Żółte Plamki - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Żółte Plamki (/thread-7668.html) |
Żółte Plamki - Błękitna Toń - 02.09.2020 Błękitna Toń i Żółta Łapa poznali się właściwie jako dzieci. Ona była terminatorką, on był kocięciem. Z czasem połączyła ich przyjaźń, a w pewnym momencie także i coś więcej. Pomimo chwilowej nieobecności Żółtej Łapy w klanie, uczucie, które ich połączyło nie zgasło i choć podczas jego pobytu poza klanem córkę Łaniego Kroku spotkało dużo złego, gdy wrócił, wszystko na nowo zaczęło się układać. Wojowniczka od dawna marzyła o rodzinie i, pewnego pięknego dnia, zakochani w końcu się na to zdecydowali, powołując na świat gromadkę przepięknych kociąt!
Przykładowe imiona: Słoneczko, Chmurka, Deszczyk, Mżawka, Rosa, Szadź, Gołoledź, Tęcza, Wietrzyk, Grzmot*, Promyczek*, Mgiełka*, Burza*, Grom, Piorun, Błyskawica, Zawierucha, Śnieżyczka, Grad, Ulewa, Zamieć i wiele, wiele więcej * Grzmot, Promyczek i Mgiełka to imiona po ciociach i wujkach - dzieciach Olchowego Listka, natomiast imię Burza otrzymać może tylko i wyłącznie kremowy kociak, najlepiej kocurek. Jest to imię po dziadku, po Wzburzonej Wodzie, jednak ze względu na stosunek Plamki do ojca, nadałaby po nim imię tylko dziecku, które byłoby do niego podobne. Umaszczenia Długość sierści: Krótkie lub długie Kolory: Czarne, bure, niebieskie, niebieskie pręgowane, szylkrety (czarno-rude, buro-rude, niebiesko-kremowe, niebiesko-kremowe pręgowane), rude, kremowe. + wersja colorpoint (przykłady zobacz tutaj) Rodzaje pręgowania: tygrysie, klasyczne, cętkowane lub ticked Białe znaczenia: Od minimalnych do pokrywających około połowę kotka Lista chętnych • Wróbelek (Szadź) • Szybująca Łapa (Ulewa) • Kuni Syk (Promyczek) • Szczypiorowa Łapa (Wietrzyk) • Zaćmiona Łapa (Grzmot) • Gloomka (Mgiełka) • Głuszcowa Łapa (Śnieżyczka) • Łabędzia Łapa (Rosa) • Karasiowa Łapa (Szron) Lista ostateczna • • • • • • - Wróbelek - 02.09.2020 zglaszam sie : - Mrok - 02.09.2020 Dzień Dobry, ban kończy mi się 11 września i możliwie, że dostanę zgodę, więc, ten, no, zgłaszam się, ale tak wstępnie UvU Z imieniem to wacham się pomiędzy Mżawką a Tęczą :O: - Szybująca Łapa - 02.09.2020 *SCREEEE* ZGŁASZAM SIĘ, MOŻE DO TEGO CZASU ZDOŁAM UREGULOWAĆ AKTYWNOŚĆ I ZDOBYĆ ZGODĘ. :pustka: Pod imię Powódź. XD Albo Ulewa, jeśli nie przejdzie to pierwsze. - Ostry Kwiat - 02.09.2020 Dymek chętnie weźmie małe bobaski na sesję uvu - Żurawinowy Nos - 02.09.2020 Będę jak szalona śledzić KP i bąbelki kochanej Plameczki i Żółtego : - Kuni Syk - 02.09.2020 AAAAA dopiszcie mnie do listy chętnych i już idę nabijać posty na Baranie UwU - Szczypiorowa Łapa - 02.09.2020 szanse pewnie mam niewielkie, ale też się zgłoszę, co mi tam :eee: Kocurek o imieniu Wietrzyk :p - Zaćmiona Łapa. - 02.09.2020 dzień dobry, proszę mnie wpisać na chętnych :oj: kotka o imieniu grzmot XD - Błękitna Toń - 02.09.2020 Zaćmiona Łapa napisałx:kotka o imieniu grzmot XD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wszystkich dopisuję : - Mgła.. - 02.09.2020 również chciałabym się zgłosić do żółtych plamek! :ha: - Mgła.. - 02.09.2020 bu emotka mi ucieklaXD - Łaciate Futerko - 02.09.2020 w takim razie dopisuję :ha: - Jesionowa Kora - 03.09.2020 Witam! A ja wpadłam powiedzieć, że art jest naprawdę cudowny : - Rwetes - 03.09.2020 ^ o to to! nie znam zupełnie tej pary ani ich relacji, ale kocham takie rodzinne arty, a ten jest śliczny! kociaki będą kończone po zajęciu wszystkich? :> |