Artemida - Wojownicy PBF
Combo z Nowego Świtu - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Combo z Nowego Świtu (/thread-8677.html)

Strony: 1 2

Combo z Nowego Świtu - Tundra - 10.11.2021

[Obrazek: miotek.png]
[Obrazek: pDvbJDl.png]
Tundra, Opoka Nowego Świtu uznała, że jest samotna i chce powiększyć rodzinę. To, że trochę poszalała i miot ma ostatecznie dwóch ojców, nie jednego to już inna sprawa. Urodzi i wychowa kocięta dwóch kotów z pochodzenia z Klanu Rzeki - Czarnej Wrony i Płonącego Nieba. To, że ta dwójka za sobą nie przepada wydaje się ciekawą ironią. Kto wie, co z tego będzie za kilka, kilkanaście, czy kilkadziesiąt księżyców.

[Obrazek: xjosqC5.png]
Grę w Nowym Świcie, jako postacie w nim urodzone!
Ciekawą sytuację fabularną!
Bycie dzieckiem samotnej matki!
Dużo miłości!

[Obrazek: bqeKwzM.png]
Nie ma theme miotu ale każde imię będę chciała zweryfikować, pod kątem tego, czy moja postać dałaby je swojemu dziecku.
Propozycje imion ode mnie: Tajga (po babce i prababce), Burza, Błyskawica, Dąb, Nawałnica, Wichura, Huragan, Tornado, Grad, Góra, Wiosna, Lato, Jesień, Zima, Słoń, Nosorożec, Hipopotam, Orzeł, Sęp, Żubr, Tur.

[Obrazek: mXeTqgK.png]
Dozwolone umaszczenia po Czarnej Wronie: Budowa ciała: europejska. Rodzaj futra: krótkie, kręcone lub nie. Kolory futra: rude, kremowe, czarne, bure, niebieskie, niebieskie pręgowane, czekoladowe, czekoladowe pręgowane, liliowe, liliowe pręgowane i szylkrety czarne, niebieskie, czekoladowe, bure, liliowe. Ewentualne biała znaczenia mogą zajmować prawie całego kota.
Jeżeli kocięta będą pręgowane, może być to pręgowanie klasyczne i tygrysie.

Dozwolone umaszczenia po Pożarze: te same plus cały biały kot.
Budowa ciała: europejska. Rodzaj futra: krótkie, kręcone lub nie. Kolory futra: czarne, bure, rude, kremowe, niebieskie, niebieskie pręgowane, czekoladowe, czekoladowe pręgowane, liliowe, liliowe pręgowane i szylkrety czarne, niebieskie, czekoladowe, bure, liliowe. Ewentualne biała znaczenia mogą występować w dowolnej ilości, a także wystąpić jako cały biały kot.
Jeżeli kocięta będą pręgowane, może być to pręgowanie klasyczne i tygrysie.

[Obrazek: nv7AGbY.png]
  • Wybranie ojca jest obowiązkowe, a ja chciałabym żeby każdy z nich miał przynajmniej jedno dziecko.
  • Będę bardzo wdzięczna jeżeli ktoś weźmie kręconego kotka Nie mogę nikomu tego narzucić ale będę wdzięczna jeżeli ktoś takiego wybierze. Tu mam dokument z kilkoma galeriami kręconych kotków KLIK
  • Wymagana zgoda do adopcji postaci.
  • Tundra, jako kotka przeciętnej wielkości urodzi do sześciu kociąt. Maluchy urodzą się 4.12.2021

[Obrazek: 3LM6lYJ.png]
  • Księżyc [Księżyc] - po Czarnej Wronie
  • Płonące Niebo [Wrzask]
  • Bielik [Nawałnica] - po Czarnej Wronie
  • Raróg [Zima] - po Płonącym Niebie
  • Sucha Łapa [Tornado] - po Płonącym Niebie
  • Tsunami [Lato] - po Czarnej Wronie

[Obrazek: PL7r0RD.png]
  • Wrzask - [Płonące Niebo]
  • Zima [Raróg] - po Płonącym Niebie
  • Tornado [Sucha Łapa] - po Czarnej Wronie
  • Lato [Tsunami] - po Czarnej Wronie

RE: Combo z Nowego Świtu - Płonące Niebo - 10.11.2021

Ja imię Wrzask, ojca wybiorę jak będziemy mieć skład bo wybiorę po prostu tego który będzie miał mniej kociąt.

