Grupa: rzeka.gif
Mistrz: Jeżynowy Cierń
Matka: Ubłocona Mordka [NPC]
Ojciec: Ciernisty Grzbiet [NPC]
Partner: Ciemniejące Niebo :3
Multikonta: Kroplikowy Płatek [KG]
Wygląd
Co do wyglądu ruda koteczka mało się zmieniła. Co oczywiste, podrosła. Łapy jakby się lekko wydłużyły, sylwetka wysmuklała, a ogon dłuższy o parę centymetrów, wciąż nerwowo drga przy obcym kocie, ot żadnej wielkiej zmiany. Jej oczy przybrały piękny, zielonkawy odcień, z resztą tak samo jak u jej siostry, do której była strasznie podobna, z wyjątkiem, że tęczówki Klonowej Łapy były o wiele jaśniejsze, co nie zmienia faktu, że pozostała w nich ta sama obojętność co zawsze. Futerko wciąż jasne i króciutkie, nie ma na sobie choćby grama brudu, od kiedy młoda kotka zaczęła dbać o higienę. Łapy już nie takie drobne jak kiedyś, teraz chociaż raz na dzień mokre od wody.
Cytat:W historii obowiązkowy jest zapis, że rodzicami są Kolczasta Mordka i Jastrzębiopióry oraz że posiada się czwórkę rodzeństwa z miotu oraz starsze rodzeństwo z pierwszego miotu: Jasna Łapa, Żurawina, Ostra Łapa, Drżący Płomień, Porzeczkowa Łapa, Bzycząca Łapa, Sosnowy Ogon i Czaple Skrzydło.
Czy tu chodzi o moją córkę czy czegoś nie wiem xD
Decisions as I go, to anywhere I flow
Sometimes I believe, at t i m e s I'm rational
I can fly high, I can go low
Today I got a million, tomorrow, I don't know
Stop claiming what you o w n don't think about the show
We're all playing the same game, waiting on our loan
We're unknown and known, special and a clone
H a t e will make you cautious, love will make you glow
Statystyki - lvl: 3
| S: 10
| Zr: 8
| Sz: 7
| Zm: 7
| HP: 70
| W: 50
| EXP: 65/200
Stat. Med. - lvl: 0
| MED.EXP:
Grupa: rzeka.gif
Mistrz: Ognistopręga
Matka: Wierzbowa Gałązka (NPC)
Ojciec: Jaśniejący Pazur (NPC)
Multikonta: Ćmia Łapa [KC], Szemrząca Łapa [KW], Liściasta Łapa [KG], Gwiazdka [KRZ]
Wygląd
Jest wysokim kocurem. Może nie najwyższym, aczkolwiek wyróżnia się spośród pobratymców. Jego futerko jest krótkie, ciemnoszare i pozbawione pręg. Na łapach widnieją białe skarpetki, zaś na gardle pojawia się jasna plamka. Ciemnoszary nos i wąsy w podobnej barwie nie wyróżniają się, podobnie jak uszy, które są przeciętnej wielkości. Jedynie duże oczy w kolorze wiosennych listków mogą przykuć uwagę. Ogon Ciężkiej Łapy jest gruby i stosunkowo krótki.
Od czasu związania się z Klonową Łapą zaczął nieco większą uwagę poświęcać wyglądowi, teraz stara się prezentować jak najlepiej. Prócz tego delikatnie przytył. Nie jest gruby, aczkolwiek nie jest tak chudy, jak po opuszczeniu lecznicy.
Z tego co kojarzę w Rzece była już kiedyś jakaś Żurawina, więc pewnie o nią chodzi. xD
Statystyki - lvl: 5
| S: 17
| Zr: 11
| Sz: 9
| Zm: 8
| HP: 80
| W: 60
| EXP: 225/400
| MED.EXP:
Mistrz: Mały Liść
Matka: Kolczasta Mordka [NPC]
Ojciec: Jastrzębiopióry [NPC]
Multikonta: Żmijooki | Jenocia Łapa, Akacjowy Kolec, Hieroglif, Błyszcząca Łapa
Wygląd
Bardzo niski, lecz całkiem dobrze zbudowany kocur. Podczas swojego życia jako na wpół oswojony kocur, jedzenie dostawał dosłownie na talerzu, co eliminowało potrzebę polowania, ale Dreszcz bynajmniej nie próżnował i zachował swoją formę. Oczywiście nie zmienił się również kształt jego łba - krótki, kanciasty, z dużymi, okrągłymi oczami o złotym kolorze - i jego futro - wciąż krótkie, wciąż czarne, wciąż rzadkie. W niektórych miejscach widać było prześwity jego jasnej skóry, chociaż jest ich już mniej niż za kociaka. Jedyną rzeczą, która mogłaby zaskoczyć jego starych znajomych, była nowa blizna. Ślady czyichś pazurów ciągnęły się od czubka jego głowy do czoła.
To moja siostra dude
Sweetheart, you look a little tired
W h e n did you last eat ?
Come in and make yourself at home
Stay as long as you need
Tell me, is something wrong?
Statystyki - lvl: 4
| S: 10
| Zr: 11
| Sz: 10
| Zm: 8
| HP: 85
| W: 45
| EXP: 250/300
| MED.EXP:
Grupa: Gwiezdni
Mistrz: Kroczy razem ze mną
Matka: Kolczasta Mordka
Ojciec: Jastrzębiopióry
Partner: Przewalone drzewo
Multikonta: Falująca Łapa [Z] Kasztan [KRz]
Trwałe urazy: Wieczny terminator
Wygląd
Kotka posiada czarne futro ozdobione gwiazdami oraz intensywnie zielone oczy. Jest średniego wzrostu z miękkimi łapami biegającymi po drodze mlecznej.
Chciałabym dołączyć do miotu oczywiście zrobię kartę postaci już nawet robię. Myślę że brak Avatara nie przeszkadza ale jeszcze w tym tygodniu wejdę na komputer i wstawię. Myślę że z tego powodu mnie nie odrzucicie
Statystyki - lvl: 2
| S: 7
| Zr: 7
| Sz: 6
| Zm: 6
| HP: 65
| W: 45
| EXP: 70/150
| MED.EXP: 0/100
|