Grupa: rzeka.gif
Mistrz: Ognistopręga
Matka: Liliowa Łapa
Ojciec: Popielate Skrzydło
Multikonta: Zorro [P], Brązowy Brzuch [KW], Jelenia Łapa [KC]
Wygląd
Kocica w średnim wieku o krótkim jasno-szarym błyszczącym futrze. Nie należy do dużych kotów i jej postura jej dość delikatna, jednak jej brzuch zaczął się trochę zaokrąglać. Oczy są niebieskie, jednak w jednym widać drobne zamglenie, jest to wada wzroku którą ma od urodzenia.
Ok. Przedstawiając sytuację z powrotu: Perła została porwana przez dwunogów, którzy nie pozwalali jej wyjść na dwór. W desperacji oddała się pieszczochowi, w zamian za możliwość ucieczki. I zasadniczo to tyle. Od razu zastrzegam że NIE GWARANTUJĘ MIEJSCA W KALNIE RZEKI. to czy się tam urodzicie, zależy od wyniku sesji z Świetlikiem.
Ojciec: Rudy, bardzo stary kocur rasy egzotyczny krótkowłosy, z białymi znaczeniami (dam później art). Bardzo oschły i nie przywiązujący się do innych osobnik. Rozpieszczony pod niebo, gdyż żył dotąd samotnie w luksusie.
Kociaki mogą być: kremowe, czarne, niebieskie, rude, szylkretowe czarne niebieskie szylkrety; Krótkowłose, z możliwością spłaszczonego pyszczka jak u kotów egzotycznych' możliwe białe znaczenia, pokrywające najwyżej do połowy ciała. Jeżeli źle podałam, to proszę poprawić mnie.
Perła jest dużym kotem, więc myślę że dwa kociaki to odpowiednia liczba. Tym bardziej że nie wiem, czy ktokolwiek będzie chciał grać, ze względu na niepewne warunki.
Miejsca:
- Mleczna Łapa (Żywica)
- Atrament (?)
- Bryza (?)
Edit: Po kilku negocjacjach zdecydowałam się poszerzyć limit. Kociąt będzie od 2 do 4. W zależności czy wszyscy wstawią KP na czas.
"Baby I have been here before
I know this room, I've walked this floor
I used to live alone before I knew you
I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah"
Statystyki - lvl: 3
| S: 13
| Zr: 7
| Sz: 12
| Zm: 6
| HP: 65
| W: 65
| EXP: 255/300
Stat. Med. - lvl: 0
| MED.EXP:
Grupa: wicher.gif
Mistrz: Fiołkowy Świt
Matka: Miętowooka [*]
Ojciec: Twarda Gwiazda [*]
Partner: Sokoli Cień
Multikonta: Porywista Gwiazda, Miodowa Łapa (KW); Kąsające Zimno (KC); Borsucza Łapa (KG)
Wygląd
Jeden z najmniejszych kocurów w całym Wichrze. Jego futerko jest bure tygrysio pręgowane z białymi znaczeniami na piersi, brodzie, tylnych łapach i palcach przednich łap, a oczy - bladozielone. Ma bliznę na brodzie i oderwane 3/4 małżowiny lewego ucha. Powoli zaczyna mieć problemy ze wzrokiem, jego chód jest nieco sztywniejszy, niż kiedyś, a na pyszczku, nad białą żuchwą, pojawiają się pierwsze siwe włoski.
Mmm, no nie do końca |D Umaszczenia powinny być takie: czarne, niebieskie, rude, kremowe, czarne szylkrety, niebieskie szylkrety, bez bieli lub z bielą od minimalnej do pokrywającej połowę ciała kota (bo Perła nie ma bieli).
+ Przy linkach wyskakuje jakieś ostrzeżenie o przekierowaniu.
Statystyki - lvl: 8
| S: 14
| Zr: 21
| Sz: 16
| Zm: 11
| HP: 100
| W: 70
| EXP: 400/750
| MED.EXP:
Mistrz: Malinowa Gwiazda
Matka: Jodłowa Igła
Ojciec: Chłodny Powiew
Partner: pogodził się ze stratą
Multikonta: Morwa [S], Szczurzy Pazur [nkt], Trzepoczące Skrzydło, Mroźna Łapa, Tygrys [GK]
Wygląd
Długowłosy, wielki i masywny kocur, o czarnej dymnej sierści, obdarowany złotymi oczami, które nie wyrażają nic.
