu :)

- Wężowooki - 30.04.2018

Ćwierk kończył trening na specjalnych zasadach i nie jestem pewna, czy przysługiwały za to punkty do statystyk.

- Kruczy Ogon - 04.05.2018

wątek: pytania, więc przychodzę z pytaniem.
czemu stare tematy z awansami czy informacjami od adminów są ukryte? bo rozumiem, że nic ich nie wywaliło w kosmos, skoro jesteście w stanie podać poszczególnym graczom ich awanse lub expy. nie dalej jak wczoraj szukałem któregoś ze starszych miotów i musiałem się dostawać do niego poprzez link w spisie npc, czyli w ostatnim miejscu, w jakie bym w ogóle zajrzał. jest jakiś problem z od-ukryciem tych tematów czy coś? :c

- Fiołkowy Świt - 04.05.2018

działy z tematami administracyjnymi jak pytania, awanse i inne tego typu są w ukrytym dziale, bo... cóż, nie są one jakoś szczególnie potrzebne do życia, tak mi się przynajmniej wydaje. takie tematy sprzed poprzedniej, hm, rewitalizacji forum również są ukryte. jeżeli ktoś ma potrzebę sprawdzić swoje stare awanse zawsze może zapytać na pw, zresztą my przed przyklepaniem awansu sprawdzamy, czy się wszystko zgadza.
a stary dział z adopcjami jest dostępny, znajduje się w dziale "fabularne".

- Czerwony Mak - 04.05.2018

Są.
Sporo osób o nie pytało albo coś z nich potrzebowało.

- Mroźny Nos - 04.05.2018

Tematy z tych działów SĄ potrzebne. Nie żeby coś, ale już parokrotnie padały pytania o informacje od administracji, awanse czy nawet temat z wyprawą na samotników. Tam były widoczne daty wprowadzenia nowych zasad na forum, tam były daty wciągnięcia ludzi do administracji, tam były posty z opisem śmierci TTG czy posty z wyprawą na samotnikow. I uprzedzając - nie, oddanie tylko dwóch postów odnośnie TTG i samotników to nie jest rozwiązanie problemu.

- Malinowe Chaszcze - 04.05.2018

Moim zdaniem, te tematy serio nie są nikomu do szczęścia potrzebne. Każdy, kto chce coś z danych tematów może napisać do administracji, wtedy będzie mieć niezbędne informacje napisane na pw. I to wszystkie w jednym miejscu, bez konieczności przeszukiwania całego tematu, żeby znaleźć parę postów z awansami. Nie widzę sensu rozgrzebywanie starych tematów z archiwum administracyjnego, bo tam praktycznie nie ma nic przydatnego? Naprawdę, administracja nie gryzie i nie mamy problemu, aby poświęcić te parę minut i poszukać odpowiednich informacji w temacie z awansami.

- Zajęczy Sus - 04.05.2018

ale skoro pojawiają się głosy, że te tematy są potrzebne, to nie lepiej by było odkryć ten dział i wszyscy będą zadowoleni? tematy z leczeniami czy z expami za walki są dostępne, więc nie rozumiem, czemu reszta starej mechaniki też nie jest... i nie rozumiem też, skąd ten upór. ja ostatnio się zastanawiałam, kiedy Szczur został gromowym przywódcą albo kiedy umarł TTG, już nie wspominając o tym, że prędzej czy później sporo userów może potrzebować dostępu do starych awansów... a latanie z każdą tak naprawdę pierdołą do administracji nie wydaje mi się produktywne.

- Pochmurny Sen - 04.05.2018

^podbijam to co powiedział Zając. Szybciej i sprawniej byłoby samemu te rzeczy sprawdzić, a to nie tak, że wcześniej były jakoś specjalnie ukrywane. Po co zawracać administracji głowy takimi drobnostkami, skoro dział po prostu może być widoczny?

- Mroźny Nos - 04.05.2018

Wolę móc sprawdzić sobie rzeczy sama niż pisać do adminów i liczyć na to, że kiedyś mi odpiszą. Tym bardziej, że na moje pytanie o ten dział nie dostałam odpowiedzi przez prawie tydzień, dopiero po poście Kruka coś ruszyło.

- Czerwony Mak - 04.05.2018

Ale serio, jaki to jest problem? Co tam jest takiego strasznego, że koniecznie musi to być ukryte? To naprawdę nie sprawi nikomu problemu jeśli będzie odblokowane a sporej ilości osób ułatwi życie bo będą mogły sobie od razu coś sprawdzić zamiast zawracać dupy adminom którzy mają własne życie i obowiązki chyba.

- Ognistopręga - 04.05.2018

Podbijam wypowiedzi wyżej, ostatnio potrzebowałam info o wyprawie samotników i musiałam je "zbierać" patrząc po starych pogrzebach... Ok mogłam napisać do administracji ale a) nie miałam pewności czy ten temat nie został całkiem usunięty, b) nie było akurat adminów online a takie przeciąganie pisania posta aż mi ktoś odpisze strasznie demotywuje do pisania, c) wolę jak jednak admini zajmują się czymś ważniejszym niż co chwilę sprawdzanie czegoś w archiwum i odpisywanie na PW.

- Grzmiąca Łapa. - 04.05.2018

Czerwony Mak napisałx:Ale serio, jaki to jest problem? Co tam jest takiego strasznego, że koniecznie musi to być ukryte? To naprawdę nie sprawi nikomu problemu jeśli będzie odblokowane a sporej ilości osób ułatwi życie bo będą mogły sobie od razu coś sprawdzić zamiast zawracać dupy adminom którzy mają własne życie i obowiązki chyba.

Zgadzam się. Przecież nie ma tam nic supertajnego, a adminom chyba nie chce się co chwila latać do tematu po jakieś informacje, wysyłać je do userów i takie tam.

- Pleśń. - 05.05.2018

Pytanie: czy Iwan może leczyć rany 0 i 1 pierwszego stopnia jak klanowe matki? xD
Bo większość samotników sprzed przeprowadzki nie wie o istnieniu Krzywuchy... a jej legowisko jest na samym końcu mapy, co najmniej dzień drogi od Osiedla.