Artemida - Wojownicy PBF
Postaci porzucone - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+---- Dział: Ogłoszenia (https://artemida.webd.pl/forum-32.html)
+---- Wątek: Postaci porzucone (/thread-4158.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- Miętowy Pąk - 29.05.2020

Miętowy Pąk -> Gwiezdny Klan

post ze śmiercią

Mięta była moją pierwszą postacią i bardzo się z nią zżyłam. Naprawdę, kocham ją i uwielbiam to, w jaką stronę na początku toczyła się jej fabuła. Od jakiegoś czasu jednak zamiast kotki, którą chciałam, by była, zmieniła się w kupkę żalu i rozpaczy, a tragedia za tragedią tylko pogarszały sprawę. Nie miała tak naprawdę nikogo, kto by ją pocieszał, próbowałam to zrobić na siłę. Jednak nie wyszło. Męczyłam się z nią okropnie, za każdym razem jak wchodziłam na artemidę i myślałam, że i na niej mam do zrobienia odpisy bo zalegam, miałam ochotę wyłączyć forum po to, żeby ją olać. Często też tak robiłam, niestety. Długo już ją trzymam z nadzieją, że może uda mi się znaleźć znowu bakcyla na pisanie nią, że przestanę się z nią męczyć, jednak to już trwa zbyt długo.
Bardzo, bardzo przepraszam wszystkich, z którymi miała jakąś relację. Jest Was naprawdę dużo i nie chcę wymieniać, bo kogoś pominę :( Szczególnie jednak przepraszam Przebiśniega i Śwista za to, że nie dałam rady dotrwać do końca Waszych treningów.

- Chrząszczowa Łapa - 21.06.2020

dzyń dzyń

chrząszczowa łapa -> gwiezdny klan

powiedzmy sobie szczerze, zepsułam tą postać. czasem miałam jakieś wyskoki weny, ale na dłuższą metę jest nim okropnie trudno pisać. od dłuższego czasu już tak sobie wegetował w moich multikontach. trzymałam go, licząc, że może się polepszy, że może wreszcie go jakoś fajnie rozwinę, ale XD nie. dlatego też wolałabym się pozbyć tego ciężaru, także no, chrząszczyk zrobił elo. chciał pójść na polowanie, nieco się przydać klanowi, ale spotkał liska i w pewnym momencie już nawet przestał się starać tam przeżyć lmao

pozdrawiam szrona, motyla i resztę martwej ferajny za miłą fabułkę

- Bogatka - 21.06.2020

Bogatka - > martwi

Została utopiona przez samotnika, gdy łowiła ryby

- Łaciate Futerko - 21.06.2020

Jaskółka -> Martwi

Od dawna mnie męczyła, a w monencie, w którym stracić ma kolejne dziecko, nawet nie chce mi się myśleć o tym, jak bardzo by cierpiała

- Bryza.. - 30.06.2020

Bryza - adopcja

Na początku chciałabym przeprosić moje rodzeństwo, Klan Wichru oraz administrację, że wyraziła zgodę na multikonto a ja sobie po prostu nie dałam rady. Szczerze mówiąc zżerają mnie wyrzuty sumienia, że tak to się potoczyło i przez to coraz bardziej odechciewało mi się logować na kotki. Odkąd powstała Bryza zauważyłam, że spadła mi aktywność na Agrestowej Łapie do której jestem bardzo przywiązana, a gra zaczęła mnie psychicznie męczyć. Przyznam się - przy mojej obecnej sytuacji nie umiem wczuć się w drugą postać. Multikonta nie są dla mnie. Wystarczy mi Agreścik.

Jeszcze raz przepraszam.

- Mała Łapa. - 12.07.2020

Mała Łapa -> GK

Mały został zabity przez dzika podczas patrolu z Lisim Ogonem. Odwrócił uwagę zwierzęcia od rudego wojownika i chciał go odciągnąć poza granicę, ale się przeliczył. Dzik go dopadł. Nie miałem już siły na napisanie tego w fabule, dlatego piszę tutaj. Można uznać, że Lisi Ogon go przyniósł, gdy dzik już się oddalił.

- Bobrzy Kieł - 14.07.2020

sigh
bardzo mocno nie chciałam tego robić ale.... well. shit

bobrzy kieł - zaginieni. w bardzo vague sposób pożegnała się z płomykówką; sugerowała, że zniknie... ale, hej, kto by myślał, że mówiła serio. potem znalezienie jej w obozie i na terenach graniczyło z cudem
pomidorowa łapa - zaginieni. wyszedł pozwiedzać i tyle go widzieli ale kiedyś wróci. może

cya :pustka:

- Nietoperza Łapa - 16.07.2020

Nieważne.

- Biała Burza - 18.07.2020

Ośnieżony Szlak - Gwiezdny Klan. Zagryziony przez psa na granicy z niczyimi.
Wzburzona Łapa - adopcje. Choruje.