Argh... Może się zgłoszę, ale musze pierwsze nabić posty na Tygrysie, chociaż nie gwarantuje, że mi sie uda!
| S: 9
| Zr: 9
| Sz: 8
| Zm: 7
| HP: 50
| W: 70
| EXP: 190/200
| MED.EXP: 0/100
Wygląd
Kocica w średnim wieku o krótkim jasno-szarym błyszczącym futrze. Nie należy do dużych kotów i jej postura jej dość delikatna, jednak jej brzuch zaczął się trochę zaokrąglać. Oczy są niebieskie, jednak w jednym widać drobne zamglenie, jest to wada wzroku którą ma od urodzenia.
Wronia Łapo, zostajesz na razie na liście rezerwowych.
Dziękuję Zajęc. Poprawiłam linki i chyba teraz powinno być ok. Niestety nadal się przyzwyczajam do drugiego kompa. :I
| MED.EXP:
Grupa: samotnicy.gif
Mistrz: Pustułczy Krzyk (*) Łodygowa Noga (*)
Matka: Olchowy Listek (NPC)
Ojciec: Szczurzy Ogon/Gwiazda (NPC) [*]
Multikonta: Róża (Za), Hiacynt (S), Osa (KC)
Wygląd
Nie jest to już średniej wielkości kotka a dobrze umięśniona kocica o długich łapach. Jej futerko nie zmieniło się w zupełności, nadal jest bura w ciemniejsze prążki od uszu aż po koniuszek ogona. Jedynym odstającym kolorem to biel która pokrywa cały pyszczek, podbrzusze i końcówkę ogona. Ślepia nadal jasno złote mieszające się z odcieniem jasnego miodu. Jeśli chodzi jednak o dotyk stała się bardziej szorstka, nie jest już miękka i przyjemna w dotyku. Jedynie co uległo zmianie w wyglądzie Sójki to blizna na pyszczku po spotkaniu z psem
Uuuu, ciekawe bękarty się zapowiadają :D
W tym szalonym wietrze
Z pewnością zobaczymy się jutro
W tych okrutnych czasach
Upadniemy i podniesiemy się
Nigdy się nie poddawaj,
stań i walcz!
Potraktuj to, jakby od tego zależało
twoje życie
Biegnij!
Wznieś się nad ciemnością do gwiazd!
Statystyki - lvl: 2
| S: 8
| Zr: 6
| Sz: 8
| Zm: 4
| HP: 63
| W: 47
| EXP: 95/150
| MED.EXP:
Mistrz: Wronie Pióro
Matka: Liliowa Sadzawka
Partner: Dureń, którego dobiły kleszcze
Multikonta: Szepczący Pył (KC/GK), Chłodna Łapa (KW)
Wygląd
Jeżynowy Cierń jest dość drobną, niedużą kotką o smukłej budowie ciała, bez wyraźnie zaznaczonych mięśni. Sylwetkę ma zgrabną i proporcjonalną, z całą pewnością więc miłą dla oka - dopóki nie przeniesie się spojrzenia na jej zwykle skwaszoną mordkę. Kotka porusza się z zwinnie i z gracją, kroki stawia zdecydowanie i bez wahania. Jej szara, krótka i gładka sierść niezmiennie nie ustępuje miejsca żadnej innej barwie. Charakterystyczną cechą futerka jest to, że nie błyszczy w słońcu, sprawiając wrażenie bardzo matowego. Kanciasto wyrzeźbioną głowę kotki zdobią owalne ślepia o barwie zimnej, rozbielonej mięty, niemal czarny nosek i długie, srebrzyste wąsiki. Bardzo ruchliwe uszy są długie i szpiczaste, ogon natomiast cienki i biczowaty, często z impetem przecinający powietrze.
*krztusi się* NIE WIEM CO MAM O TYM MYŚLEĆ.
