Czereśniowe Liście - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Czereśniowe Liście (/thread-5669.html) |
- Ciemniejące Niebo - 27.12.2018 Niemal na pewno do 2. Z tego co widziałam chyba każdy był za opcją 2k na koniec grudnia. - Sójka. - 27.12.2018 Jak to się dzieje, że kociaki wasze rodzą się 31 grudnia i mają już 2 k? xd (nie żeby coś, bo to nie mój miot xD) - Sokole Skrzydło - 27.12.2018 kociaki już się urodziły :> - Malinowe Chaszcze - 27.12.2018 Jak się urodziły 17 grudnia to powinien być wybór pomiędzy 0k a 1k, bo 15 dni w miesiącu to 1k. Przynajmniej tak mi się wydaje - Sójka. - 27.12.2018 Aaaa ok - Ciemniejące Niebo - 27.12.2018 Malinowe Chaszcze napisałx:Jak się urodziły 17 grudnia to powinien być wybór pomiędzy 0k a 1k, bo 15 dni w miesiącu to 1k. Przynajmniej tak mi się wydaje Rozmawiałam o tym niedawno z Zającem na sb i wyszło na to, że mamy wybór między 1 a 2k na koniec miesiąca do ustalenia z graczami, rodzicami i adm. - Burzowe Niebo - 27.12.2018 Ja osobiście nie miałabym nic przeciwko pograniu kociakiem mającym 1k jeszcze trochę - zawsze więcej czasu na wczesny rozwój postaci... no i lubię grać takim kocim bachorem :'D Ale też widziałam na SB że niektórzy z miotu woleliby już skoczyć na 2 księżyc życia, więc jak większość tak chce to też okej c: - jednak osobiście jestem za 1 księżycem :3 - Górska Rosa - 27.12.2018 Ja tam bym wolała 2ks. Przynajmniej łatwiej naliczać księżyce w przyszłości i nauki ustalić - Orlikowe Pióro - 27.12.2018 Ja byłabym za 1ks na koniec grudnia. - Deszczowa Łapa.. - 27.12.2018 Pamiętajcie: im młodsze teraz, tym później umrą xD. - Zajęczy Sus - 27.12.2018 Malinowe Chaszcze napisałx:Jak się urodziły 17 grudnia to powinien być wybór pomiędzy 0k a 1k, bo 15 dni w miesiącu to 1k. Przynajmniej tak mi się wydajeNie chcę robić offtopu, ale tak żeby rozwiać wątpliwości: 25.12 te kociaki kończyły 1 księżyc zgodnie z tematem Ciąża i rozwój kociąt w Zasadach, więc na koniec grudnia wypadałoby im 1,5k (ponieważ realny tydzień to pół księżyca na fabule). Stąd wybór jest raczej między odgrywaniem dłużej wieku 1k, a lekkim przyspieszeniem do 2k. Górska Rosa napisałx:Ja tam bym wolała 2ks. Przynajmniej łatwiej naliczać księżyce w przyszłości i nauki ustalićA tu od siebie dodam, że to w zasadzie... niewiele ułatwia, jeżeli o to chodzi? Nie wiem, przynajmniej według mnie, po prostu jak będziecie mieć na koniec grudnia 1k, to nauki wam wypadną w połowie lutego, zamiast na początku. xD Nieparzysta liczba na koniec miesiąca zamiast parzystej to żadna różnica imo. To jest raczej kwestia tego, czy chcecie grać dłużej małą kluską, czy nie. - Wichura.. - 30.12.2018 Myślę, że 1 księżyc byłby okej, więcej expa by się złapało za kociaka no i może lepsze statystyki by były do wieku uczniowskiego uwu - Jastrzębi Szpon - 30.12.2018 Po skontaktowaniu się z każdym wychodzi (z racji na ilość głosów), że na koniec grudnia macie 2 księżyce. |