Artemida - Wojownicy PBF
Nabór na członków administracji - Wersja do druku

+- Artemida - Wojownicy PBF (https://artemida.webd.pl)
+-- Dział: Administracja (https://artemida.webd.pl/forum-241.html)
+--- Dział: Organizacja (https://artemida.webd.pl/forum-4.html)
+--- Wątek: Nabór na członków administracji (/thread-7817.html)

Strony: 1 2

RE: Nabór na członków administracji - Błękitne Bajorko - 12.10.2025

Hej ho, to krótko bo też nie czuję potrzeby rozpisywania się i niepotrzebnego przeciągania.
Zacznę od tego, że kilka lat temu byłam adminem przez bodajże ponad rok??
Co do mojej aktywności, to no wiadomo, nie zawsze jest czas, ALE zawsze mam dostęp do discorda/innych aplikacji z komunikacją, więc nie ma możliwości, że w danych sprawach nie będzie ode mnie odzewu.
Wiem na czym polega rola admina, mam świadomość, że poza postami jest to dodatkowa robota, ustalanie rzeczy, jakieś głosowania i podejmowanie decyzji. Już w tym siedziałam, więc wiem z czym się to je i chyba znowu jestem na to gotowa xD
jeszcze jedną z takich rzeczy to za czasów mojego bycia adminem, wprowadziłam między innymi oddzielną grupę na nauki w kociarniach, wcześniej były razem z tematami i był bałagan. Jestem z tego bardzo dumna xD
Poza tym jestem na bieżąco z rzeczami na forum, no i zostałam mg, nie wiem czy to ma znaczenie ale no <3

RE: Nabór na członków administracji - Kozia Gwiazda - 13.10.2025

Dzień doberek, siedzę na forum już od ponad 6 lat więc jestem obeznana z całokształtem Arci i jej społecznością. Nie pełniłam funkcji admina na żadnym forum na jakim grałam, więc doświadczenia co prawda nie mam żadnego, ale jestem chętna do nauczenia się, jak to wszystko funkcjonuje. Jestem skłonna do pomocy w czymkolwiek co mi zostanie podrzucone, szybko się uczę i jestem niekonfliktowa, chcę jak najlepiej dla wszystkich graczy Artemidy. <3
Rolę MG pełnię od 4 lat z drobną przerwą, więc mechanika też nie jest mi obca.
Liczę na rozpatrzenie mojej kandydatury, chcę móc wspomóc grono administracji jak tylko potrafię.

RE: Nabór na członków administracji - Piórko. - 14.10.2025

Aktywne konta:
Korzenna Woń, Truflowy Nosek, Nieuchwytna Łapa, Kryształowa Łapa [KW], Padlina [S]

Najczęściej do robienia rzeczy Łapkowych i MG używam:
Piórko.

Jestem Pomocną Łapką od około trzech miesięcy, więc doświadczenie już jakieś posiadam, jeśli chodzi o działanie forum. Samym Mistrzem Gry nie jestem, chociaż większość akcji przeprowadzam bez problemu już od około dwóch lat.
Zgłaszam się na admina z tego samego powodu co wcześniej, jestem skłonna pomagać, co zresztą sami już doświadczyliście. Jestem jedną z aktywniejszych Łapek, sprawdzam KP, treningi, walki, akcje bez udziału mg, piszę NPC jak również ich relacje, a ostatnio wzięłam się za event, czy pisanie tematów.
Uważam, że mogę sporo zrobić o wiele więcej zostając adminem, a aktualnie moja motywacja i tak obraca się wokół forum. Posiadam sporo czasu, a przede wszystkim chęci do robienia rzeczy i ulepszania forum. Uważam też, że aktualna administracja działa teraz podobnie do poprzedniej i również jest bardzo zamknięta na głos graczy, jeśli nie zgadza się on z ich własnymi przekonaniami. Nie popieram wszystkich ostatnich decyzji i mogłabym być dodatkowym głosem, który pomógłby nie popadać obecnej administracji w kolejną skrajność, która słucha tylko wybranej przez siebie części społeczności.

