Artemida - Wojownicy PBF
świetlikowe pląsy - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: świetlikowe pląsy (/thread-10165.html)

Strony: 1 2

świetlikowe pląsy - Krokusowy Pląs - 03.07.2024

ŚWIETLIKOWE PLĄSY

Płocha Łapa zauroczyła się w świeżo przyjętej do Klanu Rzeki Krokusowej Łapie gdy ta wyratowała ją z niezręcznej, nieprzyjemnej sytuacji z niejakim Skalistym Zboczem. Dotychczas obie zamieniły tylko kilka słów, ale po tamtym incydencie się do siebie zbliżyły - zostały mianowane wojowniczkami na tej samej ceremonii i niedługo potem wyznały sobie miłość. Już dobre kilka księżyców są razem: a Płochy Świetlik słusznie zauważyła, że młodsza się nie robi. Pragnęła założyć z Krokusowym Pląsem rodzinę - na miłym, romantycznym spacerze wśród pola maków obie zdecydowały, że lepszego momentu niż ten na macierzyństwo raczej nie będzie.

OFERTA GRY ŚWIETLICZKOWYM PLĄSEM ZAWIERA:

dwie kochające, wyrozumiałe i czułe matki które prawdopodobnie mniej lub bardziej będą na was chuchać i dmuchać żebyście się nie potłukły :3c wow! wowie! lesbijki w klanie rzeki kto by się spodziewał
bardzo prestiżowy rodowód. wujek jednej waszej mamy był medykiem, wasza babcia była zastępczynią, wasz jeden wujek zaraz zostaje medykiem. macie gdzieś tam jeszcze jakąś samotniczą rodzinę i jedną starszą ciocię w gromie. rodzinka jest: duża i każdy was bardzo, bardzo mocno ukocha <3
świetlaną przyszłość w klanie rzeki, bo mamusie zamierzają was wychować na najsuper wojowników. albo opiekunów jak nie chcecie być wojownikami. a może wujek harmonijna łapa przyjmie kogoś na swojego terminatora medyka, kto wie kto wie.......
pomoc w szukaniu galerii jak i zagwarantowane arciki od artystycznego usera jednej z mam
hej pamiętacie ten pierwszy punkt o dwóch kochających mamach? haha. więc jednak nie bo tylko jedną.

zarówno ja jak i userka Świetlik chcemy być dobitnie szczerzy z potencjalnymi graczami naszych kociąt: Jeż dalej porzuca część swoich postaci i Świetlik nie jest wyjątkiem. ustaliliśmy, doszliśmy do takiego porozumienia i domknięcia jej fabuły: Świetlik umrze albo przy porodzie, albo niedługo po nim, co wiąże się z potencjalnymi utrudnieniami i komplikacjami dla kociąt, jak, być może, możliwość zmiany klanu na jakiś czas aby kocięta mogły zostać wykarmione i przeżyć. gwarantuję jednak że ja jako user i Krokus jako postać staniemy NA RZĘSACH aby wszystko poszło dobrze i sprawnie
+ zdecydowaliśmy się o tym powiedzieć przy ogłoszeniu miotu, bo mamy nadzieję, że taki Dramatyzm przyciągnie dodatkowych chętnych. obiecuję że Krokus będzie aktywną i kochającą samotną matką okej

kociąt będzie... nie mamy pojęcia ile. z racji takiej, że i tak nie planujemy, aby Świetlik przeżyła poród, maksymalna ilość kociąt wynosi 8. zobaczymy, ile mamy konceptów, jakie mamy koncepty i zdecydujemy, w razie czego - część maluchów urodzi się martwa. przewidujemy ok. 4-5 grywalnych kociaków ale może ilość chętnych nas zaskoczy XDDD

THEME IMION:
motylki! wszelakie motyle i ćmy, mniej lub bardziej pospolite. krokus fabularnie zna różne dziwne gatunki, jak rusałki czy inne pazie, a jak ktoś nie może się zdecydować to ja chętnie pomogę w szukaniu kreatywnych nazw które wpasują się w kotkowe realia :*

