żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Wersja do druku +- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl) +-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html) +--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html) +--- Wątek: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? (/thread-8354.html) |
żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Żubrze Gardło - 15.06.2021 Po wielu księżycach Żubrza Gwiazda doczekała się (z małą pomocą Elliota, kocura z osiedla) swoich własnych kociąt, które będzie wychowywała razem ze swoją partnerką, Cyprysową Łuską. Obie mają zerowe doświadczenie w opiece nad kociętami, ale to nie oznacza, że nie będą się starały najlepiej, jak tylko potrafią. Nie ma motywu miotu. Imiona wybieracie sobie sami, jest pełna dowolność, zasady są tylko trzy: 1. bez rozdrabniania się na gatunki 2. ma się dać z tego utworzyć sensowne imię wojownicze 3. ma być twarde, nie miętkie :y mile widziane imiona dopasowane do wyglądu, ale to nie jest wymóg. Kociąt będzie w porywach do czterech, ew. jak się dużo osób zgłosi, to będzie więcej, najwyżej Żubr straci życia w najbardziej przypałowy sposób :I Więc szukamy 0-4 osób, bo dwie już są. Chętni zbierani do 25 czerwca, poród planowany na okolice 8 lipca, żeby wiek się ładnie naliczał. Możliwe umaszczenia: czarny, niebieski, rudy, kremowy; jednolity lub pręgowany (tygrysie lub klasyczne); bez srebra, srebrny lub dymny; szylkretowy lub nie; bez bieli, z bielą albo cały biały; krótkowłosy albo długowłosy. Żubr jest malutka, więc mile widziane drobne kocięta. Mile widziany zez rozbieżny, w rodzinie zdarzała się też polidaktylia i brak oka, więc jakieś takie drobne defekty mogą się pojawić. Nie chcę jakichś dzikich mutacji ani nienaturalnego koloru oczu w miocie. Chętni ✩ Wężowy Błysk (Kamień) ✩ Cyprysowa Łuska (Żądło) ✩ Krucha Łapa (Bagno) ✩ Łuskowa Łapa (?) ✩ Kuni Syk (Jad) ✩ Barwna Łapa (Susza) ✩ Sienna Łapa (Grzmot) ✩ Łabędzia Szyja (Nurt) Dream team: 1. Kamień (Wężowy Błysk) 2. Żądło (Cyprysowa Łuska) 3. Żwir (Łuskowa Łapa) 4. Bagno (Krucha Łapa) 5. Nurt (Łabędzia Szyja) RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Błękitna Toń - 15.06.2021 Ciocia Plameczka was ukocha...... RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Krucha Łapa... - 15.06.2021 O ile wam nie będzie przeszkadzać nowa osóbka jako chętna, to się z chęcią zgłaszam! Edit: Wstępnie myślałam nad Borsukiem RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Łuskowy Grzbiet - 15.06.2021 Ja również byłabym chętna :) moja aktywność od pewnego czasu nie jest najlepsza, ale to jedynie ze względu na sesje, zaliczenia oraz egzaminy, które za niedługo przeminą :D RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Dynia. - 15.06.2021 *ślini* kij, że mnie już wpisano, MOJE RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Kuni Syk - 15.06.2021 Zgłaszam się! Z kotką o imieniu Szerszeń! Edit: Jednak będzie Jad :3 RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Wężowa Gwiazda - 15.06.2021 CZESC BEDE MIEC NA IMIE KAMIEŃ!!!!! RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Barwna Woda - 15.06.2021 NADSZEDŁ CZAS kotka B y k, tak żeby było śmiesznie RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Koszatkowa Łapa - 15.06.2021 NOICE RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Żubrze Gardło - 15.06.2021 ja: bez rozdrabniania się na gatunki absolutnie wszyscy: gatunki </3 podrzucam luźną listę propozycji imion: Piasek, Las, Szpon, Bagno, Błoto, Susza, Ogień, Płomień, Słońce, Księżyc, Chmura, Grom, Grzmot, Korzeń, Liść, itd. bez gatunków zwierzątek i roślin pls <3 RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Barwna Woda - 15.06.2021 :// ok to mnie dopisz jako susza, w takim razie RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Cyprysowa Łuska - 15.06.2021 Moje dzieciaczki, jedyne kociaki które chce oglądać RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Krucha Łapa... - 15.06.2021 A. W takim razie Bagno może być RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Sienna Łapa - 15.06.2021 Wracam jak bumerang, z kociakiem o imieniu Grzmot! >:) RE: żubrze łuski? cyprysowe gardziołka?? - Dymiący Staw - 15.06.2021 Wujek rozpieszczy was i będzie was chronił za wszelką cenę. ( niech ktoś je skrzywdzi to uduszę) Wujek będzie kochać i chętnie z wami pójdzie na sesję i może czegoś fajnego nauczy uvu |