Wygląd
Dość duży choć szczupły, lekko zbudowany kocur o gładkiej sierści. Oczy zadziwiające, niezwykłe, o głęboko orzechowej barwie. Lekko postrzępione prawe ucho i cienka długa blizna ciągnąca się po prawym boku od kręgosłupa, poprzez żebra aż do brzucha. Wyraźne oznaki siwizny widoczne na pyszczku i świadczące o zaawansowanym wieku kota przed śmiercią. Futro miedziano rude poprzecznie prążkowane czarnym pigmentem. Wierzch głowy, grzbiet oraz pyszczek wyraźnie ciemniejsze- czarna pręga wzdłuż kręgosłupa oraz końcówka ogona. Spód ciała nieco jaśniejszy.
xxxNabór na członków administracji jest zawsze otwarty. Zgłaszając się w tym temacie należy wziąć pod uwagę, że zgłoszenie nie musi zostać rozważone od razu. Administracja będzie sięgać do tematu zgodnie z zapotrzebowaniami, dobierając członków zespołu tylko gdy zajdzie taka potrzeba. Oznacza to, że poniższe zgłoszenia są traktowane jako zawsze aktualne. Jeśli się zgłosisz, a po czasie zdecydujesz, że zmieniły się twoje możliwości lub chęci, prosimy o usunięcie zgłoszenia.
Na stanowisko Administratora może zgłosić się każdy użytkownik forum, który:
» Ma przynajmniej jedną aktywną postać.
» Gra na forum przynajmniej od miesiąca.
xxxZgłoszenia należy składać poniżej. W poście ze zgłoszeniem kandydat powinien wymienić wszystkie swoje multikonta, opisać swoje doświadczenie i pokrótce wyjaśnić, dlaczego chciałby pełnić dane stanowisko. Doświadczenie Mistrza Gry nie jest wymagane, ale z pewnością mile widziane.
Więcej na temat obowiązków i uprawnień zespołu administracyjnego można znaleźć w TYM temacie.
im ciemniejsza noc, tym jaśniejszy dzień
światło ma moc i nie zgasi go cień
światło ma moc, ciemność jej nie ogarnia
choć cienie są zawsze po drugiej stronie światła
Statystyki - lvl: 0
| S: 0
| Zr: 0
| Sz: 0
| Zm: 0
| HP:
| W:
| EXP:
Stat. Med. - lvl: 0
| MED.EXP:
Grupa: Rzeka
Księżyce: 51
Mistrz: Rabarbarowy Korzeń, Bawełniana Nić
Matka: Ciemna Mordka [NPC]
Ojciec: Potężny Strumień (biol. Sopel) [NPC]
Multikonta: Roziskrzona Noc, Brzozowa Łapa, Azaliowa Łapa [KW]; Minogowa Łapa [KRz]
Wygląd
Długowłosy bury colourpoint, o tygrysim pręgowaniu, z krótkimi białymi skarpetkami i białą mordką. Oczy niebieskie.
h e h e
Nigdy nie wiem jak ładnie pisać zgłoszenia, więc bez cudów, aLE!
Otóż jeśli mnie pamięć nie myli to jest zapotrzebowanie na osoby, które by się świetnie bawiły przerzucając postacie do nieaktywnych, sprawdzające awanse i no nie będę wymieniać wszystkiego i szpanować, że przeczytałam obowiązki junior adminów, ale ogólnie chodziło o nudniejszą część roboty, a tak się składa, że ja bardzo lubię takie zadanka, niemal tak bardzo jak spanie w środku dnia. Nie mam pojęcia jak działają kostki i mogę zadawać milion pytań na początku, bo lubię mieć pewność, że zrozumiałam rzecz w 100% i nie zrobię głupiego błędu, ale jak już załapię co z czym się je to będzie fajnie, obiecuję.
Co tu jeszcze... na arci jestem od roku tak bez uciekania. I kiedyś zdarzało mi się pomagać adminom na zwierzaczkowych forach (ale to było dawno i mam dziwne wrażenie, że w porównaniu z artemidą to na tamtych forkach admini przede wszystkim ładnie wyglądali, a tu muszą robić rzeczy, więc nie wiem czy to się liczy jako doświadczenie, hm).