KOLORY FUTEREK:
czekoladowe, cynamonowe, liliowe, płowe
jednolite lub pręgowane (dostępne pręgowania klasyczne, tygrysie)
dowolna ilość bieli (od minimalnej po pokrywającą całego kota)
długość sierści krótka lub długa
standardowa budowa

trochę biednie, ale bardzo chętnie pomogę w szukaniu galerii LUB oferuję rysowane avatary <3

CZAS NA ZGŁOSZENIA I TAK DALEJ:
zgłoszenia przyjmujemy do 18 lipca, czyli troszkę ponad dwa tygodnie od teraz. oficjalny skład miotu ogłosimy w ciągu następnego dnia/dwóch dni, więc będziecie mieć sporo czasu na nabicie postów i napisanie kp. Świetlikowe Pląsy urodzą się 2 sierpnia. koncepty przesyłajcie mi na pw na discordzie (cowboybeepo)

LISTA CHĘTNYCH:
Liliowa Sadzawka (Piórolotek) | koncept ✓
Kawka (Mieniak) | koncept ✓
Piołunowa Łapa (Torfowiec) | koncept ✓
Modliszka (Rusałka) | koncept ✓
Pochmurny Sen (Modraszek) | koncept ✓
Wyjąca Wilczyca (Bielinek/Białka) | koncept ✓
Płochy Świetlik (Paź) | koncept ✓
Omszała Łapa (Barczatka) | koncept ✓
Czereśniowa Gałązka (Bielinek) | koncept ✓
Świetlik (Skalnik/Fruczak/Mklik) | koncept ✓
Szybujący Puchacz (Zorzynek) | koncept ✓
Jagnięca Łapa (Mól) | koncept ✓

DREAM TEAM:
Liliowa Sadzawka jako Piórolotek
Kawka jako Mieniak
Modliszka jako Rusałka
Pochmurny Sen jako Modraszek
Płochy Świetlik jako Paź
Czereśniowa Gałązka jako Bielinek
Omszała Łapa jako Barczatka
Jagnięca Łapa jako Mól

REZERWA:
Piołunowa Łapa jako Torfowiec
Świetlik jako Skalnik/Fruczak/Mklik

RE: świetlikowe pląsy - Liliowa Sadzawka - 03.07.2024

Odgryzłabym sobie palec, gdybym odpuściła, więc: JA CHCĘ, jak nadrobię swoje posty po nieobce, to ogarnę koncept <3

RE: świetlikowe pląsy - Kawkowy Wzlot - 03.07.2024

NOHEJ. koncept będzie... kiedyś :))

RE: świetlikowe pląsy - Piołunowa Łapa - 03.07.2024

wheeze.

cześć. ja chcę.

RE: świetlikowe pląsy - Krokusowy Pląs - 03.07.2024

wszyscy dotychczasowi chętni dopisani do listy uwu

RE: świetlikowe pląsy - Nocny Szkwał - 03.07.2024

Kuzyn mamy, czyli w sumie całkiem bliski kuzyn jest zastępcą B) duza rodzinka, polecam

RE: świetlikowe pląsy - Pochmurny Sen - 03.07.2024

Dlaczego wy mi to robicie, ofc że się zgłaszam

RE: świetlikowe pląsy - Wyjąca Wilczyca - 03.07.2024

Ech, jeszcze nie mogę mieć multi, ale czy mogę tymczasowo zająć miejsce? Myślę, że do sierpnia sytuacja już na spokojnie powinna być jasna. :3

dopisani na listę chętnych

RE: świetlikowe pląsy - Melodia - 03.07.2024

ja sie zglaszam, kocham mamusie tego miotu <3

hihi dopisan <3

RE: świetlikowe pląsy - Królicza Łapa - 03.07.2024

biorąc pod uwagę ilość momentów kiedy krokus prosiła o papiery adopcyjne, macie też jedno (1) starsze rodzeństwo w postaci krulik. polecam

RE: świetlikowe pląsy - Omszała Łapa - 06.07.2024

też się zgłaszam na ochotnika, wstępnie z imieniem barczatka, koncept wyślę za chwilkę <3

RE: świetlikowe pląsy - Czereśniowa Gałązka - 07.07.2024

ok. peer pressure works. dopisz mnie :3c

RE: świetlikowe pląsy - Krokusowy Pląs - 07.07.2024

algy + mech dopisani <3