Artemida - Wojownicy PBF
Lawendowe Słoneczka - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Lawendowe Słoneczka (/thread-8702.html)

Strony: 1 2 3

Lawendowe Słoneczka - Lawendowy Kwiat - 28.11.2021

Lawendowe Słoneczka

Poznali się przypadkiem. Zakochali się w sobie niespodziewanie. Kocięta pragnęli mieć od dawna.
Trudno już teraz powiedzieć, w którym dokładnie momencie zaczęła się ich wspólna historia, ale pełna jest marzeń i oglądania obłoków, ścigania nieuchwytnego Klanu Karpia i spędzania czasu na wygłupach, jakie przystoją kociętom. To nigdy im nie przeszkadzało, nawet wtedy gdy Lawenda musiała wziąć na swoje barki ciężar przywództwa. To wcale nie oznacza, że w ich uczuciu brakowało rozwagi i dojrzałości, bo wielokrotnie dyskutowali o sprawach o wiele ważniejszych, niż kształt chmur przemykających po niebie. Woleli jednak od zawsze szukać w świecie czegoś przyjemnego, woleli sprawdzać, gdzie leżą najróżniejsze granice, zakradając się do kaczych gniazd, czy przeżuwając suchą trawę.

Oboje są bardzo pozytywnie nastawieni do życia, zawsze szukają jego jasnych barw i choć przecież żadne z nich nie jest najmłodsze, nie ma to dla nich znaczenia. Srebrna Skórka nie jest wcale tak daleko, a oboje wiedzą, że pewnego dnia będą po niej biegać, opowiadając sobie znowu niestworzone historie. Pewnie znaleźliby się tacy, którzy powiedzieliby, że ich uczucie jest nietrwałe i ulotne, ale nic bardziej mylnego - są stali w tym, czego chcą, są stali w miłości, jaką się obdarzyli i nawet u skraju życia pragną się nią dalej dzielić.

[Obrazek: Tp2zexq.png%5DObrazek]
Rysunek by Koni

Imiona

Związane ze wspomnieniami Lawendy oraz Tońka, różnymi ich wspólnymi wydarzeniami, miejscami, w których przebywali np. Źdźbło, Chmurka, Brzoza, Kaczuszka, Królik, Plaża, Gniazdo, Karaś, Karp, Drzewo, Wrzos, Jezioro

Umaszczenia

Niebieskie, czarne, bure, niebieskie pręgowane
Pręgi: klasyczne lub tygrysie
Długość futra: Długowłose lub krótkowłose
Uszy mogą być wywinięte
Bez bieli

Lista chętnych

- Tygrys
- Rogata Łapa
- Barwny Płomień (Wrzos)
- Nietoperze Niebo ( Kaczuszka)
- Leszcz (Brzózka)
- Koszatkowa Łapa (Króliczek)
- Mysz (Jezioro)

Ostateczna lista

Nietoperz (Kaczuszka)
Roziskrzona (Brzózka)
Płomień (Wrzos)
Fiołek (Plaża)
Mysz (Jezioro)
Koszatka (Króliczek)

Rezerwacja:
Tygrys

Daty

4 grudzień- zgłaszanie się + koncept
5 grudzień- ogłoszenie
15 grudnia- poród

RE: Lawendowe Słoneczka - Tygrys - 28.11.2021

Aaaaaa zgłaszam się

RE: Lawendowe Słoneczka - Tonące Słońce - 28.11.2021

Zapraszamy i w takim razie czekamy na zamysł postaci :)

RE: Lawendowe Słoneczka - Rogaty Cios - 28.11.2021

hewwo, oto ja, prosze mn przyjonć jako dzieciaczka

Hewwwooo, proszę o zarys postaci dzieciaczka! Lawenda dopisze później do listy.

RE: Lawendowe Słoneczka - Barwny Płomień - 28.11.2021

Zgłaszam się, wstępnie z imieniem Wrzos :)

RE: Lawendowe Słoneczka - Nietoperze Niebo - 28.11.2021

jdnsskdsknjd
<3
zgłaszam się, wstępnie z imieniem Kaczuszka

RE: Lawendowe Słoneczka - Leszcz. - 28.11.2021

Hej ho, ja bym chciała Brzózkę, czy koncepty na pewuszkę czy na discorda też spoko?

Zapraszamy wszystkich i czekamy na wasze koncepty postaci. Możecie wysyłać je na PW albo na discordzie, wszędzie zostaną odczytane.

RE: Lawendowe Słoneczka - Piórko. - 28.11.2021

Przewidziałam theme miotu, wróżbita Maciej jestem x) Śledzić będę mocno, chociaż nie po obozie, ale jako user... Może na sesyje wezmę :3

RE: Lawendowe Słoneczka - Lawendowy Kwiat - 28.11.2021

Tak? ;) Też w sesji było wspominane :) Zapraszamy, zapraszamy i do zgłaszania i śledzenia :*

RE: Lawendowe Słoneczka - Dymiący Staw - 28.11.2021

AAAAA W KOŃCU NASZ WYCZEKIWANY MIOT!
Jestem szczęśliwa że lawenda i toniek będą rodzicami <3333
Chętnie będę śledzić waszą fabułkę <3

RE: Lawendowe Słoneczka - Piórko. - 28.11.2021

(28.11.2021 14:56)Lawendowa Gwiazda napisałx: Tak? ;) Też w sesji było wspominane :) Zapraszamy, zapraszamy i do zgłaszania i śledzenia :*

Było w sesji! Dlatego myślałam, że może jednak to by było theme miotu, ale nigdy tak naprawdę nie wiadomo <3 Bardzo słodki wybór na theme! <3

RE: Lawendowe Słoneczka - Koszatkowa Łapa - 28.11.2021

OMG LAWENDOWE SŁONECZKA AAAAAA!!!!!
ZGŁASZAM SIĘ, ZGŁASZAM SIĘ!
(Khe, sorki, emocje. X"D)
Ekhem, zgłaszam się pod imieniem Króliczek. <33

RE: Lawendowe Słoneczka - Mała Łapa - 28.11.2021

o nie, muszę tu zaspamować, że bardzo mnie cieszy młoda krew w Wichrze i to jaka! :3 huba zapozna z chrząszczami, dżdżownicami i opowie o tym, że drzewa żyją!