świetlikowe pląsy - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: świetlikowe pląsy (/thread-10165.html) Strony:
1
2
|
świetlikowe pląsy - Krokusowy Pląs - 03.07.2024 ŚWIETLIKOWE PLĄSY Płocha Łapa zauroczyła się w świeżo przyjętej do Klanu Rzeki Krokusowej Łapie gdy ta wyratowała ją z niezręcznej, nieprzyjemnej sytuacji z niejakim Skalistym Zboczem. Dotychczas obie zamieniły tylko kilka słów, ale po tamtym incydencie się do siebie zbliżyły - zostały mianowane wojowniczkami na tej samej ceremonii i niedługo potem wyznały sobie miłość. Już dobre kilka księżyców są razem: a Płochy Świetlik słusznie zauważyła, że młodsza się nie robi. Pragnęła założyć z Krokusowym Pląsem rodzinę - na miłym, romantycznym spacerze wśród pola maków obie zdecydowały, że lepszego momentu niż ten na macierzyństwo raczej nie będzie. OFERTA GRY ŚWIETLICZKOWYM PLĄSEM ZAWIERA: ★ dwie kochające, wyrozumiałe i czułe matki które prawdopodobnie mniej lub bardziej będą na was chuchać i dmuchać żebyście się nie potłukły :3c wow! wowie! lesbijki w klanie rzeki kto by się spodziewał ★ bardzo prestiżowy rodowód. wujek jednej waszej mamy był medykiem, wasza babcia była zastępczynią, wasz jeden wujek zaraz zostaje medykiem. macie gdzieś tam jeszcze jakąś samotniczą rodzinę i jedną starszą ciocię w gromie. rodzinka jest: duża i każdy was bardzo, bardzo mocno ukocha <3 ★ świetlaną przyszłość w klanie rzeki, bo mamusie zamierzają was wychować na najsuper wojowników. albo opiekunów jak nie chcecie być wojownikami. a może wujek harmonijna łapa przyjmie kogoś na swojego terminatora medyka, kto wie kto wie....... ★ pomoc w szukaniu galerii jak i zagwarantowane arciki od artystycznego usera jednej z mam ★ hej pamiętacie ten pierwszy punkt o dwóch kochających mamach? haha. więc jednak nie bo tylko jedną. ★ zarówno ja jak i userka Świetlik chcemy być dobitnie szczerzy z potencjalnymi graczami naszych kociąt: Jeż dalej porzuca część swoich postaci i Świetlik nie jest wyjątkiem. ustaliliśmy, doszliśmy do takiego porozumienia i domknięcia jej fabuły: Świetlik umrze albo przy porodzie, albo niedługo po nim, co wiąże się z potencjalnymi utrudnieniami i komplikacjami dla kociąt, jak, być może, możliwość zmiany klanu na jakiś czas aby kocięta mogły zostać wykarmione i przeżyć. gwarantuję jednak że ja jako user i Krokus jako postać staniemy NA RZĘSACH aby wszystko poszło dobrze i sprawnie + zdecydowaliśmy się o tym powiedzieć przy ogłoszeniu miotu, bo mamy nadzieję, że taki Dramatyzm przyciągnie dodatkowych chętnych. obiecuję że Krokus będzie aktywną i kochającą samotną matką okej ★ kociąt będzie... nie mamy pojęcia ile. z racji takiej, że i tak nie planujemy, aby Świetlik przeżyła poród, maksymalna ilość kociąt wynosi 8. zobaczymy, ile mamy konceptów, jakie mamy koncepty i zdecydujemy, w razie czego - część maluchów urodzi się martwa. przewidujemy ok. 4-5 grywalnych kociaków ale może ilość chętnych nas zaskoczy XDDD THEME IMION: ★ motylki! wszelakie motyle i ćmy, mniej lub bardziej pospolite. krokus fabularnie zna różne dziwne gatunki, jak rusałki czy inne pazie, a jak ktoś nie może się zdecydować to ja chętnie pomogę w szukaniu kreatywnych nazw