Czereśniowe Liście - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Czereśniowe Liście (/thread-5669.html) |
Czereśniowe Liście - Jastrzębi Szpon - 02.12.2018 Aka Jastrzębie Jastrzębie Klan Rzeki ponownie połączył się z Klanem Gromu. Historia, jak widać, lubi się powtarzać. Jastrzębi Szpon nigdy nie podejrzewała, że będzie mieć własne kocięta, a już na pewno nie w takim wieku i nie z Klanem Gromu, który przez całe życie tępiła i traktowała z pogardą, dodatkowo mając nieczystą krew za słabą i zdradliwą. Wpadła podczas krótkiej, niemalże epizodycznej zabawy z Liściastą Łapą, zapominając się o tym kim jest i co ją przez to czeka. (ಥ﹏ಥ) Oferujemy: • Matkę-nastolatkę! Zaborcza to zołza, ale kochać będzie mocno. • Tatusia-nastolatka z Klanu Gromu, którego na pewno poznacie fabularnie. • Dość sporą, w większości odgrywaną rodzinę w Klanie Rzeki. • Równie dużą, odgrywaną rodzinę w Klanie Gromu. (xd) • Dodatkowo pomoc przy szukaniu galerii. Informacje: • Wolna ilość miejsc w miocie to dwa (nie wliczając Ciemniejącego) z możliwością rozszerzenia do trzech, lecz nie sądzę, aby była taka potrzeba. :u • Sylwetka maluchów powinna być podobna do tej rodziców. Kocięta małe i chude nie przejdą. • Miot najpóźniej urodzi się na pograniczu 31 grudnia/1 stycznia. Ot, tak z fajerwerkami. • Theme bardzo luźne i otwarte: Imiona mają kojarzyć się z siłą lub grozą (bowiem te dwa czynniki Jastrzębia uważa za święte). Poniżej znajduje się lista przykładowych imion, ale jak ktoś ma swój pomysł to why not. Przykładowe imiona: Niedźwiedź, Orzeł, Wilk, Ryś, Lampart, Tygrys, Rzeka, Góra, Dąb, Wierzba*, Zamieć, Nawałnica, Wichura, Burza, Kość, Krew, Jad, Trujący, Grzmot, Róg, Pazur*, Cierń, Twardy, Ciężki*, Ogień, Płomień, Woda, Wodospad * Ciężki to imię po dziadku, Ciemniejącym Niebie, który jako terminator nazywał się Ciężka Łapa. Wierzba jest po babci, Wierzbowej Gałązce, matce Ciemniejącego Nieba, Pazur natomiast po dziadku Jaśniejącym Pazurze, ojcu Ciemniejącego Nieba. Długość futra: Krótkie lub długie Kolory futra: Czarne, bure (czarne pręgowane), niebieskie, niebieskie pręgowane Rodzaje pręgowania: Tygrysie, klasyczne, cętkowane, ticked Białe znaczenia: Od minimalnych do pokrywających ok. połowę kota • Ciemniejące Niebo (Gwiazdka) • Orlikowa Łapa (Huk) • Górska Łapa (Zamieć) • Truskawkowa Łapa (Wichura) • Ciemna Toń (Sokół) • Czerwony Mak (Pożar) • Szałwiowy Dym (Lamparcica) • Pochmurny Sen (Tygrysica) -czyli ostateczna lista osób, które dostały się do miotu- • Ciemniejące Niebo (Gwiazdka) • Orlikowa Łapa (Huk) • Górska Łapa (Zamieć) • Truskawkowa Łapa (Wichura) • Ciemna Toń (Sokół) • Czerwony Mak (Pożar) Burza - Zębata Łapa - 02.12.2018 uhuhu będę obserwować! - Jaskółczy Śpiew - 02.12.2018 Moja sis w ciąży z Gromakiem, OMG. Ponieważ mało mi brak do multikonta, postaram się dostać do miotu, jeżeli pozwolicie :byszcz: - Orlikowe Pióro - 02.12.2018 Omg, chciałabym bardzo, ale muszę jeszcze dostać zgodę na multi Skoro wszyscy opisują swoje atuty, to i ja nie będę gorsza No więc: - w tygodniu codziennie mogę stworzyć 1/2 odpisy, chyba że miałabym jakiś brak czasu - w weekend odpisy zawsze, jednak ilość zależy od weny i czy mam czas właśnie - często moje odpisy mieszczą się w granicy 200-400 słów, jednak zdarza mi się też tworzyć takie 600+ - mam już zamysł na postać, a do tego śmiem twierdzić, że nawet nie aż tak tandetny! (I do tego charakterek w miarę podobny do mamusi B) ) - Jastrzębi Szpon - 02.12.2018 Żur, Orlik, dopiszę Was w takim razie do listy chętnych :>. - Górska Rosa - 02.12.2018 C H C E już bardzo długo czekam na miocik fabularny i to by było marzenie - Mysia Łapa. - 02.12.2018 Macie wy Gwiezdny Klan w sercach XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - Stokrotka. - 02.12.2018 Chciałabym ale mam już 5 kont haha Ale będę śledzić :D - Jastrzębi Szpon - 02.12.2018 Górka, jasne, dopisuję - Żołądź. - 02.12.2018 siema Żołądź przygarnie na sesje - Truskawkowa Łapa. - 02.12.2018 O JEJU PROSZĘ MOGĘ? ;^; Właśnie czekałam na miot z burym ticked *0* Truskawka jest oddana do postaci porzuconych, ale obiecuję, będę pisała i to az się będzie kurzyło za moimi postami! Moje odpisy znajdują sie w granicy 150-250 słów MINIMALNIE, więc mam nadzieję, że się dostanę uvu Kartę postaci mogę zrobić nawet jeszcze dziś! Naprawdę zależy mi na tym, by dołączyć - Ciemna Toń - 02.12.2018 AAAA ja chcem! Tak bardzo chce. @-@ Czy mogłabym prosić o dodanie do listy chętnych? Odpisuje regularnie, najczęściej w weekend gdzie staram się wyzerować wszystkie konta. Posty u mnie liczą tak od 200+ słów i myślę, że trzecie konto to nie byłby dla mnie żaden kłopot. :> - Czerwony Mak - 02.12.2018 Szkoda, że nie dostanę zgody, bo totalnie bym się zgłosiła :delcia: - Brudna Stopa - 02.12.2018 D A N G. Niby bym mogła i to bardzo kuci ale no *wheeze* nie naklepie agrestem 50 post w tym tygodniu ugh. Ale chętnie wezme Lwią(algo Agrestem jak podrośnie) na sesje c: - Mrówcza Ścieżka - 02.12.2018 @.@ kilka dni cię nie ma i się z małego Liścia Błysk junior robi. Czy Łania i Czmiel wygrywają teraz w kategorii najmłodszej babci i pradziadka w histori forum? |