RE: Nabór na członków administracji - Wróbelek. - 14.10.2025

Aktywne konta: Wróbelek, Złocisty Nektar, Cyrankowa Łapa, Byczek

Napłynęło sporo nowych zgłoszeń, więc również spróbuję swoich sił, szczególnie że myślałam o zgłoszeniu się już przez jakiś czas. uwu
Byłam administratorem kilka lat temu, więc wiem z czym się to je. Bardzo lubiłam szczególnie rzuty na leczenia i sprawdzanie kart postaci. Poza tym od ponad 5 lat jestem cały czas MG, system znam na pamięć i wydaje mi się, że jestem w tej sferze bardzo aktywna.
Jestem osobą bezkonfliktową, aktywną i z wieloma pomysłami. Chętnie wprowadziłabym nowe rzeczy, pomogła przy wymyślaniu wieści. Obowiązki zawsze wykonuję szybko i zawsze jestem w kontakcie, odpowiadam w miarę możliwości od razu, żeby nic nie stało. Artemida jest dla mnie takim comfy miejscem i z przyjemnością pomogłabym w jej rozwoju. ♥

RE: Nabór na członków administracji - Mysia Łapa. - 14.10.2025

aktywne konta:
Spopielona Gwiazda, Komosowe Ziarenko, Cykające Trawy, Szczypiorek, Jesiotrowa Łapa, Liszka

najczęściej używany truposz/konto do postów mg:
Mysia Łapa.

napłynęły nowe zgłoszenia to mnie natchnęło do odnowienia mojego
na artemidzie gram z niewielkimi przerwami od 11 lat, jestem pomocną łapką już kilka miesięcy, mg jestem również z przerwami od lat nie wiem ilu i znam system. znam to forum od wewnątrz i zewnątrz. wydaje mi się, że jestem osobą dość znaną w społeczności i choć trochę przez społeczność lubianą.
choć mam teraz nieco mniej czasu na kotkowanie przez nowy tryb życia i pełen etat pracy, chciałobym, oprócz bycia pomocną łapką, pomagać jako pełnoprawny admin, mniej lub bardziej za kulisami. chciałobym móc wypowiadać się w istotnych dla funkcjonowania forum sprawach adminowych, chcę pomóc forum w jego rozwoju.

RE: Nabór na członków administracji - Drzemlikowa Łapa - 27.10.2025

dzień dobry :}
na artemidzie gram od 2021 roku (bez przerw - od 2023), jestem prawie-że-wytrenowanym mg od ponad roku. łapką natomiast - cztery miesiące, i uważam subiektywnie, że pełnię tę funkcję dosyć aktywnie, choć obecnie w głównej mierze zajmuję się awansami klepaniem mocno mechanicznych rzeczy. tak więc! myślę, że mogę zagwarantować, że jestem w stanie poświęcić jeszcze trochę więcej czasu, jeśli byłaby taka potrzeba, ponadto dzięki temu doświadczeniu mam już pewien wgląd, jak to działa od środka.

uważam się za osobę niekonfliktową, a z całą pewnością nie zaogniam celowo konfliktów; jednocześnie raczej nie mam problemów z tym, by w dyskusji wyrazić własne zdanie (jak i wziąć pod uwagę głosy przeciwne)

zgłaszam się na administratora ponieważ chciałbym wesprzeć forum bardziej, niż obecnie poprzez łapkowanie, oraz jak mówiłem, mam ku temu czas. tak czy siak siedzę na forum niemalże ciągle, nawet jeśli tylko zerkam, a nie piszę

RE: Nabór na członków administracji - Księżycowy Pył - 29.10.2025

Aktywne konta: Spadające Niebo, Lisi Ogień, Słona Łapa, Słońce

Bardziej w celu podtrzymania, że moje zgłoszenie jest aktualne. Tak jak pisałem wcześniej: gram od końca 2016, mam doświadczenie w byciu adminem tutaj, nawet jeśli niezbyt długie i mało aktywne zważywszy na mój stan z tamtego czasu oraz młody wiek. Byłem też adminem na paru innych forach w przeszłości. Mam (za) dużo czasu na wykonywanie wszelkich adminowych obowiązków, i tak, dalej jestem chętny nauczyć się obsługiwać techniczną stronę forum w sytuacji zostania wybranym.

Nie będę udawał, że jestem całkowicie bezkonfliktowy, ale na co dzień do każdego staram się podchodzić co najmniej neutralnie niezależnie od moich uczuć i historii z danymi osobami. Nawet w sytuacji posiadania silnych opinii jestem w stanie odsunąć się i spojrzeć na sytuację obiektywnie. Potrafię pracować w zespole płynnie i bez zakłócania jego działania, a komunikacja ze mną nie powinna stanowić problemu, jako że jestem dostępny większość czasu jeśli akurat nie śpię, a w razie jego braku potrafię to zakomunikować bez znikania z powierzchni ziemi.