Artemida - Wojownicy PBF
Kolejne zmartwienia - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Kolejne zmartwienia (/thread-6697.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6

Kolejne zmartwienia - Świetlikowy Zagajnik - 20.09.2019

[Obrazek: TAxe2IT.png]
Świetlikowa Łapa od dawna włóczyła się po granicach z chęcią zawiązując przyjazne relacje z pozaklanowymi kocurami, których próbowała oczarować swym wdziękiem, by zdobyć sojuszników i informatorów. Spotkanie z kocurem z klanu cienia skończyło się dla niej tragicznie: a mianowicie niechcianą i nieplanowaną ciążą, czego łaciata kotka w nawet najgorszych koszmarach nie przewidziała.

[Obrazek: GT2mL5a.png]
Miot będzie mały z racji na wiek Świetlik. Przewiduję 2, maksymalnie 3 kocięta, to zależy od liczby chętnych (mam nadzieję, że ktokolwiek się w ogóle zgłosi :3). Poród odbędzie się za równy miesiąc (19.10), ponieważ chcę odpowiednio odegrać stan mojej postaci i po drodze zemścić się w jakiś sposób na ojcu tych niechcianych bombelków. I oczywiście odegrać rodzinną panikę, bo takowa na pewno wybuchnie. Koncepty proszę wysyłać do mnie na pw.

Miot oferuje:

Zdecydowanie zbyt dużą i skomplikowaną rodzinę
Niewiele starszą od własnych dzieci matkę
Która na pewno nie poradzi sobie z zaistniała sytuacją i niewykluczone, że średnio polubi swoje niechciane dzieci
Gwarantowaną niechęć i odtrącenie jeśli ktoś postanowi odziedziczyć po ojcu wygląd
Ojca który nie interesuje się waszym istnieniem i możliwe, że za niedługo źle skończy
Drobne osiągnięcie w postaci posiadania krwi z dwóch różnych klanów
Pomoc przy znalezieniu galerii

[Obrazek: tr71kLF.png]
Brak. Ostatnie o czym Świetlik będzie myśleć w obecnej sytuacji to odpowiednie tematycznie imiona. Zdaję się na pomysłowość i kreatywność graczy.

[Obrazek: vnVBLbZ.png]
Tylko długowłose!
Rodzaje pręgowania: klasyczne, tygrysie
Biel: od minimalnej do pokrywającej prawie całego kota

Szylkrety: czarno-rude, czarno-rude dymne, buro-rude, czarno-rude srebrne pręgowane, czarno-rude srebrne cieniowane/szynszylowe, niebiesko-kremowe, niebiesko-kremowe dymne, niebiesko-kremowe pręgowane, niebiesko-kremowe srebrne pręgowane niebiesko-kremowe srebrne cieniowane/szynszylowe
Czarne, czarne pręgowane, czarne dymne, czarne srebrne pręgowane, czarne srebrne cieniowane/szynszylowe
Niebieskie, niebieskie pręgowane, niebieskie dymne, niebieskie srebrne pręgowane, niebieskie srebrne cieniowane/szynszylowe
Rude (pręgowane), rude dymne, rude srebrne pręgowane, rude srebrne cieniowane/szynszylowe
Kremowe (pręgowane), kremowe dymne, kremowe srebrne pręgowane, kremowe srebrne cieniowane/szynszylowe
Białe

(nie wiem czy na pewno wyszło mi dobrze, jak coś to proszę mnie kopać)

[Obrazek: jtK0Ist.png]
Sasanka (Wapienko) + koncept
Śnieżne Serce (Strumień) + koncept
Puszczykowa Łapa (Kleszcz) + koncept
Makowa Łapa (Czereśnia) + koncept
Nirvana (Chaber) + koncept
Bobrzy Kieł (Barwinek) + koncept
Bratkowa Łapa (Płatek) + koncept
Żurawina (Tęcza) + koncept

[Obrazek: 1Xeshf9.png]
Sasanka jako Wapienko
Makowa Łapa jako Czereśnia
Bobrzy Kieł jako Barwinek
oraz czarna owca w rodzinie: Puszczykowa Łapa jako Kleszcz

[Obrazek: TIgwGrF.png]
Żurawina jako Tęcza

- Klonowa Gałązka - 20.09.2019

Biedna Świetlik :( Byk wstydź się >:v

- Kosowa Pieśń - 20.09.2019

ja od siebie mogę tylko oferować ciepłą kluskę w postaci babci (która mogłaby być waszą matką), która w miarę możliwości będzie się wami zajmować, nadmiernie pilnować by wam się nic nie stało i przerażoną całą zaistniałą sytuacją

- Burzowa Łapa. - 20.09.2019

O rany. Jeszcze wcześnie, ale jak się urodzą to chętnie się skumpluję uwu.

- Puszczykowe Serce - 20.09.2019

Hm, ja chętnie zagram niechcianym robaczkiem o ile dostane pozwolenie 8D

- Sasanka. - 20.09.2019

Tragizm tego miotu mnie skusił XD
Zgłaszam się, zgodę na multikonto posiadam.

- Mrok - 20.09.2019

Bieram! Kotka o imienu Chmurka :3

- Trzaskający Mróz - 20.09.2019

Ja od siebie oferuję kochającego, nieco przugłupiego jedynego wujka, który jak będzie trzeba to udostępni futerko do popłakania sobie :

- Jesionowa Kora - 20.09.2019

Oferuje starą ciocie Zachód, która będzie miała wywalone na wasze istnienie!
A do miotu chętnie bym się zgłosiła, gdybym nie miała pięciu postaci :')

- Makowa Łapa. - 20.09.2019

dobra, a co mi tam, też się zgłaszam

- Płomykówkowy Lot - 20.09.2019

A ja oferuję od siebie WSPANIAŁĄ ciocię Chaber... której nastawienie do całej sprawy jest na razie trudne do sprecyzowania XD co będzie, to będzie, w każdym razie chętnie zabiorę bachorki na sesje

- Kostek - 20.09.2019

A JA oferują w sumie w ogóle nie spokrewnioną możecie-nazywać-mnie-ciocią Wydmą na sesje, nauki an all that stuff

- Jaskółczy Śpiew - 20.09.2019

Do oferty dołączmy jeszcze "nie-jesteśmy-spokrewnieni" ciotkę demoralizującą kocięta, nienawidzącą Klanu Rzeki i zapewne całkowicie obojętną na Wasz los!

- Przepiórcze Piórko - 20.09.2019

a ja oferuję Przepióreczkę, która z chęcią się kociakami zaopiekuje i zabawi, a także będzie wspierać, bo dzieci, których ojcowie są źli i fuj i w ogóle muszą się wspierać : D

- Trzmieli Pył - 20.09.2019

Brakuje szylkretow, jak coś.