Ale to może jeszcze dodam, że jakkolwiek przybiegłam zwabiona ogarnianiem pierdółek, to w dyskusjach i wymyślaniu rzeczy też mogę brać udział, tak. To nie tak, że boję się myślenia, bo tak nie jest. Tylko spore szanse, że na spotkaniach głosowych pożytek będzie ze mnie marny, bo zwykle nie słyszę połowy rzeczy, ale udaję, że wszystko zrozumiałam :/
Statystyki - lvl: 4
| S: 17
| Zr: 12
| Sz: 6
| Zm: 4
| HP: 70
| W: 60
| EXP: 160/300
| MED.EXP:
Mistrz: Pochmurny Sen, Krzykliwa Mewa
Matka: Jaśminowy Płatek (*) [NPC]
Ojciec: Mroźny Podmuch (*) [NPC]
Partner: rezygnacja
Multikonta: Żołądź, Płotka, Padalec, Kawka (GK) | Jeleń (nkt)
Wygląd
Od dawna wiadomo było, że z Kruka nie będzie nikogo budzącego postrach czy szacunek samą aparycją.Wzrost co najwyżej przeciętny, łapy wciąż jakby lekko za długie w porównaniu z resztą ciała i tylko trochę grubsze od pierwszego lepszego patyka. Dodajmy do tego ogólnie szczupłą sylwetkę i oto jest przedstawiciel nowego pokolenia Wichrowców. Nabrał mięśni, ale są one prawie niezauważalne pod lekko odstającą, krótką białą sierścią. Dzięki ciągłym spacerom i patrolom krok ma o wiele bardziej pewny niż wcześniej, ale nigdy nie będzie poruszać się z gracją czy wdziękiem. Winowajca - skrócony ogon - magicznie nie odrósł, pozostał jedynie kikutem, nad którego nasadą widnieje brązowa plamka. Oczy, niezmiennie zielone, stały się lekko przygaszone, mało co potrafi przywołać dawne rozbawienie czy ciekawość. Trójkątny pyszczek zwieńczony różowym nosem stał się jakby bardziej poważny w wyrazie. Na karku ma bliznę po oderwaniu stosunkowo małego płata skóry przez lisa.
*wystawia nuszkę* no hejka.
czy mam jakieś doświadczenie w byciu adminem? absolutnie nie, nigdy. czy umiem cokolwiek w MyBB? również nie. czy mogę obiecać, że nikogo przypadkiem nie zbanuję? nie bardzo. czy mam czas? a tak średniawo, ale myślę, że w końcu znalazłem balans między pracą, grą i studiami. tak sądzę.
a tak bardziej serio. grałem na forum od okolic 2015, potem przestałem, a teraz znowu gram. dwukrotnie zostałem mistrzem gry (co prawda wciąż na treningu, ale jednak), więc to udowadnia, że coś tam pod względem klimatyczno-fabularnym czuję i mam czasem spoko pomysły, przynajmniej moim zdaniem, i żaden nie zakłada zawalania obozów. umiem pracować w zespole, bo to robię zawodowo od prawie 3 lat, umiem konstruktywnie zwrócić uwagę i w - chociaż może czasami tego nie widać - potrafię powstrzymać emocje i podejść dyplomatycznie do sprawy. nawet wypracować kompromis, serio. wyrabiam się ładnie z deadline’ami, piszę względnie poprawnie, czytam ze zrozumieniem i mam jakiś kręgosłup moralny, tak sądzę. i, wbew pozorom, lubię pomagać. no i gdzieś tam kiedyś studiowałem informatykę, więc bardzo czysto teoretycznie, gdybym miał jakąś motywację, mógłbym coś grzebnąć technicznie. ale nic z tego nie obiecuję.
do tego cierpię na chorobę zwaną „byciem wiecznie online”, czy to na discordzie, czy lurkując na forum. nie zawsze mam może czas czy siły na pisanie postów, ale klikanie rzeczy w panelu wydaje mi się rzeczą akurat do robienia, gdy nie mam jak być kreatywnym.
nie wiem co tu jeszcze napisać. make arcia family friendly again czy cośtam, dziękuję za uwagę.
zgromadziły się złowrogie chmury
smutne ptaki ryczą gniewne pieśni
.
a jeśli uda się wydostać .s.t.ą.d
do tego słońca, w które wierzę
jeżeli można, zapominając o wszystkim,
ZACZĄĆ .JESZCZE .JEDEN .RAZ .OD .NOWA
Statystyki - lvl: 6
| S: 20
| Zr: 9
| Sz: 11
| Zm: 11
| HP: 85
| W: 65
| EXP: 235/500
Stat. Med. - lvl: 1
| MED.EXP: 33/100
Grupa: Cień
Księżyce: 51
Mistrz: psia gwiazda
Ojciec: żmijooki i bzycząca polana
Multikonta: Ogniste Serce [rzeka], Orzechowa Łapa [cień], Wanda [pieszczochy] | Bawełniana Nić [gwiezdni]
Wygląd
czarny point | nieco wyższy | długi ogon, długie łapy, długie ciało | niebieskie oczy
moje zgłoszenie już tutaj widnieje, nie zostałam przyjęta i w porządku - chciałabym napisać nieco dłuższe, może bardziej wyczerpujące. poprzednie pisałam także krótko po powrocie z przerwy i rozumiem, jeżeli nie było zaufania, że faktycznie będę aktywna. od grudnia minęło osiem miesięcy, a ja jestem tak samo aktywna od tamtego czasu do teraz, dlatego chcę spróbować znowu.
