Malinowe Fiołki 2.0 - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Malinowe Fiołki 2.0 (/thread-5450.html) |
Malinowe Fiołki 2.0 - Fiołkowy Świt - 10.10.2018 ⋆。˚✩ MALINOWE FIOŁKI ✩˚。⋆
no hej, nie spodziewaliście się, co? B) Kiedy kocur i kotka bardzo się kochają, to czasem wychodzą z tego kocięta. W tym wypadku Malina i Fiołek kochali się tak bardzo, że kocięta wyszły im drugi raz. Planowane czy nie - i tak będą kochane i obsypywane całuskami przez rodziców. Może nawet dostaną całuska od wujka Sokoła jak będą grzeczne. Na pewno dostaną. oferujemy: ✩ mame gwiazdę!! bo ojc to jakiś frajer ✩ bezstresowe wychowanie! dużo całusków ✩ starsze rodzeństwo, z którego jedno jest odgrywane, drugie to NPC, a cała reszta może kiedyś wróci z wyprawy po bułki! ✩ yy wujka Sokoła! ✩ blease niech się zgłosi chociaż jedna osoba,,, theme: Wodne zwierzątka! Bez konkretnych nazw, bo Fiołek i Malina się raczej nie znają na gatunkach ryb czy innych żyjątek, więc przykładowo może to być Ślimaczek, Ropuszka, Raczek, Rybka, Foczka i tak dalej :> mwah kocięta: Może być ich siedem, może być też mniej, zależy w sumie od zainteresowania miotem. Raczej nie więcej, bo osiem to już tłum, a my mamy tylko po sześć slotów na sesje. Wygląd: Krótko- albo długowłose. Białe, czarne, bure, rude, szylkretowe (czarno-rude, buro-rude). Jeżeli pręgowane, to klasycznie lub tygrysio. Powinny mieć białe znaczenia, od minimalnych do pokrywających całego kota. Data porodu: 10-11 listopada chętni: ✩ Różany Kwiat ✩ Wydrza Łapa ✩ Mrówcza Łapa ✩ Zjeżony Grzbiet ✩ Buk ✩ Śnieżka ✩ Nocna Wichura ✩ Jasny Poranek ✩ Zachodząca Łapa ✩ Ringo ✩ Zajęczy Sus ✩ Ciernisty Kwiat ✩ Jałowcowa Łapa ✩ Króliczy Sus dream team: 1. Kijanka (Zajęczy Sus) 2. Raczek (Jasny Poranek) 3. Rybka (Króliczy Sus) 4. Ślimaczek (Buk) 5. Pijawka (Zachodząca Łapa) 6. Ropucha (Zjeżony Grzbiet) 7. Żaba (Mrówcza Łapa) +rezerwowo: Nocna Wichura i Ciernisty Kwiat - Wiewiórczy Ogon - 10.10.2018 bardzo kusicie ;____; W KAŻDYM RAZIE, LŚNIĄCA MOŻE BĘDZIE TOLEROWAĆ!! - Różany Kwiat - 10.10.2018 AA WYGLAD TAKI, JAKI CHCIAŁAM NA POSTAĆ W WICHRZEEE BARDZOOO BYM CHCIAŁA CZYYY MOGŁABYM NA LISTĘ JEŚLI TYLKO DOSTANĘ ZGODĘ? a co do imienia, to imię miałobyć Łuska (heh, prawie do theme by pasowało) ale jeszcze pomyślę nad wodnym zwierzuntkiem, jeśli oczywiście mogę! - Gęsia Łapa, - 10.10.2018 Kiedy twój nauczyciel ma cię nauczyć jak wyrwać Szmalinę, ale sam jej robi kocięta :c xD Będę brać te kociaki na sesję! - Wydrza Łapa, - 10.10.2018 ja byłabym chętna. i to jeszcze jak! Pajęczyna mi wreszcie nie stoi w limbo ani nic, więc może jeśli bym się porządnie wzięła za odpisywanie w tym miesiącu, to może bym otrzymała zgodę na multi >'D - Szyszkowy Ogon - 10.10.2018 omg ;-; czemu akurat wtedy kiedy jestem na wpół żywa :( ale cóż, trudno się mówi :D szyszka będzie uczyć i bawić a szorstki będzie gardzić :* PLS NIECH KTOŚ SIĘ NAZWIE RYBCIA BŁAGAM - Migotliwa Łapa - 10.10.2018 Jezu, chciałabym ;_; - Pisk. - 10.10.2018 Grałabym bardzo. Ale moje wymagania na multi, jak i równa aktywność leżą i kwiczą. :swietlik: - Mrówcza Ścieżka - 11.10.2018 *Kładzie się* CHCE!!!! Z Zjeżem, bo rodzeństwo chciałoby grać rodzeństwem :3 - Fiołkowy Świt - 11.10.2018 dopisałem na listę tych, którzy podnieśli łapki =w= lov all me potential babies. - Jasne Serce - 11.10.2018 Jasny w przyszłości chętnie weźmie na sesję! :3 - Mroźne Serce - 11.10.2018 >:0c Może to w końcu okazja na Ślimaczka? *Wstydliwie podnosi łapkę* - Mrok - 11.10.2018 Też bym chciała ale nie wiem czy mam zgodę na multi.:{ - Tygrys - 11.10.2018 AAAAA DOPIERO ROBIŁAM MULTI ;-; TAK JEST ZAWSZE... - Ulewna Łapa. - 11.10.2018 Hyba muszę ruszyć Koniczynę, bo tak b chciała |