Artemida - Wojownicy PBF
Malinowe Fiołki 2.0 - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Malinowe Fiołki 2.0 (/thread-5450.html)

Strony: 1 2 3 4 5

- Ciernisty Kwiat - 11.10.2018

brałabym bardzo, ale MMMmm *pokazuje na siebie i swoją aktywność* zero szans na multi xD
nie mogliście sobie zrobić dziecków, jak nie jestem martwa ://

- Ostrężyna - 11.10.2018

Krogulczy Szpon napisałx:Czemu tak kombinujecie z tymi imionami ;; ja bym z chęcią grała kotkiem z imieniem Żabcia, to piękne imię. A nie jakieś Błazenki

Krogu, piszę przecież że chyba by nie przeszły ;-;

biorę sięę za szukanie, jak nie znajdę, to jeszcze pomyślę nad tym umaszczeniem uvu

- Zajęczy Sus - 11.10.2018

mmm generalnie nie jestem jeszcze pewna, więc proszę o wpisanie na listę chętnych ze znakiem zapytania >D i nie wybierajcie za szybko lol, dajcie przemyśleć >:I

- Fiołkowy Świt - 11.10.2018

nie ma myślenia, krótka piłka, dajesz Szmal wybieramy już teraz >:IIII

- Sztormowa Chmura - 11.10.2018

*podnosi nieśmiało łapkę* mogę spróbować?

- Fiołkowy Świt - 11.10.2018

nie, nie możesz, już mi się kolorowe gwiazdki skończyły na liście :'/////// jk jk, zgnijemy wybierając ostateczny skład miotu.

btw, pojawił się w końcu obrazek na pierwszej stronie, przyjechał modnie spóźniony uwu a tu pełna wersja:
[Obrazek: L2JqhFb.png]

- Mrówcza Ścieżka - 11.10.2018

Uroczy :3

- Stokrotka. - 12.10.2018

czy to...

MŁODSZE RODZEŃSTWO!!!

Stokrotka ukocha i weźmie na nauki kiedy będę trochę mniej martwa. Szkoda, że pierwszy miot się tak posypał... No cóż, już wiecie dla kogo obowiązkowo szykować slota :wilcza:

- Górska Rosa - 12.10.2018

Ajjj, szkoda, że nie poczekałam trochę! Tak czy siak, mam wolną sesje u brzask więc wiecie gdzie zmierzać >:D

- Króliczy Sus. - 15.10.2018

tho wróciłabym sobie na forum jak w końcu kupiłam sobie laptopik jeśli byście mnie chcieli c:

- Fiołkowy Świt - 16.10.2018

CZEŚĆ, prezentujemy wam nasz wyselekcjonowany dream team uwu

1. Mrówcza Łapa (Żabka/Ropuszka)
2. Zjeżony Grzbiet (Żabka/Ropuszka)
3. Buk (Ślimaczek?)
4. Zajęczy Sus (Kijanka?)
5. Jasny Poranek (Raczek)
6. Zachodząca Łapa
7. Króliczy Sus
+rezerwowo Wich i Cierń, w razie gdyby ktoś nie dostał zgody, a one wyrobiłyby się z postami.

w nawiasie imiona które proponowano. prosiłbym też o jakiś zamysł na postać na pw do mnie lub Maliny, o.

a data porodu to 10-11 listopada.

- Mrok - 16.10.2018

Serio w moje urodziny!? :D
xd

- Zajęczy Sus - 16.10.2018

heck YES
od siebie tylko dodam, żebyście pytali o zgody na multi jakoś na początku listopada, żeby było trochę czasu w razie gdyby wam trochę zabrakło postów/aktywności (◕ᴗ◕✿)

+ chcę być pierworodna 8)

- Mysia Łapa. - 16.10.2018

*przeciera oczy* I AM THE CHOSEN ONE
przynajmniej w rezerwie ale AAA!! graty dla wszystkich a ja w razie czego postaram spiąć dupkę w kwestii postów :DDD ily papi

- Zachodzące Światło - 16.10.2018

Aaaa jak się cieszę! Dziękuję bardzo!