![]() |
|
Nabór na Pomocne Łapki - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html) +--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html) +--- Wątek: Nabór na Pomocne Łapki (/thread-10818.html) |
Nabór na Pomocne Łapki - Świetlistooki - 26.06.2025 xxxNabór na członków Pomocnych Łapek jest zawsze otwarty. Zgłaszając się w tym temacie należy wziąć pod uwagę, że zgłoszenie nie musi zostać rozważone od razu. Administracja będzie sięgać do tematu zgodnie z zapotrzebowaniami, dobierając członków zespołu tylko gdy zajdzie taka potrzeba. Oznacza to, że poniższe zgłoszenia są traktowane jako zawsze aktualne. Jeśli się zgłosisz, a po czasie zdecydujesz, że zmieniły się twoje możliwości lub chęci, prosimy o oznaczenie zgłoszenia jako nieaktualne. Na stanowisko Pomocnej Łapki może zgłosić się każdy użytkownik forum, który: » Ma przynajmniej jedną aktywną postać. » Gra na forum przynajmniej od miesiąca. Zgłaszając się na stanowisko Pomocnej Łapki, należy wypełnić formularz: Kod: [b]Wszystkie aktywne postacie:[/b] xxxZgłoszenia należy składać poniżej w tym wątku. Dodatkowo oprócz wypełnienia formularza mile widziane jest opisanie swojego doświadczenia oraz wyjaśnienie, dlaczego akurat chce się pomóc przy tych zadaniach. Zadania takie jak wykonywanie rzutów na leczenia i przyznawanie EXP za walki mogą wykonywać tylko użytkownicy będący Mistrzami Gry. Więcej na temat obowiązków i uprawnień zespołu administracyjnego a w tym Pomocnych Łapek można znaleźć w TYM temacie. RE: Nabór na Pomocne Łapki - Mysia Łapa. - 26.06.2025 Wszystkie aktywne postacie: Cykające Trawy, Czosnkowy Kwiat, Spopielona Polana, Komosowe Ziarenko, Pszczela Łapa, Jesiotr Nazwa na discordzie: cowboybeepo Czym chcę się zajmować: sprawdzanie kp, pomoc z wymyślaniem NPC, reklama forum, rzuty na leczenie dawno temu zaproponowałom wraz z innym graczem pomysł na reklamę forum i chciałobym to wznowić i faktycznie coś w tym kierunku pomyśleć :pleading_emoji: lubię pomagać przy pisaniu NPCetów + myślę, że ze sprawdzaniem kp sobie dam radę po otrzymaniu odpowiednich wytycznych + rzucałem już kiedyś na leczenie jako moderator dawno temu. na ten moment mam jeszcze dość sporo wolnego czasu aby pomagać tam gdzie mogę Zawsze Wszędzie RE: Nabór na Pomocne Łapki - Piórko. - 26.06.2025 Wszystkie aktywne postacie: Korzenna Woń, Trufla, Padlina, Nieuchwytna Łapa Nazwa na discordzie: eletehris Czym chcę się zajmować: Sparingi, treningi, przede wszystkim NPC, bo zajmowałam się nimi już wcześniej. Doświadczenia wielkiego nie mam, co najwyżej tyle i udało mi się pomóc działając gdzieś pomiędzy, bez większych informacji i tyle ile zostało mi wytłumaczone, większość też sama się douczyłam. Moja pomoc przy NPC to przede wszystkim wprowadzenie "trwałych urazów", czy popieranie i pchanie do przodu pomysłu wprowadzenia pojedynczych NPC. Jestem również na treningu MG i może pełnoprawnym MG nie jestem to staram się wypełniać swoją funkcję należycie. Oprócz tego zdarzyło mi się sprawdzić już raz sparing oraz trening, ale było to raczej z doskoku i potrzebowałabym wytłumaczenia jeszcze raz, nie zmienia to tego, że już zdarzyło mi się również z tym pomagać. RE: Nabór na Pomocne