Combo z Nowego Świtu - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Combo z Nowego Świtu (/thread-8677.html) Strony:
1
2
|
Combo z Nowego Świtu - Tundra - 10.11.2021 Tundra, Opoka Nowego Świtu uznała, że jest samotna i chce powiększyć rodzinę. To, że trochę poszalała i miot ma ostatecznie dwóch ojców, nie jednego to już inna sprawa. Urodzi i wychowa kocięta dwóch kotów z pochodzenia z Klanu Rzeki - Czarnej Wrony i Płonącego Nieba. To, że ta dwójka za sobą nie przepada wydaje się ciekawą ironią. Kto wie, co z tego będzie za kilka, kilkanaście, czy kilkadziesiąt księżyców. Grę w Nowym Świcie, jako postacie w nim urodzone! Ciekawą sytuację fabularną! Bycie dzieckiem samotnej matki! Dużo miłości! Nie ma theme miotu ale każde imię będę chciała zweryfikować, pod kątem tego, czy moja postać dałaby je swojemu dziecku. Propozycje imion ode mnie: Tajga (po babce i prababce), Burza, Błyskawica, Dąb, Nawałnica, Wichura, Huragan, Tornado, Grad, Góra, Wiosna, Lato, Jesień, Zima, Słoń, Nosorożec, Hipopotam, Orzeł, Sęp, Żubr, Tur. Dozwolone umaszczenia po Czarnej Wronie: Budowa ciała: europejska. Rodzaj futra: krótkie, kręcone lub nie. Kolory futra: rude, kremowe, czarne, bure, niebieskie, niebieskie pręgowane, czekoladowe, czekoladowe pręgowane, liliowe, liliowe pręgowane i szylkrety czarne, niebieskie, czekoladowe, bure, liliowe. Ewentualne biała znaczenia mogą zajmować prawie całego kota. Jeżeli kocięta będą pręgowane, może być to pręgowanie klasyczne i tygrysie. Dozwolone umaszczenia po Pożarze: te same plus cały biały kot. Budowa ciała: europejska. Rodzaj futra: krótkie, kręcone lub nie. Kolory futra: czarne, bure, rude, kremowe, niebieskie, niebieskie pręgowane, czekoladowe, czekoladowe pręgowane, liliowe, liliowe pręgowane i szylkrety czarne, niebieskie, czekoladowe, bure, liliowe. Ewentualne biała znaczenia mogą występować w dowolnej ilości, a także wystąpić jako cały biały kot. Jeżeli kocięta będą pręgowane, może być to pręgowanie klasyczne i tygrysie.
RE: Combo z Nowego Świtu - Płonące Niebo - 10.11.2021 Ja imię Wrzask, ojca wybiorę jak będziemy mieć skład bo wybiorę po prostu tego który będzie miał mniej kociąt. Tylko najpierw muszę wbić posty :'/ RE: Combo z Nowego Świtu - Raróg - 10.11.2021 Jeśli byłaby opcja poczekać z porodem do 9.12 (chyba, że adminy byłyby dla mnie łaskawe), to chciałabym zgłosić się jako Zima, biała, kręcona kotka z heterochromią z listy galerii, dzidzi Płonącego Nieba. :_: edit: Adminy kochane i łaskawe, mogęw razie czego założyć wcześniej konto <3 RE: Combo z Nowego Świtu - Bielik - 10.11.2021 Wstępnie się zgłaszam jako Nawałnica. Zależy jak mi z postami pójdzie. Ojciec Czarna Wrona i guess?? RE: Combo z Nowego Świtu - Tundra - 10.11.2021 Wpisałam Was! Cieszę się ogromnie! RE: Combo z Nowego Świtu - Skrzące Słowo - 10.11.2021 wujek (dosłownie z obu stron XDD) Skra nigdy się o Was nie dowie i i tak nigdy by was nie pokochał, ale ja może będę patrzeć z boczku :eyes: RE: Combo z Nowego Świtu - Sucha Łapa.. - 10.11.2021 Wstępne imię to Tornado. I ojciec Płonące Niebo RE: Combo z Nowego Świtu - Piórko. - 10.11.2021 (10.11.2021 15:22)Skrzące Słowo napisałx: wujek (dosłownie z obu stron XDD) Skra nigdy się o Was nie dowie i i tak nigdy by was nie pokochał, ale ja może będę patrzeć z boczku :eyes: Uwielbiam wzmiankę o tym, że "i tak nigdy by was nie pokochał" xDDDD RE: Combo z Nowego Świtu - Księżyc! - 10.11.2021 eluwina. B) idę jako gówniak czarnowrona :* RE: Combo z Nowego Świtu - Tundra - 10.11.2021 Witaj, córko ❤️ RE: Combo z Nowego Świtu - Tsunami - 10.11.2021 a tak serio chłopaki opowiedzieć wam żart wpiszcie mnie na listę jako guwniaka jeszcze bez ojca, ale z imieniem (jednak nie byk) Lato bo mnie Maszka namówiła :/ RE: Combo z Nowego Świtu - Sekwoja - 11.11.2021 Jeżeli wujek Skra was nie ukocha to big sister Sekwoja was ukocha RE: Combo z Nowego Świtu - Tornado - 15.11.2021 Czy mogę zmienić ojca? RE: Combo z Nowego Świtu - Tundra - 19.11.2021 Przyszedł czas na ogłoszenie ostatecznej listy!
Przyjdziecie na świat 4.12.2021, do tego czasu przygotujcie listę kolejności urodzenia :) RE: Combo z Nowego Świtu - Raróg - 19.11.2021 <3 bardzo mi miło! co do kolejności - dostosuję się. mogę być ostatnia, fajnie by było, ale jak komuś zależy, to ja się nie będę bić ani nic :) |