Artemida - Wojownicy PBF
Malinowe Fiołki 2.0 - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Malinowe Fiołki 2.0 (/thread-5450.html)

Strony: 1 2 3 4 5

- Mysia Łapa. - 11.10.2018

*rozkłada się* sign me up my bois, TAK NA WSZELKI WYPADEK :DDD
*loud sweating* może ktoś mi zdechnie na dniach..........

- Mrówcza Ścieżka - 11.10.2018

Tuptuptuptup

Nie mamy jeszcze nawet zgody od rodziców, ale mamy imiona |D
więc jak coś to Żaba i Ropucha :3

- Malinowy Nos - 11.10.2018

Żabcia i Ropuszka!!

- Jasny Poranek - 11.10.2018

Hello :lisi:

Czaję się tutaj od wczoraj jak pedofil w Smyku i myślę i myślę. Kusi bardzo mocno i jak widać ostatecznie po namyśle, rozważenia, że Krzyka wkrótce odchodzi, doszłam do wniosku, że spróbuję swoich sił.

Wstępnie klepie imię Raczek i mówię, że byłaby rudzielcem po tacie :roman:

- Różany Kwiat - 11.10.2018

A ja zaplepię na razie Pijawkę uvu bo chyba Płaszczka, Błazenek i Śledzik by nie przeszło kek, biały kocurek z czarnymi łapami tylnimi bądź cały biały

- Łaciate Futerko - 11.10.2018

biel się rozchodzi chyba najpierw od łap, wiec wątpię, żeby można mieć akurat tę część ciała "odkrytą".

- Różany Kwiat - 11.10.2018

hm, wydaje mi się, że byłoby to możliwe? Jak nie, to klepnijcie mnie!! Albo po prostu białe skarpetki, kawałek czarnego i wyżej biały? Nie wiem, naj coś to wezmę całego białego uvu

- Fiołkowy Świt - 11.10.2018

Płaszczka, Błazenek i Śledzik to nazwy gatunków. mam wrażenie że nie przeczytałaś w ogóle jaki jest theme miotu, podobnie jak kilka innych osób, bo inaczej bym nie miał pytań o to, czy Glon albo Płetwa jest zwierzęciem :I Błazenek w ogóle nie występuje nawet w naszej strefie klimatycznej mfdsfgdf
i jeżeli znajdziesz mi nieprzerobione zdjęcie takiego kota to się zgodzę na takie umaszczenie + nie może to być topaz, bo to mutacja.

a całą resztę zaraz dopiszę aaa

- Mrok - 11.10.2018

Może nazwe ją Foczka i będzie ruda?
O ile dostane zgodę.

- Zachodzące Światło - 11.10.2018

Awww

- Ringo - 11.10.2018

Hmmm brakują mi trzy posty na Ringo, aby dostać zgodę na mulit o ile ją dostane :thinkinggburek:

A dobra co mi tam. Jestem chętna. Kociak miałby na imię albo Kleń, albo Leszcz i byłby cały biały po mamusi, a oczy miałby brązowe uvu

- Ostrężyna - 11.10.2018

Fiołkowy Świt napisałx:Płaszczka, Błazenek i Śledzik to nazwy gatunków. mam wrażenie że nie przeczytałaś w ogóle jaki jest theme miotu, podobnie jak kilka innych osób, bo inaczej bym nie miał pytań o to, czy Glon albo Płetwa jest zwierzęciem :I Błazenek w ogóle nie występuje nawet w naszej strefie klimatycznej mfdsfgdf
i jeżeli znajdziesz mi nieprzerobione zdjęcie takiego kota to się zgodzę na takie umaszczenie + nie może to być topaz, bo to mutacja.

a całą resztę zaraz dopiszę aaa

yeah, I know, temu też się na nie niezdecydowałam. K, poszukam, jak cośto ci podeślę na pw, bo nie będę wiedziała, czy to topaz czy nie

- Fiołkowy Świt - 11.10.2018

Ringo,,,,,,,,,,
Cytat:theme:
Wodne zwierzątka! Bez konkretnych nazw, bo Fiołek i Malina się raczej nie znają na gatunkach ryb czy innych żyjątek
why are you guys like this.

- Krogulczy Szpon - 11.10.2018

Czemu tak kombinujecie z tymi imionami ;; ja bym z chęcią grała kotkiem z imieniem Żabcia, to piękne imię. A nie jakieś Błazenki

- Ringo - 11.10.2018

W takim razie jeszcze się zastanowię nad imieniem (chociaż chyba nazwę go Ryba, albo pomyśle nad czymś prostym i bardziej kreatywnym)