Łapki - Drzemlikowa Łapa - 26.06.2025 Wszystkie aktywne postacie: ważkowa łapa Nazwa na discordzie: modryszczur Czym chcę się zajmować: sprawdzanie kart postaci, awansów, treningów, sparingów. skłamałbym mówiąc, że jestem najbardziej aktywnym artemidowym użytkownikiem, ALE. mimo to na forum jestem codziennie, poturlać w akcjach też na ogół lubię nawet jeśli nie czuję się na siłach na faktyczne pisanie, także wierzę, że miałxbym realnie wkład i byłxbym w stanie regularnie zajmować się bieżącymi sprawami lubię liczyć i tabelkować, więc chętnie będę sprawdzać awansiki (ostatnio sprawdzałem trufli i grzmotowi, wszystko się zgodziło, także powiedzmy, że jakąś wprawę już mam) ze sprawdzaniem treningów - nie powinienem mieć problemów, z kp myślę, że mając wytyczne też dam sobie radę. jedyne w czym nie czuję się pewnie to przydzielanie expow za walki, więc tego na ten moment nie chciałxbym robić nie czuję się gotowy by wstępować do administracji, ale z wielką chęcią wsparłbym forum od tej bardziej "technicznej" strony<3 RE: Nabór na Pomocne Łapki - Mrok - 27.06.2025 Wszystkie aktywne postacie: Senny Świt, Alikorn, Martwa Dusza Nazwa na discordzie: gryls Czym chcę się zajmować: Wieści! Mogę wymyślać, mogę przygotowywać rzuty, cokolwiek mi dacie. I wymyślanie relacji z NPC też spoko Mg jestem (na treningu ALE), więc kostki ogarniam. Lubię kminić i przekminiać, więc urozmaicone wersje eventów pokroju "coś się wysypało i można pozbierać" brzmią jak przyjemność. Mam też parę pomysłów na coś ciekawszego i hej!!! kocham temat z wieściami więc fajnie byłoby, gdyby wpadały co miesiąc/co dwa, a nie tylko kwartalnie </3 RE: Nabór na Pomocne Łapki - Zatruta Woda - 27.06.2025 Wszystkie aktywne postacie: Nietoperze Niebo, Huraganowy Szept, Smok Nazwa na discordzie: Kawa Czym chcę się zajmować:
RE: Nabór na Pomocne Łapki - Zwinna Łapa - 03.07.2025 Wszystkie aktywne postacie: Zwinna, Paszcza, Licha Łapa Nazwa na discordzie: jezanaszpan Czym chcę się zajmować: sprawdzaniem KP, sparingów, treningów, KP, awansów, rzuty na leczenie Mam duży staż na forum, od jakiegoś czasu jestem MG. Chętnie pomogę w usprawnieniu rzeczy, mam wrażenie że szczególnie mile widziane jest sprawne weryfikowanie treningów i awansów, na tym chętnie się skupię. RE: Nabór na Pomocne Łapki - Słona Łapa. - 06.09.2025 Wszystkie aktywne postacie: Pąsowa Łapa, Rekinia Łapa, Szakala Łapa, Pies!, Zachód Nazwa na discordzie: rolkie Czym chcę się zajmować: mogę sprawdzać KP, sparingi, (powoli próbować z treningami też), pomagać z NPC, i co tam będzie trzeba mogę próbować uwu gram już któryś rok na forum, jestem raczej dość aktywny i zaangażowany, lubię wolontariat i chętnie pomogę z rzeczami <3 RE: Nabór na Pomocne Łapki - Sosnowy Ogon - 11.09.2025 Wszystkie aktywne postacie: Topolowy Bór, Milczące Moczary, Pies, Śledziowa Łapa, Cebula, Foka Nazwa na discordzie: xxinclt Czym chcę się zajmować: sprawdzanie sparingów, awansów, treningów, reklama forum gram na forum od 2017, z dwiema dłuższymi przerwami, staram się być raczej aktywna. też codziennie zerkam na arcię, nawet jak nie pisać posty, to sobie tylko popatrzeć i poprzeskakiwać po tematach, to może akurat przy takich