Artemida - Wojownicy PBF
Lwia Znajda - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Strefa Postaci (https://artemida.webd.pl/forum-242.html)
+--- Dział: Mioty i Adopcje (https://artemida.webd.pl/forum-125.html)
+--- Wątek: Lwia Znajda (/thread-6199.html)

Strony: 1 2 3

- Ostrężyna - 20.04.2019

powinnam nabić posty do ok. środy uvu

- Burzowe Niebo - 20.04.2019

W sumie mówiłam żeby mnie ktoś trzepnął gazetą jak wpadnie mi do głowy wzięcie multi, ale... wydaje mi się że gra taką postacią byłaby dla mnie bardzo ciekawa, bardzo naturalnie by mi się nią pisało i widzę w niej dużo potencjału fabularnego więc będę prosić o zgodę na multi i zgłaszam się na ochotnika :D
W sumie najcięższy okres studiów mam już za sobą więc jest niezwykle mało prawdopodobne żebym w przyszłości miała mieć krytycznie mało czasu na odpisy do tego stopnia by nie znaleźć go dla drugiego konta przy tempie arciowej czasoprzestrzeni c:

// Edit: jest i pozwolenie na multi :3

- Fiołkowe Wzgórze - 20.04.2019

Ale kusi :'(
Wzięłabym,ale nie mam na razie warunków na trzecie konto,więc zostaje mi liczyć powodzenia w dostaniu się Burzy ;)

- Rokitnikowy Cierń - 20.04.2019

W sumie to się zgłaszam? Mam wolnego slota na konto, bo mi Tęcza umarła, a nie mogę wziąć żadnego kociaka, bo mam już Korzonka i by była za mała różnica wieku. No i w sumie jakiś tam pomysł na nią i na jej wygląd na podstawie tego, co jest już na fabule, mam. :3

- Ostrężyna - 20.04.2019

ja też rzucę, że mam pomysł :D I mało postów do napisania by się ubiegać o multikonto uvu

- Lwi Zew - 20.04.2019

Proszę wysyłać do poniedziałku do godziny 20:00 informacje na pw odnośnie: pomyslu na postac, rozwój, charakter uwzględniając zarys od rozerw i wygląd w typie bodajże srebrnego cetkowanego/bengala. Rozpatrze wszelkie zgłoszenia i chcę aby była od razu zgoda na multi bo czaso.

- Trzmieli Pył - 20.04.2019

Lwi Zew napisałx:Proszę wysyłać do poniedziałku do godziny 20:00 informacje na pw odnośnie: pomyslu na postac, rozwój, charakter uwzględniając zarys od rozerw i wygląd w typie bodajże srebrnego cetkowanego/bengala. Rozpatrze wszelkie zgłoszenia i chcę aby była od razu zgoda na multi bo czaso.

Proste pytanie, czemu narzucacie graczom wygląd i charakter, skoro na fabule było powiedziane, że kotka jest cetkowana i ma niebieskie oczy? Charakter natomiast powinien bazować tylko na jej zachowaniu w akcji, a nie na wymyśle autorki, która sama chciała nią grać.

Poza tym, jak Rozerw zrobiła konto Jaskółki, to użyła zdjęć burego bengala, więc coś się tutaj nie klei.

- Lwi Zew - 20.04.2019

Hm... to trzeba pytac Rozerw w końcu co i jak. Ogólnie co do charakteru z fabuly można wywnioskować iz jest bojazliwa, strachliwa. Jak potoczy się to dalej zależy od usera, bo charakter sie zmienia

- Olchowy Szept - 20.04.2019

Rozerw napisała na sb, że narzucenie wyglądu jest nieaktualne, prócz tego, co na fabule było napisane (cętki+niebieskie oczy).

- Bajka - 20.04.2019

na fabule też było wspomniane, że jest młoda (więc wiek tak 14-20 księżyców) oraz, że jest drobna, więc zwrócić uwagę na ilość kociaków, jaką może urodzić ;D

- Wichura, - 21.04.2019

*zwija ręce w trąbkę* BIERZCIE JĄ BIERZCIE JĄ BIERZCIE JĄ BIERZCIE JĄ BIER
jeśli jaskółka i jej dzieci trafią do gromu to liczcie na to że wich was bardzo mocno ukocha kek

- Lwi Zew - 22.04.2019

Cóż... czas był do dzisiaj do godziny 20:00 więc czytając wszelkie pomysły, koncepty, wasze posty i sposób prowadzenia postaci miałam... ciężki wybór. Jednak zdecydowałam aby oddać konto Jaskółki Błękitnej Toni. Podoba mi się sposób w jaki prowadzi postaci, posty, aktywność, nie zauważyłam aby porzucała swoje kotki i lubię pisać z nią sesje. Cóż... przepraszam wszystkich, którzy mieli nadzieję na to konto i dziękuję, że się zgłosiliście :P Miałam duży problem z wybraniem między Plamką, a Burzą. [size=59]Mam nadzieję, że w przyszłości Burza pokwapisz się na jedno z kociąt Jaskółki, bo twoja postać się świetnie zapowiada i lubię czytać jak piszesz

- Burzowe Niebo - 22.04.2019

Gratuluję Błękitna ^^
Będę stalczyć sesje dopóki mi nie uciekniecie w ukryte działy gromu xD
Chociaż jak mówiłam wcześniej na SB zależało mi na tym multi tylko ze względu na fabułę i charakter tej konkretnej postaci i multi kociaka raczej brać nie będę :')

- Owsiana Łuska - 22.04.2019

gratulacje, Plamka! mam nadzieję że będę miec okazję zagrać kociakiem jaskółki :3

- Sowiooka - 22.04.2019

Brawo, Plamka!