Artemida - Wojownicy PBF
Ciężkie Klony - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Ciężkie Klony (/thread-4661.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Ostrężyna - 24.05.2018

Płomień, nie wiem, czy zapomniałaś czy co, ale Ciemniejący i Klon nie zgodzili się na miejsce w miocie.
Btw, mam zaakceptowane kp ^^

- Płomień. - 24.05.2018

Ale no dobrze ale na rezerwę mogą mnie dac

- Ostrężyna - 24.05.2018

Nie dadzą cię na rezerwę, bo nie chcą cię w miocie w ogóle, a nic nie zrobi ci siedzenie na liście rezerwowych, kiedy a) jutro jest poród b) klon nie chce więcej dziecie c) nie chcą cię w miocie

- Ciemniejące Niebo - 24.05.2018

*Szuka Cierni wzrokiem* Do dzieła, moja droga, czas spełnić obietnicę!

- Ciernisty Kwiat - 24.05.2018

Obietnica działa tylko wtedy, kiedy ignorujecie jej posty, żeby nie wyglądało to tak, jakbyście sami z sobą pisali

- Ognistopręga - 24.05.2018

Przepraszam, jestem zmuszona zrezygnować. Niestety nie dostałam zgody, według administracji moja gra na forum nie jest wystarczająco aktywna.
Przykro mi, że tak wyszło, miałam wymyślony cały koncept a jak tylko będę mieć nieco luźniejszy grafik na studiach będę miała mnóstwo czasu na posty...

- Malinowe Chaszcze - 24.05.2018

Rozumiem, że rezygnujesz z danego ci tygodnia na poprawienie aktywności na jednym koncie oraz z tego, że miot przez to mógłby się urodzić tydzień później? Pytam, żeby nie było niedopowiedzeń w późniejszym czasie.

- Ognistopręga - 25.05.2018

Mogłabyś zrozumieć, że ludzie mają też inne obowiązki. Nie jestem w stanie pisać dużo postów w ciągu najbliższego tygodnia ze względu na zaliczenia na studiach i inne obowiązki. Zwłaszcza, że nie chodzi o brakujące 4 posty ale o subiektywną ocenę mojej aktywności. Zależało mi na tym miocie, ale nie na tyle, żeby zawalić przez to studia...
Przykre tylko, że jak administracja zalega z rzeczami to "ma życie". Użytkownicy widocznie nie mają takiego prawa.

- Ostrężyna - 25.05.2018

jejku, bardzo szkoda, Ogni :C Ale cóż, życie ważniejsze od kotków i lepiej ładnie studia skończyć ^^

- Ciemniejące Niebo - 25.05.2018

Według mnie Ogni jest jednym z aktywniejszych graczy, który - jak każdy - niekiedy ma inne rzeczy na głowie niż forum. Ja osobiście nie zgadzam się, że Dymek jest martwy, bo od początku roku dostaje 10-15 exp za aktywność, w kwietniu skoczyła ona do 25. Są bardziej zaniedbane postacie, zdarzają się także porzucenia, a brak 4 postów...
Tydzień na podklepanie aktywności jest dobrym wyjściem, tyle że Ogni nie ma możliwości, żeby napisać postów 40, 30 czy nie wiadomo ile, bo ta liczba nie jest określona i stoi pod wielkim znakiem zapytania, także nawet nie wiadomo czy faktycznie warto się starać. Na mój gust powinno się wziąć pod uwagę nieobecność, zwłaszcza że ten problem pojawił się w ostatniej chwili.
Dosłownie w ostatni dzień przed porodem zostałyśmy na lodzie. Najs! I żeby było jasne - nie, nie winię Cię, Ogni.

- Ostrężyna - 25.05.2018

Cóż, tak wyszło. Równie dobrze postać Ogni może się urodzić martwa, jeśli nie może :v Ale bardzo szkoda

- Ciemniejące Niebo - 25.05.2018

Nie musi urodzić się martwa. Wino i Żurawina wciąż nie mają zaakceptowanych kp, więc nie ma z czym się spieszyć. Jak wyżej napisała Chaszcze przez tydzień możemy jeszcze zwlekać z porodem bez konsekwencji. Istnieje szansa, że znajdzie się ktoś inny w zastępstwie. Nie, nie Płomień.

- Ostrężyna - 25.05.2018

Czyli jeszcze tydzień? No cóż, już się na ddziś nastroiłam, ale w takim razie lepiej, bo moze jeszcze się ktoś znajdzie :D

- Płomień. - 25.05.2018

Jestem chętna...

- Malinowy Nos - 25.05.2018

Płomień, powiedziano ci wielokrotnie że nie chcą cię wziąć do miotu. Przyjmij to wreszcie do wiadomości.

A w sprawie Ogni - ciekawi mnie skąd założenie, że oczekujemy 30-40 postów w trakcie tygodnia |D Poprawa aktywności to nie natrzepanie maksymalnej ilości postów na wszystkich kontach. Powtórzę raz jeszcze - Ogni dostała dokładnie takie samą szansę co Wrzask, więc nie ma mowy o specjalnym niekorzystnym traktowaniu, ba, nie mamy nic przeciwko przeniesieniu terminu porodu jeśli to miałoby jej pomóc. To, że zdecydowała się tę propozycję odrzucić zakładając z góry że robimy jej na złość - jej świadomy wybór. Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie, jeśli kogoś ciekawi jeszcze czemu jak i dlaczego - zapraszam na pewu.