Artemida - Wojownicy PBF
Chmielograbowe Pląsy! - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Chmielograbowe Pląsy! (/thread-5228.html)

Strony: 1 2 3

Chmielograbowe Pląsy! - Chmurka, - 04.08.2018

[Obrazek: Ff3skaR.jpg]

Królicza spotkała miłość swojego życia, kiedy przez przypadek wtargnęła na tereny Klanu Rzeki. İch znajomość przechodziła mnóstwo dziwnych etapów, od próby uduszenia białej, po wyznaczanie jej różnorakich misji, przez które Królicza nieświadomie rozpowiadała kocurowi informacje o klanach. Kiedy w końcu wyznali sobie miłość - było to szczere jedynie ze strony Króliczej - Chmielograb zażądał od niej dowodu swoich uczuć, w wyniku czego powstały... Chmielograbowe Pląsy.

Theme!
Chmielograb powiedział Króliczej, że dzięki kociętom będzie mogła mieć część jego przy sobie. Żeby docenić jego poświęcenie, postanowiła, że nazwie je na cześć ojca - od drzew! Dużych i silnych, żeby właśnie na takie wyrosły kocięta - liczyła na to, że chociaż w tej kwestii upodobnią się do ojca.
Przykłady: Dąb, Buk, Wierzba, Jodła, Topola

Zapewniamy!
brak ojca!
nie wiadomo, jaka będzie wasza matka, nie licząc tego, że gadatliwa!
waszą matkę bedzie odgrywać przesadnie aktywna userka, która może z wami brać sesje praktycznie bez przerwy, jeśli tylko tego zechcecie!
bardzo mały miot, więc przynajmniej będzie można rozwinąć nasze relacje!
będzie wesoło! Chyba, bo w sumie z Króliczą to nigdy nic nie wiadomo.

Kocięta!
Królicza to najmniejsza postać na forum, przez co miot będzie musiał być bardzo mały. Można wcielić się w dwójkę kociąt!
Gałązka
Malinowe Chaszcze

Rezerwa:
Żmijowy Ogon

Kocięta mogą być (kliknij na umaszczenie by zobaczyć przykładowe zdjęcie): Długowłose;
białe,czarne, czarne dymne, bure, czarne srebrne pręgowane, czarne srebrne cieniowane/szynszylowe, niebieskie, niebieskie dymne, niebieskie pręgowane, niebieskie srebrne pręgowane, niebieskie srebrne cieniowane/szynszylowe. Jeżeli pręgowane to: tygrysie lub klasyczne.
Muszą mieć białe znaczenia od minimalnych (jak u ojca) do pokrywających całego kota (białe).
Koty z jakąkolwiek ilością białych znaczeń mogą mieć heterochromię (jedno oko niebieskie, drugie w dowolnym naturalnym kolorze).

- Mleczny Kieł - 04.08.2018

[Obrazek: qEDC0oK.gif]

- Łaciate Futerko - 04.08.2018

*krzyczy* aaaa, grałabym takim Dębem ale nie wiem nxksncisncksnx

- Krokusowa Łąka - 04.08.2018

mmm, nie wyrobiłabym z pięcioma kontami, tak to bym grała @@ ale chętnie wezmę kuzynostwo na sesję z Żuczkiem

- Malinowe Chaszcze - 04.08.2018

Gburek był bardzo obrzydliwy w tamtej sesji >:/// ale i tak bym chciała się zgłosić na rezerwowego >D

- Mgła, - 04.08.2018

Heh brałabym, ale nie wiem czy się wyrobię z postami. Ale chętnie przygarnę na sesje kociaka w przyszłości.

- Piotr - 04.08.2018

Ja od siebie dodam, że prosiłabym, żeby jeden z kociaków był bury

- Gawron.. - 04.08.2018

:thinkinggburek:

omg, tylko 2 miejsca *sweats nervously* tak więc ten, jestem meega chętna, wiem że byłaby to kotka, koncept postaci też już mam praktycznie cały, zarys wyglądu też, a ban kończy mi się jak około 15, więc myślę, że ze zgodą na multi nie byłoby większego problemu :O tak więc mocno pragnę i ukocham, jeżeli uda mi się tutaj dostać ;_;

ed. a początkowo myślę, wyglądałaby tak jak ten kotek z całym czarnym noskiem

https://www.instagram.com/george_n_frankie/

- Zachodzące Światło - 04.08.2018

Będę się przyglądać małym drzewom :3

- Mgła, - 04.08.2018

W sumie to czy mogłabym pójść na rezerwę, Bo jest duża szansa, że nastukam odpowiednią ilość postów, zagrałabym burasem, nawet mam galerię, a do tego imię Topola

- Osia Łapa. - 04.08.2018

bih what is thiiiis

+ oferujemy także bardzo ciekawych pseudo-kuzyno-wujków i pseudo-kuzynko-ciotki, tzn Pszczoła, Osa i ich rodzeństwo, bzzz :DDDDDDDD

jak do tego doszło nie wiem

- Kukułczy Puch - 04.08.2018

Ja bym bardzo chciała xD
Kiedy by się urodziły..?
Ja bym była kocurkiem srebrnym z tygrysimi pręgami :3
Bo posty będę już miała tylko od 20 sierpnia będę mogła multi
Ale proszę mnie dać na rezerwację XDDD!
Od samego rana was śledziłam czy coś z tego wyjdzie xD
Byłabym w 8 niebie gdybym została waszym bobasem 😂

- Brzozowa Łapa. - 04.08.2018

Wezmę któreś z drzewek na sesję ❤

- Stokrotka. - 04.08.2018

No ja też nie mam pojęcia jak do tego doszło, ale mogę przygarnąć maluchy na sesję Ryjówką albo Puchaczem

- Spieniona Łapa. - 04.08.2018

polecam nazwanie kociąt Chmiel i Grab, WCALE NIKT BY SIĘ NIE ZORIENTOWAŁ XD :thinkinggburek:
foreshadowing