Artemida - Wojownicy PBF
Kosowe Cienie - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Kosowe Cienie (/thread-5880.html)

Strony: 1 2 3 4 5

Kosowe Cienie - Kosowa Pieśń - 04.02.2019

[Obrazek: DSx2Qh3.png]
Wielka miłość, cudowne przywiązanie rosnące z każdą rozmową, które zaowocowały planem rozszerzenia Klanu Rzeki o kilka duszyczek podobnych do siebie, by wychować ich na cudowną przyszłość i oparcie na starość

JAKIE SŁODKIE KŁAMSTWO

Prawda jest taka, że Kosiczka zaliczyła małą wpadkę dając się nieść chwili i instynktom. Tyle.

Ale oferta jest, i być może niektórzy się skuszą:
Matka z prawdopodobną depresją!
Ojciec, który jest grywalnym NPC!
Ciocia Kukułka, która pewnie pokocha was bardziej!
Ciocia Bławatek!
plejada NPC babć, cioć, wujków!
dalekie pokrewieństwo z władzą Klanu!
fajny rodowód!

Przewiduję miejsce dla maksymalnie siedmiu potomków, byłoby super miło gdyby tylu się zgłosiło. Imiona, po głębszym zastanowieniu, będą pochodzenia odprzodkowego: Chaber i Pąk, po mamie Głoga; Gołąbek, po siostrze Kos; Świetlik i Noc; Mróz i Nurt, po koledze z dzieciństwa; grzebcie w przodkach, na pewno znajdziecie coś dla siebie.

Możliwy wygląd kociaków:
Długo- i krótkowłose; czarne i niebieskie; możliwe białe znaczenia od minimalnych do pokrywających połowę kota; i dla wszystkich splamionych bielą możliwa heterochromia w gratisie. Bawcie się dobrze |D

LISTA CHĘTNYCH:
Dynia jako Śliwka
Pokrzyk jako Łabędź
Zaśnieżona jako Mróz
Szałw jako Świetlik
Żonkil jako Chaber
Chrząszcz jako Pąk
Drzewna jako Nurt

"DREAM TEAM"
Chaber
Pąk
Śliwka
Mróz
Świetlik
Nurt
Łabądek

Chyba zaryzykuję i pogram ciężarówką, bo więcej się taka okazja może nie powtórzyć, więc planowany poród odbędzie się 4-ego marca!

REZERWOWE ZAPISY NA RODZINNĄ DRAMĘ JESZCZE OTWARTE

- Dynia. - 04.02.2019

*rzuca się na temat* KLEPIE MIEJSCE, TYLKO 11 POSTÓW MI ZOSTAŁO I PYTAM O MULTI

Wcielę się w kotkę o pięknym imieniu Śliwka (bolesne zmiany moi mili, bolesne zmiany XD)

- Trująca Łapa. - 04.02.2019

dobra tak więc, 15 lutego mijają mi 2 miesiące odkąd gram na forum, pomysł już mam, więc gdyby była taka możliwość chciałabym załapać się na listę chętnych! ;3

- Turkuciowy Grzbiet - 04.02.2019

Omg omg xD
Klepię miejsce! Imię i wszystko będzie na bieżąco ogarne >:3

- Bobrzy Kieł - 04.02.2019

* zagląda *

W okolicach planowanego porodu kończy mi się ban więc w sumie możecie mnie nie tyle co wpisać na listę chętnych, co na, idk, rezerwę

- Zaśnieżona Ścieżka - 04.02.2019

Klep klep, czaiłam się na jakiś miot już od daaawna, czując ogromną potrzebę do posiadania grywalnej matki :"D Ukocham mocno za bycie kociakiem

- Ciemniejące Niebo - 04.02.2019

*Patrzy z autentycznym smutkiem na swoje 5 kont* No cóź, ograniczę się do obserwowania. :

- Kosowa Pieśń - 04.02.2019

Zaśnieżona Łapa napisałx:czując ogromną potrzebę do posiadania grywalnej matki :"D

a grywalny ojciec, to już nie?

Wpisuję wszystkie dzieci, nie wiem jak fabularni rodzice, ale ja was ukochuję mocno

- Bobrzy Kieł - 04.02.2019

btw jeżeli wszystko będzie sprzyjać i jeżeli w ogóle mnie weźmiecie (i o ile z jakichkolwiek powodów się po drodze nie rozmyśle reeee) to imię byłoby Nurt, bez zastanowienia @@

- Trująca Łapa. - 04.02.2019

ps. imię to najprawdopodobniej Łabędź o ile nie znajdę niczego lepszego c:

- Pluskający Potok - 04.02.2019

luv. XD cudowny miot, polecam.

- Zaśnieżona Ścieżka - 04.02.2019

Kosowa Pieśń napisałx:[quote="Zaśnieżona Łapa"]czując ogromną potrzebę do posiadania grywalnej matki :"D

a grywalny ojciec, to już nie?

Wpisuję wszystkie dzieci, nie wiem jak fabularni rodzice, ale ja was ukochuję mocno

- Sasanka. - 04.02.2019

prawdopodobnie w tym miocie miałabym najbardziej istniejącego ojca w ciągu moich 6 lat gry na forum

- Rumiankowy Listek - 04.02.2019

*patrzy i płacze*

- Trzmieli Pył - 04.02.2019

Zjedz je, zjedz je. :kuku: