Artemida - Wojownicy PBF
Nieobecności - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+---- Dział: Ogłoszenia (https://artemida.webd.pl/forum-32.html)
+---- Wątek: Nieobecności (/thread-4155.html)

Strony: 1 2

Nieobecności - Świetlistooki - 31.03.2018

Jeżeli nie będzie Cię na forum dłużej niż 3 dni, poinformuj nas o tym:

Kod:
[b]Konta:[/b]
[b]Termin:[/b]

[b]Fabularne przyczyny nieobecności:[/b]
Należy pamiętać, że tylko zgłoszona tutaj nieobecność chroni twoją postać przed postępem choroby lub oddaniem do adopcji.

Przypominamy, że w profilu należy wypisać pełne imiona wszystkich swoich aktualnych multikont.

Jeżeli wolisz uniknąć potencjalnych nieporozumień na fabule, wynikających z nieobecności gracza na forum (powyżej dwóch tygodni lub na czas nieokreślony), możesz podać przyczynę nieobecności postaci w życiu Klanu w punkcie „fabularne przyczyny nieobecności”. Ta rubryczka nie jest obowiązkowa, ale zachęcamy do jej wypełnienia.

RE: Nieobecności - Dzika Łapa - 16.10.2024

wiklinowe życzenie dzika łapa glina
do końca miesiąca

zdrowie mi się sypie. fabularnie im też się posypało i mają jakieś kolorowe kaszelki. thumbs up emoji.

RE: Nieobecności - Kukułka - 26.10.2024

(29.09.2024 14:44)Truskawkowy Gąszcz napisałx: Kukułka, Puszczykowy Huk, Mknący Strumyk, Listek

Zmniejszona obecność od jutra, do... yyy, prawdopodobnie końca miesiąca. Będę się starać być aktywna, będą dni, gdzie będę strzelać postami jak z karabinu, ale będzie też dużo takich, gdzie mnie nie będzie. Przebudowuje mi się restauracja i muszę jeździć po innych, a to jednak zajmuje sporą część dnia, więc tego, pewnie całymi dniami nie będzie mnie w domu >:)

Przedłużam do 15 listopada, a potem w końcu urlop chłopaki >:)

RE: Nieobecności - Uschnięta Łapa - 28.10.2024

Uschnięta Łapa, Szybujący Puchacz

2tygodnie przerwy od tej dwójki, chce o nich nie myśleć, jedynie Jesionem będę coś skrobać powoli

RE: Nieobecności - Słona Łapa - 02.11.2024

zaranny blask

nb/zmniejszona aktywność na niej do końca listopada, nie pisze mi się nią dobrze i jeśli będę mieć siłę to odpiszę, ale jeśli ktoś woli wygasić sesję, to nie ma problemu, proszę pingać na discordzie/pisać na priv.

RE: Nieobecności - Kozia Skarpa - 06.11.2024

Dla Kawy na czas nieokreślony

Huraganowy Szept, Nietoperze Niebo, Kacze Piórko

RE: Nieobecności - Skrzecząca Ropucha - 08.11.2024

Skacząca Ropucha, Kieł

Zmniejszona aktywność/całkowita nieobecność przez fakt studiów i wielu projektów do ogarnięcia biorę na razie do 30 listopada

RE: Nieobecności - Prześwitująca Łapa - 08.11.2024

gwiezdna łapa, cicha łapa, prześwitująca łapa

nie mam w sumie i tak żadnych sesji, a na cerkach będę odpisywać normalnie, by nie blokować, ale
nieobka na czas nieokreślony, również na ten moment z serwera, także gdyby ktoś z jakiegoś powodu potrzebował ode mnie czegoś, to można pisać na pw(_plamek_) albo tutaj na forum. potrzebuję sobie mocno przemyśleć na spokojnie rzeczy zanim podejmę jakąkolwiek ostateczną decyzję

RE: Nieobecności - Bażancia Łapa - 09.11.2024

wszystkie konta
zmniejszona aktywność, zapewne zawierająca dni całkowitej nieobecności, na czas nieokreślony.
dopadło mnie totalne wypalenie grą z rodzaju takich, co przyczepiają się jak rzep i mimo zmieniającego się nasilenia, nie chcą odejść. odpisy będą się pojawiać, głównie w najważniejszych z perspektwy fabuły sesjach, a może z mojego kaprysu, zobaczymy, co z tego wyniknie

RE: Nieobecności - Nawałnicowy Ryk - 13.11.2024

wszystkie konta
Zmniejszona aktywność na tydzień

muszę odpocząć od grindu ejdjsjdkd

RE: Nieobecności - Kłopotliwa Łapa - 15.11.2024

Kura, Szczur i Kłopot

chyba do 1.12
nie mogę się zebrać do odpisów już jakiś czas, więc stwierdziłam napiszę, może danie sobie jakiegoś deadline pomoże mi wskrzesić chęci i wrócę jednak wcześniej :)

RE: Nieobecności - Dzięciola Łapa - 15.11.2024

Nieobecność na tydzień na wszystkich postaciach

Za mało siły i chęci :'))

RE: Nieobecności - Szumiący Wodospad - 18.11.2024

Psia Gwiazda, Bażancia Łapa, Srebrzysta Łuna, Zimno

Nieobecność/mocno zmniejszona aktywność
Do odwołania

RE: Nieobecności - Karasiowa Ość - 18.11.2024

Na prośbę:

Wyjąca Wilczyca, Bijąca Łapa, Drobna Łapa i Skacząca Łapa

Do końca tygodnia ze względu na problemy zdrowotne

RE: Nieobecności - Jagnięca Łapa - 18.11.2024