Tylko najpierw muszę wbić posty :'/

RE: Combo z Nowego Świtu - Raróg - 10.11.2021

Jeśli byłaby opcja poczekać z porodem do 9.12 (chyba, że adminy byłyby dla mnie łaskawe), to chciałabym zgłosić się jako Zima, biała, kręcona kotka z heterochromią z listy galerii, dzidzi Płonącego Nieba.
:_:

edit:
Adminy kochane i łaskawe, mogęw razie czego założyć wcześniej konto <3

RE: Combo z Nowego Świtu - Bielik - 10.11.2021

Wstępnie się zgłaszam jako Nawałnica. Zależy jak mi z postami pójdzie. Ojciec Czarna Wrona i guess??

RE: Combo z Nowego Świtu - Tundra - 10.11.2021

Wpisałam Was! Cieszę się ogromnie!

RE: Combo z Nowego Świtu - Skrzące Słowo - 10.11.2021

wujek (dosłownie z obu stron XDD) Skra nigdy się o Was nie dowie i i tak nigdy by was nie pokochał, ale ja może będę patrzeć z boczku :eyes:

RE: Combo z Nowego Świtu - Sucha Łapa.. - 10.11.2021

Wstępne imię to Tornado. I ojciec Płonące Niebo

RE: Combo z Nowego Świtu - Piórko. - 10.11.2021

(10.11.2021 15:22)Skrzące Słowo napisałx: wujek (dosłownie z obu stron XDD) Skra nigdy się o Was nie dowie i i tak nigdy by was nie pokochał, ale ja może będę patrzeć z boczku :eyes:

Uwielbiam wzmiankę o tym, że "i tak nigdy by was nie pokochał" xDDDD

RE: Combo z Nowego Świtu - Księżyc! - 10.11.2021

eluwina. B) idę jako gówniak czarnowrona :*

RE: Combo z Nowego Świtu - Tundra - 10.11.2021

Witaj, córko ❤️

RE: Combo z Nowego Świtu - Tsunami - 10.11.2021

[Obrazek: 856594138900594729.png?v=1]

a tak serio
chłopaki
opowiedzieć wam żart

wpiszcie mnie na listę jako guwniaka jeszcze bez ojca, ale z imieniem (jednak nie byk) Lato bo mnie Maszka namówiła :/

RE: Combo z Nowego Świtu - Sekwoja - 11.11.2021

Jeżeli wujek Skra was nie ukocha to big sister Sekwoja was ukocha

RE: Combo z Nowego Świtu - Tornado - 15.11.2021

Czy mogę zmienić ojca?

RE: Combo z Nowego Świtu - Tundra - 19.11.2021

Przyszedł czas na ogłoszenie ostatecznej listy!

[Obrazek: PL7r0RD.png]
  • Wrzask - [Płonące Niebo]
  • Zima [Raróg] - po Płonącym Niebie
  • Tornado [Sucha Łapa] - po Czarnej Wronie
  • Lato [Tsunami] - po Czarnej Wronie

Przyjdziecie na świat 4.12.2021, do tego czasu przygotujcie listę kolejności urodzenia :)

RE: Combo z Nowego Świtu - Raróg - 19.11.2021

<3 bardzo mi miło!

co do kolejności - dostosuję się. mogę być ostatnia, fajnie by było, ale jak komuś zależy, to ja się nie będę bić ani nic :)