Mały pech - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Mały pech (/thread-5774.html) Strony:
1
2
|
Mały pech - Perłowa Muszla - 02.01.2019 Ok. Przedstawiając sytuację z powrotu: Perła została porwana przez dwunogów, którzy nie pozwalali jej wyjść na dwór. W desperacji oddała się pieszczochowi, w zamian za możliwość ucieczki. I zasadniczo to tyle. Od razu zastrzegam że NIE GWARANTUJĘ MIEJSCA W KALNIE RZEKI. to czy się tam urodzicie, zależy od wyniku sesji z Świetlikiem.
Ojciec: Rudy, bardzo stary kocur rasy egzotyczny krótkowłosy, z białymi znaczeniami (dam później art). Bardzo oschły i nie przywiązujący się do innych osobnik. Rozpieszczony pod niebo, gdyż żył dotąd samotnie w luksusie.Kociaki mogą być: kremowe, czarne, niebieskie, rude, szylkretowe czarne niebieskie szylkrety; Krótkowłose, z możliwością spłaszczonego pyszczka jak u kotów egzotycznych' możliwe białe znaczenia, pokrywające najwyżej do połowy ciała. Jeżeli źle podałam, to proszę poprawić mnie. Perła jest dużym kotem, więc myślę że dwa kociaki to odpowiednia liczba. Tym bardziej że nie wiem, czy ktokolwiek będzie chciał grać, ze względu na niepewne warunki. Miejsca: - Mleczna Łapa (Żywica) - Atrament (?) - Bryza (?) Edit: Po kilku negocjacjach zdecydowałam się poszerzyć limit. Kociąt będzie od 2 do 4. W zależności czy wszyscy wstawią KP na czas. - Zajęczy Sus - 02.01.2019 Mmm, no nie do końca |D Umaszczenia powinny być takie: czarne, niebieskie, rude, kremowe, czarne szylkrety, niebieskie szylkrety, bez bieli lub z bielą od minimalnej do pokrywającej połowę ciała kota (bo Perła nie ma bieli). + Przy linkach wyskakuje jakieś ostrzeżenie o przekierowaniu. - Wronie Serce - 02.01.2019 Argh... Może się zgłoszę, ale musze pierwsze nabić posty na Tygrysie, chociaż nie gwarantuje, że mi sie uda! - Perłowa Muszla - 02.01.2019 Wronia Łapo, zostajesz na razie na liście rezerwowych. Dziękuję Zajęc. Poprawiłam linki i chyba teraz powinno być ok. Niestety nadal się przyzwyczajam do drugiego kompa. :I - Sójka. - 02.01.2019 Uuuu, ciekawe bękarty się zapowiadają :D - Jeżynowy Cierń - 03.01.2019 *krztusi się* NIE WIEM CO MAM O TYM MYŚLEĆ. Ale jak uda ci się wrócić do Klanu, to przynajmniej z twoich dzieci zrobi się porządnych, twardych obywateli jak ciotunia. >:VV W ogóle to wszyscy poza Jeżyną z jej miotu się rozmnożyli. Wtf. Wrona u screwed up. - Olchowy Szept - 03.01.2019 Jeżynowy Cierń napisałx:*krztusi się* NIE WIEM CO MAM O TYM MYŚLEĆ. Ciocia jak zwykle przegryw :VVV. - Mleczna Łapa, - 06.01.2019 Wiecie co. Decyzje podjęte o 23:34 to dobre decyzje. Chciałabym jedno miejsce, zgoda na multi jest uwu Pomysł na postać mam, a co do imienia, fajnie by było, gdyby sama mama nadała je postaci po porodzie - Mleczna Łapa, - 07.01.2019 Oh! Skoro jestem na liście to mogę już pisać kartę postacie? :0 Jednak zdecydowałam, że postać nazwę Żywica uwu - Żywiczna Łapa - 08.01.2019 Okej okej, a teraz proszę o to, by się znalazł mój brat/siostra, bo nie chce być sama... - Gołębi Upadek - 08.01.2019 *intensywnie się zastanawia* - Perłowa Muszla - 08.01.2019 Mam nadzieję że ktoś jeszcze będzie. Ale lepsze to niż zero. Na razie ustawiam poród na 23 stycznia. Chociaż nie wiadomo czy się w praktyce nie przedłuży. Wszystko w kwestii ile będzie trwała sesja z Świetikiem. Bo poród czy nie, czasoprzestrzeń musi się zgadzać, w kwestii tego czy urodzisz się w klanie, czy nie. :I - Żurawina, - 19.01.2019 jestem zainteresowana drugim miejscem w miocie uwu - Perłowa Muszla - 19.01.2019 Hmm, to rób KP. Myślę że nikt inny już się nie zgłosi, jak do tej pory nikt nie chciał. Akurat będzie! - Perłowa Muszla - 23.01.2019 Z faktu że część osób nie dała mi jasnej odpowiedzi, jak i tego że wolałabym dokończyć pewne wątki fabularne, by nie popsuć czasoprzestrzeni opóźniam na razie poród. Myślę że na razie do poniedziałku. Konsultowałam sprawę z Żywicą i nie ma nic przeciwko. |