Kolejne zmartwienia - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Kolejne zmartwienia (/thread-6697.html) |
Kolejne zmartwienia - Świetlikowy Zagajnik - 20.09.2019 Świetlikowa Łapa od dawna włóczyła się po granicach z chęcią zawiązując przyjazne relacje z pozaklanowymi kocurami, których próbowała oczarować swym wdziękiem, by zdobyć sojuszników i informatorów. Spotkanie z kocurem z klanu cienia skończyło się dla niej tragicznie: a mianowicie niechcianą i nieplanowaną ciążą, czego łaciata kotka w nawet najgorszych koszmarach nie przewidziała. Miot będzie mały z racji na wiek Świetlik. Przewiduję 2, maksymalnie 3 kocięta, to zależy od liczby chętnych (mam nadzieję, że ktokolwiek się w ogóle zgłosi :3). Poród odbędzie się za równy miesiąc (19.10), ponieważ chcę odpowiednio odegrać stan mojej postaci i po drodze zemścić się w jakiś sposób na ojcu tych niechcianych bombelków. I oczywiście odegrać rodzinną panikę, bo takowa na pewno wybuchnie. Koncepty proszę wysyłać do mnie na pw. Miot oferuje: • Zdecydowanie zbyt dużą i skomplikowaną rodzinę • Niewiele starszą od własnych dzieci matkę • Która na pewno nie poradzi sobie z zaistniała sytuacją i niewykluczone, że średnio polubi swoje niechciane dzieci • Gwarantowaną niechęć i odtrącenie jeśli ktoś postanowi odziedziczyć po ojcu wygląd • Ojca który nie interesuje się waszym istnieniem i możliwe, że za niedługo źle skończy • Drobne osiągnięcie w postaci posiadania krwi z dwóch różnych klanów • Pomoc przy znalezieniu galerii Brak. Ostatnie o czym Świetlik będzie myśleć w obecnej sytuacji to odpowiednie tematycznie imiona. Zdaję się na pomysłowość i kreatywność graczy. Tylko długowłose! Rodzaje pręgowania: klasyczne, tygrysie Biel: od minimalnej do pokrywającej prawie całego kota Szylkrety: czarno-rude, czarno-rude dymne, buro-rude, czarno-rude srebrne pręgowane, czarno-rude srebrne cieniowane/szynszylowe, niebiesko-kremowe, niebiesko-kremowe dymne, niebiesko-kremowe pręgowane, niebiesko-kremowe srebrne pręgowane niebiesko-kremowe srebrne cieniowane/szynszylowe Czarne, czarne pręgowane, czarne dymne, czarne srebrne pręgowane, czarne srebrne cieniowane/szynszylowe Niebieskie, niebieskie pręgowane, niebieskie dymne, niebieskie srebrne pręgowane, niebieskie srebrne cieniowane/szynszylowe Rude (pręgowane), rude dymne, rude srebrne pręgowane, rude srebrne cieniowane/szynszylowe Kremowe (pręgowane), kremowe dymne, kremowe srebrne pręgowane, kremowe srebrne cieniowane/szynszylowe Białe (nie wiem czy na pewno wyszło mi dobrze, jak coś to proszę mnie kopać) • Sasanka (Wapienko) + koncept • Śnieżne Serce (Strumień) + koncept • Puszczykowa Łapa (Kleszcz) + koncept • Makowa Łapa (Czereśnia) + koncept • Nirvana (Chaber) + koncept • Bobrzy Kieł (Barwinek) + koncept • Bratkowa Łapa (Płatek) + koncept • Żurawina (Tęcza) + koncept • Sasanka jako Wapienko • Makowa Łapa jako Czereśnia • Bobrzy Kieł jako Barwinek • oraz czarna owca w rodzinie: Puszczykowa Łapa jako Kleszcz • Żurawina jako Tęcza - Klonowa Gałązka - 20.09.2019 Biedna Świetlik :( Byk wstydź się >:v - Kosowa Pieśń - 20.09.2019 ja od siebie mogę tylko oferować ciepłą kluskę w postaci babci (która mogłaby być waszą matką), która w miarę możliwości będzie się wami zajmować, nadmiernie pilnować by wam się nic nie stało i przerażoną całą zaistniałą sytuacją - Burzowa Łapa. - 20.09.2019 O rany. Jeszcze wcześnie, ale jak się urodzą to chętnie się skumpluję uwu. - Puszczykowe Serce - 20.09.2019 Hm, ja chętnie zagram niechcianym robaczkiem o ile dostane pozwolenie 8D - Sasanka. - 20.09.2019 Tragizm tego miotu mnie skusił XD Zgłaszam się, zgodę na multikonto posiadam. - Mrok - 20.09.2019 Bieram! Kotka o imienu Chmurka :3 - Trzaskający Mróz - 20.09.2019 Ja od siebie oferuję kochającego, nieco przugłupiego jedynego wujka, który jak będzie trzeba to udostępni futerko do popłakania sobie : - Jesionowa Kora - 20.09.2019 Oferuje starą ciocie Zachód, która będzie miała wywalone na wasze istnienie! A do miotu chętnie bym się zgłosiła, gdybym nie miała pięciu postaci :') - Makowa Łapa. - 20.09.2019 dobra, a co mi tam, też się zgłaszam - Płomykówkowy Lot - 20.09.2019 A ja oferuję od siebie WSPANIAŁĄ ciocię Chaber... której nastawienie do całej sprawy jest na razie trudne do sprecyzowania XD co będzie, to będzie, w każdym razie chętnie zabiorę bachorki na sesje - Kostek - 20.09.2019 A JA oferują w sumie w ogóle nie spokrewnioną możecie-nazywać-mnie-ciocią Wydmą na sesje, nauki an all that stuff - Jaskółczy Śpiew - 20.09.2019 Do oferty dołączmy jeszcze "nie-jesteśmy-spokrewnieni" ciotkę demoralizującą kocięta, nienawidzącą Klanu Rzeki i zapewne całkowicie obojętną na Wasz los! - Przepiórcze Piórko - 20.09.2019 a ja oferuję Przepióreczkę, która z chęcią się kociakami zaopiekuje i zabawi, a także będzie wspierać, bo dzieci, których ojcowie są źli i fuj i w ogóle muszą się wspierać : D - Trzmieli Pył - 20.09.2019 Brakuje szylkretow, jak coś. |