Artemida - Wojownicy PBF
Szepczące Tonie - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Szepczące Tonie (/thread-6238.html)

Strony: 1 2 3 4

Szepczące Tonie - Olchowy Szept - 03.05.2019

[Obrazek: dVgo2Op.png]
[Obrazek: 8W4dKh7.png]

Ciemna Toń i Olchowy Szept poznali się jeszcze będąc kociętami. Nie polubili się od razu, ale z czasem ich relacja nabrała tempa i zaczęła kierować się w stronę relacji romantycznej. Na ich drodze stanęło parę przeciwności losu, sprawiając, że mają za sobą już parę poważnych kłótni, a także inny ważny kot w życiu cienistego królewicza - Chrząszczowy Brzuch. Ciemna wyznała miłość Olsze już wiele księżyców temu i w ramach przeprosin chciała mu się oddać. Sęk w tym, że wówczas kocur ją odrzucił i kazał udowodnić, że naprawdę jej na nim zależy. Kiedy Ciemna starała się o względy burego, on w tym czasie zabawiał się z Chrząszczem. Przełomowym momentem w ich relacji była umowa zawarta pomiędzy kocurem a cienistą medyczką, Ciernistym Kwiatem, której treść obwieściła, że ich potomek zostanie terminatorem medyka. W końcu nadszedł czas i Olcha przyszedł do Ciemnej z propozycją, na którą od dawna czekała. Od tamtej pory oficjalnie stali się partnerami. Ciemna od dawna chciała mieć kocięta, a Olchowy Szept sam się załatwił i choć wizja zostania ojcem w pierwszej chwili go przeraziła, to teraz snuje wspaniałe plany na przyszłość wraz ze swoją partnerką.

OFERUJEMY:
[color=#bdc2ca]» grających, aktywnych rodziców;
» stołek terminatora medyka dla jednego z kociąt;
» dużą rodzinę (liczne kuzynostwo, dziadka npc - Lamparciego Płomienia);
» dobry rodowód (wejdźcie w drzewo i sami sprawdźcie; przeszli przywódcy Klanu Cienia, dalekie pokrewieństwo z Gwiazdami w Wichrze);
» rodziców, których chętnie pomogą swoim pociechom w zdobywaniu władzy w klanie oraz wychowają w poczuciu bycia lepszym od innych;
» wysoko postawionego ojca (przynajmniej dopóki Wężowa Gwiazda żyje) z parciem na władzę;
» kochającą matkę o wielkim sercu;
» wujka Wiewióra i wychowanie w nienawiści do niego;
» wujka Chrząszcza (XD);
» jakieś rysunki, bo oboje rodziców rysuje, więc coś się pewnie zrobi

- Zajęczy Sus - 03.05.2019

Ja chcę, ja!! Chcę kotkę, mam zgodę, koncept będzie jutro 👀

- Topniejący Lód - 03.05.2019

omfg obserwowac bede

- Migotliwa Łapa - 03.05.2019

Przyszłam tylko obserwować 👀👀👀

No a poza tym, jak mnie Wąż przyjmie to chętnie zabiorę na sesję uwu

- Srebrzysty Pazur - 03.05.2019

Ja również się zgłaszam. I jeśli uzyskam zgodę, to od razu mówię, że będzie to kocur o imieniu Lód i chciałabym wykorzystać siódme miejsce w kolejce. Dziękuję za uwagę

- Mysia Łapa. - 03.05.2019

wow ok it happened

- Płomykówkowy Lot - 03.05.2019

mmm, siódmy syn siódmego syna...

grałabym bardzo w tym miocie, ale wolę ograniczyć postacie tym razem, więc ograniczę się do obserwowania i chętnie wezmę kociaki na sesję @@

- Wilczy Ślad - 03.05.2019

Chciałabym się zgłosić, koncept już mam, zgodę też.

- Wirujące Pióro - 03.05.2019

Dłuuugo się zastanawiałam, ale tym razem ograniczę się do obserwowania. ^^;
Niemniej, będę obserwować i chętnie zabiorę Wirującym na sesję. :D

- Mrok - 03.05.2019

Ja chcę! Mam zgodę! marzy mi się trem medyka więc może mi się uda. Może Zamieć? Również staram sie o 7 syna, chociaż wiem, że go nie dostanę :( XD

Będzie to kocurek, bardzo podbony do ojca:)

- Skwarna Łapa. - 03.05.2019

również się zgłaszam! jeśli uzyskam zgodę na multi i dostanę się do miotu, to kocurek będzie się nazywał zawieja :3 koncept postaci postaram się wysłać do połowy następnego tygodnia

- Węgorzowy Grzbiet - 03.05.2019

Zgłaszam się z imieniem Przymrozek
Kolejność urodzenia... Pierwsze lub ostatnie dziecko

- Olchowy Szept - 03.05.2019

[quote="Srebrzysty Pazur"]Ja również się zgłaszam. I jeśli uzyskam zgodę, to od razu mówię, że będzie to kocur o imieniu Lód i chciałabym wykorzystać siódme miejsce w kolejce. Dziękuję za uwagę

- Ciemna Toń - 03.05.2019

Ogólnie to powiem tak, że wszystkim dzieciaczkom które się dostaną zrobię ładny rysuneczek uwu

- Węgorzowy Grzbiet - 03.05.2019

Cytat:Jesion, w związku z tym, że Srebsz chce grać siódmym synem, czyli ostatnim, to musisz wziąć 1 miejsce, bo ostatnie będzie albo Srebsza, albo Zająca

Hmm... to może jeszcze nie wpisuj w sumie tej mojej kolejności, jeszcze się zastanowie ;3
Przymrozek to miała być córka ale Zając xD