które wpasują się w kotkowe realia :* KOLORY FUTEREK: ★ czekoladowe, cynamonowe, liliowe, płowe ★ jednolite lub pręgowane (dostępne pręgowania klasyczne, tygrysie) ★ dowolna ilość bieli (od minimalnej po pokrywającą całego kota) ★ długość sierści krótka lub długa ★ standardowa budowa ★ trochę biednie, ale bardzo chętnie pomogę w szukaniu galerii LUB oferuję rysowane avatary <3 CZAS NA ZGŁOSZENIA I TAK DALEJ: ★ zgłoszenia przyjmujemy do 18 lipca, czyli troszkę ponad dwa tygodnie od teraz. oficjalny skład miotu ogłosimy w ciągu następnego dnia/dwóch dni, więc będziecie mieć sporo czasu na nabicie postów i napisanie kp. Świetlikowe Pląsy urodzą się 2 sierpnia. koncepty przesyłajcie mi na pw na discordzie (cowboybeepo) LISTA CHĘTNYCH: ★ Liliowa Sadzawka (Piórolotek) | koncept ✓ ★ Kawka (Mieniak) | koncept ✓ ★ Piołunowa Łapa (Torfowiec) | koncept ✓ ★ Modliszka (Rusałka) | koncept ✓ ★ Pochmurny Sen (Modraszek) | koncept ✓ ★ Wyjąca Wilczyca (Bielinek/Białka) | koncept ✓ ★ Płochy Świetlik (Paź) | koncept ✓ ★ Omszała Łapa (Barczatka) | koncept ✓ ★ Czereśniowa Gałązka (Bielinek) | koncept ✓ ★ Świetlik (Skalnik/Fruczak/Mklik) | koncept ✓ ★ Szybujący Puchacz (Zorzynek) | koncept ✓ ★ Jagnięca Łapa (Mól) | koncept ✓ DREAM TEAM: ★ Liliowa Sadzawka jako Piórolotek ★ Kawka jako Mieniak ★ Modliszka jako Rusałka ★ Pochmurny Sen jako Modraszek ★ Płochy Świetlik jako Paź ★ Czereśniowa Gałązka jako Bielinek ★ Omszała Łapa jako Barczatka ★ Jagnięca Łapa jako Mól REZERWA: ★ Piołunowa Łapa jako Torfowiec ★ Świetlik jako Skalnik/Fruczak/Mklik RE: świetlikowe pląsy - Liliowa Sadzawka - 03.07.2024 Odgryzłabym sobie palec, gdybym odpuściła, więc: JA CHCĘ, jak nadrobię swoje posty po nieobce, to ogarnę koncept <3 RE: świetlikowe pląsy - Kawkowy Wzlot - 03.07.2024 NOHEJ. koncept będzie... kiedyś :)) RE: świetlikowe pląsy - Piołunowa Łapa - 03.07.2024 wheeze. cześć. ja chcę. RE: świetlikowe pląsy - Krokusowy Pląs - 03.07.2024 wszyscy dotychczasowi chętni dopisani do listy uwu RE: świetlikowe pląsy - Nocny Szkwał - 03.07.2024 Kuzyn mamy, czyli w sumie całkiem bliski kuzyn jest zastępcą B) duza rodzinka, polecam RE: świetlikowe pląsy - Pochmurny Sen - 03.07.2024 Dlaczego wy mi to robicie, ofc że się zgłaszam RE: świetlikowe pląsy - Wyjąca Wilczyca - 03.07.2024 Ech, jeszcze nie mogę mieć multi, ale czy mogę tymczasowo zająć miejsce? Myślę, że do sierpnia sytuacja już na spokojnie powinna być jasna. :3 RE: świetlikowe pląsy - Krokusowy Pląs - 03.07.2024 dopisani na listę chętnych RE: świetlikowe pląsy - Melodia - 03.07.2024 ja sie zglaszam, kocham mamusie tego miotu <3 RE: świetlikowe pląsy - Krokusowy Pląs - 03.07.2024 hihi dopisan <3 RE: świetlikowe pląsy - Królicza Łapa - 03.07.2024 biorąc pod uwagę ilość momentów kiedy krokus prosiła o papiery adopcyjne, macie też jedno (1) starsze rodzeństwo w postaci krulik. polecam RE: świetlikowe pląsy - Omszała Łapa - 06.07.2024 też się zgłaszam na ochotnika, wstępnie z imieniem barczatka, koncept wyślę za chwilkę <3 RE: świetlikowe pląsy - Czereśniowa Gałązka - 07.07.2024 ok. peer pressure works. dopisz mnie :3c RE: świetlikowe pląsy - Krokusowy Pląs - 07.07.2024 algy + mech dopisani <3 |