Artemida - Wojownicy PBF
Jaskółcze Amorki - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Jaskółcze Amorki (/thread-6206.html)

Strony: 1 2 3

Jaskółcze Amorki - Jaskółka! - 23.04.2019

Jaskółcze Amory

Chcąc poczuć smak wolności, pewnego pięknego dnia, Jaskółka przy pomocy cudownego i czarującego kocura imieniem Amor, zdołała uciec od swoich właścicieli, zaczynając nowy rozdział w swoim życiu. Kocur cały czas jej towarzyszył, odgrywał bardzo ważną rolę w jej życiu przez te parę księżyców, zatem nic dziwnego, że młoda koteczka zakochała się. W wyniku tego doszło do... cóż, czegoś niespodziewanego, czego wynikiem są kocięta!

Jedyna i niepowtarzalna okazja, by wcielić się w 2-3 kociąt, których mamą jest Jaskółka!!

Oferuję:

brak rodziny w klanie, tylko mamusia!!
(może) przybranych wujków w postaci Rydzowej Łapy i Lwiego Zewu, którzy znaleźli Jaskółkę na gromowych włościach!
brak pewności, czy urodzicie się jako członkowie klanu Gromu, czy samotnicy!
młodą, ale starającą się z całych sił mamę!
plujący na was klan, jeśli uda mi się przejść egzamin wstępny!
(nie)powtarzalną okazję, by zagrać kotkiem rasowym!!

Theme: Wszystko, co kojarzy się z lasem! Jaskółka (o ile dostanie się do klanu) będzie już mniej-więcej wiedziała, jak wygląda życie w tej społeczności i nazwie dzieci tak, by nie wyróżniały się one z tłumu przynajmniej pod tym względem. Wobec tego przejdzie bardzo dużo imion. Prosiłabym bez wymyślnych nazw kwiatków, czy innych rzeczy, które przeciętny kowalski musi googlować żeby się dowiedzieć co to, tylko stawiałabym na takie... no kojarzące się z lasem podstawowe rzeczy. Jakiś Muchomorek, czy inny Grzybek, Świerk i inne takie. W końcu Jaskółka była wcześniej pieszczoszkiem i mało prawdopodobnym jest, by była chodzącą encyklopedią, jeśli chodzi o nazewnictwo, bo nie były to rzeczy, z którymi miała na co dzień do czynienia

Kocięta mogą być: czarne (malenistic bengal), bure, czarne dymne , charcoal, srebrne, srebrny charcoal*, czarny point, seal lynx point (czarny pręgowany point), czarny mink, seal mink tabby, seal mink tabby charcoal*, czarny srebrny point*, seal silver lynx point*, seal silver lynx point charcoal*, jeśli pręgowane, to tylko i wyłącznie z rozetami. Te oznaczone * są wyjątkowo rzadkie i może być ciężko znaleźć zdjęcia.
Dziękuję Zającowi za pomoc

- Agrestowy Liść - 23.04.2019

Serio.
GODDAMIT NOSZ XDDDD

Ale serio, mam nadzieje, że na kociaki ktoś się zgłosi :000 chętnie wezme na sesje lub rysne rysunek postaci UwU

- Fiołkowy Świt - 23.04.2019

mam nadzieję że do miotu trafią same śmieszki które zrobią melanistyczne bengale i tyle będzie z tych fancy kotków XDD

- Lśniąca Sadzawka - 23.04.2019

jak ktoś nie wykorzysta okazji, to płakać nie będę ¯\_(ツ)_/¯ ważne żeby ktokolwiek mógł się wcielić w bachorka

- Bratkowa Łąka - 23.04.2019

jeju brałabym bardzo, nawet miałabym pomysł, ale posty jak i aktywność leżą i kwiczą, więc jedynie życzę powodzenia i PODBIJAM FIOŁKA XDD

- Mrok - 23.04.2019

Klepię kociaka :delcia:

- Owsiana Łuska - 23.04.2019

Czy mogę? I czy byłaby możliwość grania snów lynx pointem? Bo mam super galerię owo

- Mysiowąsa - 23.04.2019

A co z długością futra? I białymi znaczeniami?

- Topniejący Lód - 23.04.2019

Jeśli udałoby mi się pocisnąć posty do maja, to chciałabym znaleźć się w miocie. Jeśli można, to na listę rezerwową >D Pomysł na postać mam, podobnie jak imię i galerię c: Oczywiście chętnie jeszcze przedstawię owe pomysły ""mamie"", tak w razie gdyby coś było nie tak.

- Płomykówkowy Lot - 23.04.2019

*patrzy z odległości* kusi, tym bardziej, że niedawno widział mi się powrót do Gromu, hhhh...

- Wichura, - 23.04.2019

*wciąga nosem* jakie dobre geny w tym Gromie ostatnio, n i c e polecam ten miot. ja mam nadzieję, że traficie do Gromu :(( mwah

BO JEŚLI TAK TO UHH BĘDZIECIE MIELI CIOTECZKĘ WICHURĘ JESZCZE, NIEWAŻNE ŻE JESTEŚCIE PRZYBŁĘDAMI ONA WAS UKOCHA

- Rydzowe Futro - 23.04.2019

Przybrany wujek Rydz już was uwielbia!
polecam Rydza jako wujka

- Czermieniowa Łapa - 23.04.2019

Cudnie, moja aktywność leży, a postów brakuje reee więc mogę życzyć tylko powodzenia :">

- Zajęczy Sus - 23.04.2019

Owsiana Łapa napisałx:Czy mogę? I czy byłaby możliwość grania snów lynx pointem? Bo mam super galerię owo
Snow lynx point to inaczej seal lynx point.

Mysiowąsa napisałx:A co z długością futra? I białymi znaczeniami?
Nic. Krótkowłose i bez bieli. W bengalach nie ma genów na białe znaczenia.

- Płonący Las - 23.04.2019

Boże ale bym brała ale nie mogę :C jak dostaniecie się do klanu to chętnie was wezmę na sesję!