Artemida - Wojownicy PBF
Pytania - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+--- Wątek: Pytania (/thread-4154.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

- Fiołkowy Świt - 07.04.2018

Mroźny Nos napisałx:Pytałam już na sb o to i dostałam odpowiedź od Fiołka: "nie wiem, nie ja przenosiłem tę część tematów". W takim razie powtórzę tutaj, może doczekam się odpowiedzi od Malinowych Chaszczy albo Malinowego Nosa - GDZIE podziały się poprzednie "Ogłoszenia od administracji"? Czy zostały skasowane?
zostały przez przypadek przeniesione do starego archiwum, podobnie jak kilka innych tematów.

Szalej napisałx:Cześć, jestem tu nowy i mam pytanie. Sytuacja taka: Nasza postać ma mało siły i normalnie ze względu na sz i zr przeciwnika nie zadałaby mu praktycznie żadnych obrażeń, jednak wrogowi kończy się wytrzymałość i nie jest w stanie dalej walczyć. Czy wtedy jakoś pomijane są jego statystyki obronne, czy dalej atakująca go postać zadawałaby te -1/-2 obrażenia?
... muszę ci powiedzieć, że nie było jeszcze takiej sytuacji na forum, bo z reguły zanim silniejszemu przeciwnikowi spadnie wytrzymałość to ten słabszy już zdążyłby dwa razy umrzeć lub stracić całą wytrzymałość

- Podniebny Lot - 07.04.2018

A ja mam pytanie co do Krzywej, naszej tutejszej samotniczki-NPC. Są postaci grywalne jako samotnicy, przykładowo Bystra i czy jeśli oni pójdą do niej na leczenie... będzie to jakoś odgrywane z MG czy offscreen?

- Fiołkowy Świt - 07.04.2018

tak, można prosić MG o poprowadzenie postaci Krzywuchy i odegranie sesji z leczeniem. w jej wypadku rzuty na leczenie są na tej samej zasadzie, co dla klanowych matek w wypadku braku medyka - tylko że można do niej iść z każdą raną, niezależnie od stopnia i nie ma możliwości pogorszenia, chyba że trzy razy wypadnie brak poprawy.
Nora Krzywuchy napisałx:
[Zaczynając sesję w tym miejscu można prosić MG o poprowadzenie NPC i opatrzenie rany bądź przyjęcie drobnego zadania-questu zleconego przez zielarkę]

- Ognistopręga - 15.04.2018

Czy jest jakiś powód, dla którego goście nie mogą zobaczyć tematów fabularnych klanu, za to swobodnie mogą czytać offtop więc m.in. wątek o spotkaniach? XD

- Różany Kolec - 15.04.2018

Ja nie rozumiem w ogóle powodu, dla którego temat np, z gromu mogą zobaczyć tylko członkowie, jakby na sb kwestie fabuły nie były poruszane i nikt poza nimi nie wiedział, co się tam dzieje ;-;

- Szuwarowy Brzeg - 15.04.2018

Różany Kolec napisałx:Ja nie rozumiem w ogóle powodu, dla którego temat np, z gromu mogą zobaczyć tylko członkowie, jakby na sb kwestie fabuły nie były poruszane i nikt poza nimi nie wiedział, co się tam dzieje ;-;

Mnie to na przykład odpowiada. Że nie mam na każdym koncie 653412 nieprzeczytanych postów z każdego Klanu.

- Łaciate Futerko - 16.04.2018

Czy stary temat z awansami został usunięty? :0 Chciałam powpisywać expy do KP i dla pewności wolałam się upewnić, że wszystko mi dobrze powychodziło, a nie mogę tego znaleźć.

- Chrząszczowa Łapa - 16.04.2018

Łatka, polecam wpisać w pasek adresu nazwę tematu, jeżeli byłaś tam kilka razy. Może ci wyskoczyć.

- Wężowooki - 16.04.2018

Został skasowany z tego co widzę.

- Fiołkowy Świt - 16.04.2018

temat jest, potrzebujesz exp tylko z Łatki czy z innych kont też?

- Łaciate Futerko - 16.04.2018

Z Wiewióra też bym chciała, jeżeli to nie problem :0

- Białe Pióro - 18.04.2018

Podłączam się, byłabym wdzięczna za informację o ilości exp przy awansie i dacie, kiedy go wpisywałam, bo mam dziką rozkminę, czy dodawałam już exp z kwietnia, czy nie :) Chodzi mi o Pióro ^^

- Pleśń. - 25.04.2018

TFW Pstra Chmura nadal jest medykiem Klanu Wichru w Ogłoszeniach XD (Wicher #TRIGGERED)

- Ćwierkający Ptak - 29.04.2018

Czy wiadomo, gdzie są stare tematy z awansami, ukończonymi treningami etc.? Bo mam drobny problem ze statystykami na Ćwierku (ma o jeden punkt za dużo z domyślnej, startowej puli) i zastanawiam się, czy pomyliłam się kiedyś na samym początku przy rozdzielaniu, czy może został mi on kiedyś przydzielony w jakiś sposób. Zaczęłam więc szukać tych tematów i albo jestem ślepa, albo nigdzie ich nie ma?

- Fiołkowy Świt - 29.04.2018

tak jak pisałem parę postów wyżej, temat jest, tylko że w ukrytym dziale. zaraz przetrząsnę archiwum i ci podeślę to, co znalazłem ;>