Żmijobzyki - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: Żmijobzyki (/thread-9747.html) Strony:
1
2
|
Żmijobzyki - Żmijooki - 19.08.2023 Dwójka oryginalnie zakolegowała się, gdy Bzycząca Polana chciał zdenerwować Tnącą Zawieję przez spędzanie czasu z byłym pieszczoszkiem. Zawieja niestety bardzo się tym nie przejął, ale dwa koty spotykały się dalej i wyrobiły między sobą przyjaźń. Przyjaźń pełną długich chwil ciszy i niezręcznych rozmów, ale wciąż przyjaźń. Status quo zostało zaburzone, gdy Żmijooki uznał, że chce dzieci, a jego przyjaciel wydawał się najlepszą osobą do pomocy w osiągnięciu tego celu. Po chwili zbliżenia równie niezręcznej, co ich konwersacje, brzuch Bzyczącej Polany zaczął powoli rosnąć... a w nim kocięta. Wcielić się można w 4 kocięta, z możliwością rozszerzenia miotu o 2 miejsca. Oferta:
Theme: Imiona mające cienisty vibe, np: Bagno, Mrok, Cień, Bajoro, Las, Wąż, Syk, Gaj, etc. Wygląd:
Data porodu: 19.09.2023 Zgłoszenia należy wysłać prywatną wiadomością do mnie lub Bzyczącej Polany, lub na discord do dresik_/kalunzpl do 2.09.2023. Lista chętnych:
Lista wybranych: RE: Żmijobzyki - Rwąca Zawieja - 19.08.2023 dlaczego robicie wszyscy dzieci jak nie mogę nimi grać :'< ale będę obserwować maluszki!!!! RE: Żmijobzyki - Śpiewająca Knieja - 19.08.2023 o panie, w końcu, po tylu latach, doczekaliśmy się RE: Żmijobzyki - Bzycząca Polana - 19.08.2023 Jako z jeden z ojców i rysownik, jakby jakieś dziecko nie miało galerii/avatarowego designu, moge rysować/ zrobić dla chętnych arty/design lub pomóc z takowym lub pomóc w szukaniu galerii, cmok RE: Żmijobzyki - Krzemienna Łapa.. - 22.08.2023 Hej, dzień dobry (: mam zero samo kotroli i się zgłaszam. Wstępnie myślę o imieniu Syk ale zobaczymy jeszcze! RE: Żmijobzyki - Dymiący Staw - 22.08.2023 też nie mam samokontroli i się zgłaszam :pajac: RE: Żmijobzyki - Figlarna Łapa - 26.08.2023 a spróbuję sił, zgłaszam się :3 RE: Żmijobzyki - Świetlikowa Knieja - 26.08.2023 YEEEE wiecej zmijobzykow <3 RE: Żmijobzyki - Cicha Łapa - 27.08.2023 dogadane na discordzie, więc i tutaj się zgłaszam .w. nad imieniem jeszcze się namyślę, not sure czy Czosnek zostanie! (zmrrok here) RE: Żmijobzyki - Ośmiooki - 27.08.2023 dzień dobry ja też z discordowych rozmówek czy można na kotka!! (wizjonerka) RE: Żmijobzyki - Huraganowy Szept - 29.08.2023 Omg kuzynka ciocia Hura ukocha RE: Żmijobzyki - Bzycząca Polana - 02.09.2023 Siema zaczynamy cyrk RE: Żmijobzyki - Bzycząca Polana - 02.09.2023 LISTA OFICJALNYCH ŻMIJOBZYKÓW 1.0
Kłująca Łapa jako ?
Figiel jako Bajorko Ostry Kwiat jako Wąż(?) Zmrrok jako? Wizjonerka jako Morwa Zapraszamy do pisania kpejek, ewentualnie w tym poście możecie ustalić międzysobą kolejność urodzenia
RE: Żmijobzyki - Dymiący Staw - 02.09.2023 LETS GOOOOO CHĘTNIE URODZE SIE JAKO PIERWSZY >:))))) RE: Żmijobzyki - Figlarna Łapa - 02.09.2023 To bajorko wrzucam na ostatnią<33 |