pomniejszych zadaniach akurat się przydam i zajmę czymś ręce<D mam dużo wolnego czasu, lubię liczyć expiki i wklepywanie cyferek, czytanie treningów i sparingów też lubię, bez problemu tutaj. nie mam żadnego większego doświadczenia, ale w razie czego mogłabym też pomóc z reklamą forum ♡ RE: Nabór na Pomocne Łapki - Łosia Łapa - 12.10.2025 Wszystkie aktywne postacie: Donośny Krzyk, Trzmielopręgi, Skażona Woda, Chrabąszczowa Łapa, Łoś Nazwa na discordzie: _cornie_ Czym chcę się zajmować: sprawdzanie treningów, sparingów, kp, rzuty na leczenie i (maybe) sprawdzanie expów za walki Jestem na forum już trzy lata (licząc przerwy jeszcze dłużej) więc raczej nie mam problemu w ogarnianiu działania forum z zewnątrz, to i z wewnątrz powinnam szybko ogarnąć. Mój trening mg też już jest na wykończeniu także kwestie z tym związane też raczej nie powinny sprawić mi problemów. Z czasem bywa różnie, ale jak nie ogarniam odpisów to po prostu wchodzę i przeglądam co się dzieje na arci więc równie dobrze mogłabym sobie coś posprawdzać. RE: Nabór na Pomocne Łapki - Jadowity Rój - 07.01.2026 Wszystkie aktywne postacie: Wierzbownicowa Łapa, Pajęcza Łapa, Czartopłoch Nazwa na discordzie: eatmyviscera.meow Czym chcę się zajmować: - sprawdzanie kart postaci, awansów informowanie administracji o aktualizacjach KP, zmianach imion oraz porzuceniach postaci - wykonywanie rzutów na leczenia - pomoc z wymyślaniem wieści ze świata, wymyślaniem relacji NPC Jestem na forum już prawie rok, po moim powrocie do żywych staram się być jak najbardziej aktywna^^ jak nie mam weny na pisanie postów to chętnie posprawdzam coś/ porzucam! Bardzo chciałabym bardziej zintegrować się z userami i być jeszcze bardziej zaangażowaną częścią naszego forum^^ RE: Nabór na Pomocne Łapki - Mysia Łapa. - 04.02.2026 Wszystkie aktywne postacie: Spopielona Gwiazda, Księżycowa Łapa, Krewetka-Kleszcz, Mydło Nazwa na discordzie: cowboybeepo Czym chcę się zajmować: sprawdzanie kp, sprawdzanie treningów, leczenia. może coś jeszcze jeśli ilość czasu na to pozwoli byłem łapką jakiś czas więc wiem co i jak i gdzie. miałem kryzys i prawie odeszłom z forum, nie odchodzę z forum, chcę wrócić do łapkowania, wnoszę o rozważenie mojej kandydatury <3 RE: Nabór na Pomocne Łapki - Opieńka - 04.03.2026 Wszystkie aktywne postacie: Sosnowy Szmer, Oszroniony Poranek, Senna Mara Nazwa na discordzie: drumsia Czym chcę się zajmować: sprawdzanie treningów, awansów, sparingów, leczenia, chętnie powymyślam jakieś nowe eventy razem z rzutami (UWIELBIAM TO ROBIĆ), info o porzuceniach, zmiany imion etc Gram już na forumku prawie 2(!!!) lata i myślę, że forum z łatwością ogarniam. Staram się też być codziennie i nawet z nb wpadam czy to na dc czy na forum popatrzeć co tam w kotkowym świecie piszczy. Sama też zwykle w excelu sprawdzam, czy na pewno mam cały trening danego terminatora ogarnięty, tak samo z expami postaci. Rzucam kostkami już prawie rok i trening na wykończeniu mam (błagam ość, wypuść mnie z piwnicy, obiecuje rzucać dobrze). Ostatnio na wyprawie Ważkowych Szuwarów ogarnęłam swoje rzuty na przekroczenie Grzmiącej Ścieżki, plus pomagałam też w Wielkim Wichrowym Wyścigu. To chyba tylee, buziaki |