Zamarznięte Futra - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Zamarznięte Futra (/thread-6468.html) |
Zamarznięte Futra - Zamarznięta Sadzawka - 08.07.2019 ZAMARZNIĘTE FUTRA
Co się dzieje, kiedy dwa młode koty lubiące się bardzo, dadzą się ponieść emocjom? Powstają małe kotki.
Tak też dali się ponieść chwili Rydzowe Futro i Zamarznięta Sadzawka. Zaraz oczywiście wystraszyli się, jakie mogą być następstwa czegoś takiego, ale trudno zrobili to i teraz muszą te konsekwencje ponieść. No i wytłumaczyć się swoim rodzinom, dlaczego Zmarźluch będzie rosnąć wszerz. Co oferujemy?
- Młodych i niedoświadczonych ale kochających rodziców - Nadopiekuńczego ojca. - Liczne wujostwo, a wśród nich klanową medyczkę i matkę. - Dziadków Npc - Dobre geny Kociaki
Z racji, że Wierzb jest mała i raczej nie urośnie, proponujemy 2/3 kociaki. A co do kociaków to mogą być: długowłose. Czarne, bure, niebieskie, niebieskie pręgowane, szylkrety (czarno-rude, buro-rude, niebiesko-kremowe, niebiesko-kremowe pręgowane), rude, kremowe, białe. Wszystkie te umaszczenia dostępne także w wersji colourpoint i mink. Jeżeli pręgowane: tygrysie, klasyczne, cętkowane lub ticked. Mogą pojawić się białe znaczenia, od minimalnych do pokrywających prawie całego kota. Theme
Słodkie owoce. Truskawka, Gruszka, Czereśnia i tym podobne. Lista Chętnych
- Tygrys (Morwa?) - Mroźne Serce - Wirujące Pióro (Truskawka) - Żmijowa Łapa (Jabłko?) - Jasna Łapa. (Żurawina) - Porzeczka - Sami (Czereśnia) - Kwitnąca Łapa Ostateczny skład
- Wirujące Pióro aka Truskawka.
- Tygrys aka Morwa. - Jasna Łapa aka Żurawina.
Poród proponujemy na 28 Lipca.
- Rydzowe Futro - 08.07.2019 Polecam! Świetny miot! - Ognisty Żar - 08.07.2019 *wbija ostentacyjnie z dużym dzwonkiem* CIOTKA MEDYCZKA! *wychodzi* a tak serio, to czekam na maluchy, niech się ktoś zgłosi, bardzo fajna rodzinka będzie - Malinowe Chaszcze - 08.07.2019 :eyes: :eyes: :eyes: Jakby co, młoda matka może liczyć na pomoc ze strony Maliny - Agrestowy Liść - 08.07.2019 DZIECI ROBIO DZIECI KOTKOWA POLICJO HALO??? Anyway Wujek Agrest chętnie weźmie na sesje >:D - Tygrys - 08.07.2019 O tak! Jestem chętna, miejsce za Tygrysa OwO Mam już pomysł i ładnego kitku na galerię (a nawet kilka, więc jak ktoś chce galerie to pisajcieee) - Burzowa Łapa., - 08.07.2019 *gasp* Kociaczki :DD Chętnie zabiorę na sesję Jeżyną, jak już się urodzicie. Ogólnie to bardzo polecam ten miot. Świetni rodzice oraz umaszczenia. Brałabym na pewno gdybym nie miała konta w Gromie :/ - Mroźne Serce - 08.07.2019 Wstępnie jestem chętna, musiałabym nabić postów na Jaszczurce ale powinno mi się udać UwU - Rydzowe Futro - 08.07.2019 Pomysły postaci zgłaszać do mnie albo do Zmarźluch :D - Śnieżna Zamieć - 08.07.2019 Tylko ucałować! Ciocia Zamieć chętnie was wszystkich poprzytula! - Topniejący Lód - 08.07.2019 O_O - Płonący Las - 08.07.2019 Dzieciaki!!! Sopel chętnie porozmawia jeżeli ktoś by miał ochotę :3 - Mysia Łapa. - 08.07.2019 whaet - Cyprysowa Łuska - 08.07.2019 :eyes: :eyes: :eyes: - Pustułka - 08.07.2019 OMG MINKI halo policja czemu teraz :( BĘDĘ INTENSYWNIE OBSERWOWAĆ |