Przepraszam rodzeństwo oraz przyjaciół tych postaci.

- Mrówka.. - 20.07.2020

Mrówka -> Nieaktywni.

Przepraszam wszystkich, którzy mieli z nią sesję, ale nie czuję satysfakcji z pisania tą postacią :v

- Gronostajowy Syk - 24.07.2020

grzmot » adopcje

yeah, napisałam nią dosłownie kilka postów, jednak wolę podjąć taką decyzję teraz, gdy jest bardzo mała i ktoś wykorzysta ją w pełni. czuję się dosyć zmęczona zarówno przez życie, jak i to, co dzieje się na forum. gronostaj i bratek znaczą dla mnie bardzo dużo i chcę się ograniczyć tylko do nich, bo naprawdę nie mam ochoty pisać na niej postów na siłę i stresować się tym, że ktoś długo będzie musiał czekać na odpis. głupio mi, bo ledwo spełniałam warunki na multikonto, ale nie chcę żeby stało się to przykrym obowiązkiem, a nie przyjemnością. przepraszam

- Złocisty Kłos - 29.07.2020

Złocisty Kłos -> GK

http://www.artemida.webd.pl/warriorcats/viewtopic.php?p=437921#437921

- Srebrzysty Pazur - 31.07.2020

Sokoli Cień - Gwiezdny Klan Odszedł na Srebrną Skórkę

Sokół zmarł wraz z Zającem. Nie widzę już dalszych podstaw do tego, by istniał i żył, jego pokolenie odeszło, a ukochany kot zmarł, zatem dla niego także nie ma już miejsca na tym świecie. Chciał zginąć w walce, umarł we śnie, u boku ukochanego Zająca. I tak było dla niego po prostu najlepiej.

Koziczy Skok - Gwiezdny Klan Odeszła na Srebrną Skórkę

Kozica po prostu odeszła i nie widać po niej właściwie żadnych śladów śmierci, więc nie ma możliwości zakładać, że coś ją zaatakowało, że coś ją zabiło. Była tego dnia niespokojna i jakaś słaba, jakby coś przeczuwała, ale nie umiała zlokalizować źródła swego lęku. Wyszła na spacer i już z niego nigdy nie powróciła, bo odeszła całkiem wolna na Srebrną Skórkę.

Przepraszam tych, którzy chcieli jeszcze się z nimi spotkać, którzy chcieli jeszcze z nimi grać. Dałam sobie dobry tydzień na przemyślenie wszystkiego. O porzuceniu Kozicy, jak wiecie, myślałam już od dłuższego czasu, bo nie byłam w stanie jej dalej rozwijać. Myślałam, że może spróbuję ruszyć nią teraz, ale nie jestem w stanie. Straciła też sporą część kotów, z którymi była jakoś związana i niestety - nie widzę dla niej dalszego sensu istnienia. A Sokół? Miał długie i naprawdę dobre życie, przetrwał wiele, pomógł w walce o Klan, spełnił wszystko, co spełnić chciał i tak naprawdę uważam, że śmierć u boku Zająca to najpiękniejsze, co mogło go ostatecznie spotkać.

- Czereśniowa Gałązka - 01.08.2020

króliczy sus -> gwiezdny klan
w czasie jednego ze swoich spacerów po granicach został zaatakowany przez lisa i, niestety, przegrał

marchewkowa łapa -> zaginieni
którejś nocy nie mógł spać i znudzony wymknął się z obozu, nigdy jednak nie wrócił

niezwykle boli mnie pisanie tutaj, ale cóż. już od dłuższego czasu nie mam ani czasu, ani tym bardziej siły, które mogłabym poświęcić na kotki, przez co też nie mogę poświęcić moim postaciom odpowiedniej uwagi. przykro mi, że je zaniedbuję, więc wolę porządnie skupić się na jednej postaci, niż prowadzić trzy po łepkach.
bardzo przepraszam ludzi, z którymi miałam sesje i z którymi moje postaci miały jakieś relacje. szczególnie przepraszam popielny żar i dębowy cień, którym znika kolejne dziecko ; ;

- Chłodna Bryza - 03.08.2020

Świecąca Łapa -> nkt

Kiedy ją tworzyłam, to miałam jeszcze sporo wolnego czasu i bez problemu byłam w stanie udźwignąć 4 postacie, teraz niestety nie jest to dla mnie możliwe. Nie chodzi tutaj też jedynie o brak wolnego czasu, ale też od samego początku nie byłam w stanie się w nią wczuć. Przepraszam.

Świecąca Łapa była ciekawa świata, więc wybrała się poza obóz na granice z Terenami Niczyimi. Nie wiedziała, że będzie na nią czyhać Dwunożny, który następnie ją porwie. Nie miała szans się wyrwać, będąc od razu zamknięta do dziwnej klatki.