Kosowe Cienie - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Kosowe Cienie (/thread-5880.html) |
Kosowe Cienie - Kosowa Pieśń - 04.02.2019
Wielka miłość, cudowne przywiązanie rosnące z każdą rozmową, które zaowocowały planem rozszerzenia Klanu Rzeki o kilka duszyczek podobnych do siebie, by wychować ich na cudowną przyszłość i oparcie na starość
JAKIE SŁODKIE KŁAMSTWO Prawda jest taka, że Kosiczka zaliczyła małą wpadkę dając się nieść chwili i instynktom. Tyle. Ale oferta jest, i być może niektórzy się skuszą: – Matka z prawdopodobną depresją! – Ojciec, który jest grywalnym NPC! – Ciocia Kukułka, która pewnie pokocha was bardziej! – Ciocia Bławatek! – plejada NPC babć, cioć, wujków! – dalekie pokrewieństwo z władzą Klanu! – fajny rodowód! Przewiduję miejsce dla maksymalnie siedmiu potomków, byłoby super miło gdyby tylu się zgłosiło. Imiona, po głębszym zastanowieniu, będą pochodzenia odprzodkowego: Chaber i Pąk, po mamie Głoga; Gołąbek, po siostrze Kos; Świetlik i Noc; Mróz i Nurt, po koledze z dzieciństwa; grzebcie w przodkach, na pewno znajdziecie coś dla siebie. Możliwy wygląd kociaków: Długo- i krótkowłose; czarne i niebieskie; możliwe białe znaczenia od minimalnych do pokrywających połowę kota; i dla wszystkich splamionych bielą możliwa heterochromia w gratisie. Bawcie się dobrze |D LISTA CHĘTNYCH: – Dynia jako Śliwka – Pokrzyk jako Łabędź – Zaśnieżona jako Mróz – Szałw jako Świetlik – Żonkil jako Chaber – Chrząszcz jako Pąk – Drzewna jako Nurt – – "DREAM TEAM" Chaber Pąk Śliwka Mróz Świetlik Nurt Łabądek Chyba zaryzykuję i pogram ciężarówką, bo więcej się taka okazja może nie powtórzyć, więc planowany poród odbędzie się 4-ego marca! REZERWOWE ZAPISY NA RODZINNĄ DRAMĘ JESZCZE OTWARTE - Dynia. - 04.02.2019 *rzuca się na temat* KLEPIE MIEJSCE, TYLKO 11 POSTÓW MI ZOSTAŁO I PYTAM O MULTI Wcielę się w kotkę o pięknym imieniu Śliwka (bolesne zmiany moi mili, bolesne zmiany XD) - Trująca Łapa. - 04.02.2019 dobra tak więc, 15 lutego mijają mi 2 miesiące odkąd gram na forum, pomysł już mam, więc gdyby była taka możliwość chciałabym załapać się na listę chętnych! ;3 - Turkuciowy Grzbiet - 04.02.2019 Omg omg xD Klepię miejsce! Imię i wszystko będzie na bieżąco ogarne >:3 - Bobrzy Kieł - 04.02.2019 * zagląda * W okolicach planowanego porodu kończy mi się ban więc w sumie możecie mnie nie tyle co wpisać na listę chętnych, co na, idk, rezerwę - Zaśnieżona Ścieżka - 04.02.2019 Klep klep, czaiłam się na jakiś miot już od daaawna, czując ogromną potrzebę do posiadania grywalnej matki :"D Ukocham mocno za bycie kociakiem - Ciemniejące Niebo - 04.02.2019 *Patrzy z autentycznym smutkiem na swoje 5 kont* No cóź, ograniczę się do obserwowania. : - Kosowa Pieśń - 04.02.2019 Zaśnieżona Łapa napisałx:czując ogromną potrzebę do posiadania grywalnej matki :"D a grywalny ojciec, to już nie? Wpisuję wszystkie dzieci, nie wiem jak fabularni rodzice, ale ja was ukochuję mocno - Bobrzy Kieł - 04.02.2019 btw jeżeli wszystko będzie sprzyjać i jeżeli w ogóle mnie weźmiecie (i o ile z jakichkolwiek powodów się po drodze nie rozmyśle reeee) to imię byłoby Nurt, bez zastanowienia @@ - Trująca Łapa. - 04.02.2019 ps. imię to najprawdopodobniej Łabędź o ile nie znajdę niczego lepszego c: - Pluskający Potok - 04.02.2019 luv. XD cudowny miot, polecam. - Zaśnieżona Ścieżka - 04.02.2019 Kosowa Pieśń napisałx:[quote="Zaśnieżona Łapa"]czując ogromną potrzebę do posiadania grywalnej matki :"D a grywalny ojciec, to już nie? Wpisuję wszystkie dzieci, nie wiem jak fabularni rodzice, ale ja was ukochuję mocno - Sasanka. - 04.02.2019 prawdopodobnie w tym miocie miałabym najbardziej istniejącego ojca w ciągu moich 6 lat gry na forum - Rumiankowy Listek - 04.02.2019 *patrzy i płacze* - Trzmieli Pył - 04.02.2019 Zjedz je, zjedz je. :kuku: |