Ale jak uda ci się wrócić do Klanu, to przynajmniej z twoich dzieci zrobi się porządnych, twardych obywateli jak ciotunia. >:VV
W ogóle to wszyscy poza Jeżyną z jej miotu się rozmnożyli. Wtf. Wrona u screwed up.
You crawled away from me.
Slipped away from me.
I can see your back is turning.
If I could I'd stick a knife in...
‧ ⚔ ‧
Statystyki - lvl: 4
| S: 10
| Zr: 13
| Sz: 10
| HP: 80
| W: 50
| EXP: 175/300
| MED.EXP:
Grupa: cien.gif
Mistrz: Pokruszony Lód, Bezsenna Noc
Matka: Drobny Ptak
Ojciec: Lamparci Płomień
Partner: Ciemna Toń
Multikonta: Trzmiela Gwiazda [Pył], Kruczy Cień (KG), Gwieździsta Łapa (KW)| Barszczowa Łapa, Borsucze Futro (GK),
Wygląd
Jest największy i najwyższy ze swojego rodzeństwa oraz dużo powyżej średniej w klanie. Cechują go długie, smukłe łapy i sprężysta sylwetka o szerokich barkach oraz długim, kudłatym ogonie. Jedną z cech charakterystycznych Królewicza jest mocna, silna broda odznaczająca się silnie na jego pysku, nad którą jarzą się bladozielone, lśniące ślepia. Pokrywają go tak gęste czarne, zawijasy, że zdaje się być smoliście czarny, jedynie na łapach i na pysku przebijają piaskowo-brązowawe przejaśnienia, świadczące o tym, że jednak jest bury bez ani grama bieli. Całe jego ciało pokrywa długa, bujna sierść, która w szczególności nabiera objętości wokół szyi i na piersi, zaś z trójkątnych uszu wyrastają gęste, długie czarne pędzle.
Jeżynowy Cierń napisałx:*krztusi się* NIE WIEM CO MAM O TYM MYŚLEĆ.
Ale jak uda ci się wrócić do Klanu, to przynajmniej z twoich dzieci zrobi się porządnych, twardych obywateli jak ciotunia. >:VV
W ogóle to wszyscy poza Jeżyną z jej miotu się rozmnożyli. Wtf. Wrona u screwed up.
Ciocia jak zwykle przegryw :VVV.
Statystyki - lvl: 6
| S: 18
| Zr: 15
| Sz: 10
| Zm: 8
| HP: 90
| W: 60
| EXP: 440/500
| MED.EXP:
Mistrz: Lawendowy Kwiat
Matka: Burzowy Pomruk
Ojciec: Drżący Głos
Partner: nikt bo jest gruby
Multikonta: Kłębek [GK] Żywica [S]
Wygląd
Drobny kocur o nadętym brzuchu, biało-burej krótkiej sierści i jasnych zielonkawych oczach.
Wiecie co. Decyzje podjęte o 23:34 to dobre decyzje.
Chciałabym jedno miejsce, zgoda na multi jest uwu
Pomysł na postać mam, a co do imienia, fajnie by było, gdyby sama mama nadała je postaci po porodzie
Jeśli strach przed czarną szajką tobie też nie daje spać,
Jeśli z domu wyjść się boisz bo grasuje czarna brać,
Niech jednego cię nauczy ta złowroga czarna pieśń.
Najbiezpieczniej przestać pić, zacząć jeść!
Statystyki - lvl: 1
| Zr: 4
| Sz: 3
| Zm: 5
| HP: 40
| EXP: 60/100
| MED.EXP:
Mistrz: Lawendowy Kwiat
Partner: nikt bo jest gruby
Multikonta: Kłębek [GK] Żywica [S]
Wygląd
Drobny kocur o nadętym brzuchu, biało-burej krótkiej sierści i jasnych zielonkawych oczach.
Oh! Skoro jestem na liście to mogę już pisać kartę postacie? :0
Jednak zdecydowałam, że postać nazwę Żywica uwu
Jeśli strach przed czarną szajką tobie też nie daje spać,
Jeśli z domu wyjść się boisz bo grasuje czarna brać,
Niech jednego cię nauczy ta złowroga czarna pieśń.
Najbiezpieczniej przestać pić, zacząć jeść!
| HP: 40
| EXP: 60/100
| MED.EXP:
Matka: Perłowa Muszla
Multikonta: Dzwonek, Szuwar, Sianko, Niebo (nieaktywni)
Wygląd
Nabita, krępa, bardzo brzydka kocica o czarnej, szylkretowej sierści z bielą i wyłupiastych, pomarańczowych oczach.
Okej okej, a teraz proszę o to, by się znalazł mój brat/siostra, bo nie chce być sama...
| S: 9
| Zm: 4
| HP: 60
| W: 40
| EXP: 35/100
| MED.EXP:
Mistrz: było ich dużo, ale i choose lawendzia
Partner: uciekł
Multikonta: Szyszka (KC)
Wygląd
Kocura napewno nie można nazwać drobnym - jego gęste, długie futerko sprawia, że wrażenie dużego, masywnego (w pozytywnym znaczeniu) kota jeszcze bardziej się powiększa. Gołąb jest zwierzem dużym - mimo wieku, dosyć łatwo pomylić go z pierwszym lepszym młodym wojownikiem. Samcowi jak najbardziej się to podoba, choć czasem jest to mylne, gdy jakiś starszyzna stwierdzi, że jako terminator (którym nie jest) powinien wyciągnąć im kleszcze, może stać się to całkiem kłopotliwe. Teoretycznie futerko Gołębia jest niebieskie, jednak gdy słońce będzie na nie padało pod odpowiednim kontem, wygląda niczym szylkret. Kiedyś błękitne, teraz już żółtawe oczka posiadają charakterystyczny błysk, za którym kocurek kryje swoje emocje. Możnaby powiedzieć, że posiada dwie wersje siebie - niebieski, wiecznie obrażony kociak oraz młody wojownik, wiecznie uśmiechnięty szylkret.
*intensywnie się zastanawia*
You'll be back, soon you'll see,
You'll remember you belong to me
You'll be back, time will tell
You'll rememberthat I served you well
Oceans rise, empires fall
We have seen each other through it all
And when push, comes to shove
I will kill your friends and family
♡♡♡To remind you of my love!♡♡♡
| S: 12
| Zr: 10
| Sz: 7
| W: 45
| EXP: 10/200
Wygląd
Mam nadzieję że ktoś jeszcze będzie. Ale lepsze to niż zero.
Na razie ustawiam poród na 23 stycznia. Chociaż nie wiadomo czy się w praktyce nie przedłuży. Wszystko w kwestii ile będzie trwała sesja z Świetikiem. Bo poród czy nie, czasoprzestrzeń musi się zgadzać, w kwestii tego czy urodzisz się w klanie, czy nie. :I
| MED.EXP:
Grupa: samotnicy.gif
Mistrz: Perłowa Muszla
Matka: Perłowa Muszla
Ojciec: noname
Partner: --
Wygląd
Żurawina to filigranowa koteczka o pociągłym pyszczku i okrągłych, jeszcze niebieskich (niewybarwionych) oczach. Ma przeciętną, normalną jak na kota budowę, niczym się niewyróżniającą. Jest również nieco wyższa od swojej siostrzyczki, Żywicy. Po za tym, jak jej mama, ma połysk na swojej krótkiej, kremowo-pręgowanej sierści.
jestem zainteresowana drugim miejscem w miocie uwu
| S: 3
| Zr: 9
| Sz: 6
| Zm: 2
| HP: 60
| W: 40
| EXP: 0/100
Wygląd
Hmm, to rób KP. Myślę że nikt inny już się nie zgłosi, jak do tej pory nikt nie chciał. Akurat będzie!
| MED.EXP:
Wygląd
Z faktu że część osób nie dała mi jasnej odpowiedzi, jak i tego że wolałabym dokończyć pewne wątki fabularne, by nie popsuć czasoprzestrzeni opóźniam na razie poród. Myślę że na razie do poniedziałku. Konsultowałam sprawę z Żywicą i nie ma nic przeciwko.