byłam adminem juniorem, grom od 2019 praktycznie bez większej przerwy. jestem mg, udzielam się tu codziennie i kwestia czasu nie jest problemem: wcześniej udźwignęłam bycie adminem, pięć postaci i mg, teraz też. potrafię i robiłam większość rzeczy, które są obowiązkami admina juniora, chcę wspomóc teraźniejszy skład administracji poprzez (oprócz robienia prostych czynności jak sprawdzianie treningów, liczenie awansów itp): moje zdanie w dyskusji, problemach które są podejmowane, wsparcie i solidne wypowiadanie się, nowe pomysły na eventy do wprowadzenia, doprowadzenie forum do nieco lepszego stanu. chciałabym, żeby każdy czuł się dobrze na artemidzie.
przepraszam za poprzednie słowa o administracji zawarte w tym poście - były pisane pod wpływem emocji i nie powinni znaleźć się w ogłoszeniu na administratora forum. jako osoba, która potencjalnie miałaby się znaleźć na takim stanowisku. nie zamierzam nigdy więcej pisać niczego pod wpływem emocji, niemniej - pomoc administracji wlasnymi siłami nadal jest aktualna, co za tym idzie, zgłoszenie też.
wiele osób widzi, że administracja aktualnie nie wyrabia z wszystkim, z czym powinna i to jest jak najbardziej zrozumiałe - ogromne forum, ogromna ilość ludzi i jedynie pięć osób, które ma to ogarnąć. każdy jest człowiekiem i każdy w życiu zajmuje się czymś innym niż granie w forum. proszę, dajcie sobie pomóc. przyjmijcie nowych, pełnych werwy do pracy, którzy chcą działać na korzyść forum. to w końcu nasze wspólne podwórko!! tu też moja wielka personalna prosba: jezeli z jakiegos powodu moja kandydatura zostanie odrzucona, chciałabym go znać.

•••
Everywhere I GO,
BITC―S always know,
That Charlie scene has got a WEENIE that
he loves to SHOW!
Lets get this PARTY started,
• LETS keep them 40s POPPIN, (What?!) •
So just get BUZZED and stay FUC―D up,
WE WILL keep them PANTIES droppin!
Statystyki - lvl: 5
| S: 17
| Zr: 12
| Sz: 10
| Zm: 6
| HP: 65
| W: 75
| EXP: 80/400
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Grupa: Gwiezdni
Matka: Jasny Strumyk (NPC)
Ojciec: Burzowe Serce (NPC)
Partner: Popiełek
Multikonta: Gałązka [KG], Okruszek [KC], Piórolotek [KR] || Źdźbło, Śliwka [nkt], Mgła, Gęsia Łapa
Wygląd
Jeśli zobaczysz rozpędzoną, białą kulkę (ewentualnie z brązowymi plamami z brudu) z niebieskimi oczami i najprawdopodobniej biegnącą gdzieś w takim tempie, że nie idzie jej zatrzymać... To jest Liliowa Łapa. Kotka o szczupłej sylwetce, co to wreszcie nauczyła się chodzić, wiercąca się przy przymusie usiedzenia w miejscu przez parę uderzeń serca i pewnym, radosnym, wręcz przepełnionym energią kroku. Jej sierść jest koloru białego, nieco już na zawsze wyblakłego niczym wiele razy upaprane i wyprane ubranie dwunoga. Na głowie osadzono dwoje ni to dużych, ni to małych uszu, wiecznie postawionych do góry, parę oczu z wesołym błyskiem i różowy nosek. Wąsy też niczego sobie - nadal są tam, gdzie być powinny. Lilia posiada dosyć długie, może nieszczególnie smukłe, ale spełniające swoją wyjątkowo ważną funkcję łapy. Nawet nie są połamane! Ale, co najważniejsze - najłatwiej jest poznać ją po wysokim, donośnym i radosnym głosie!
No cześć, dorzucam się do stosiku, aby spróbować wspomóc administrację krótko- i długoterminowo.
Na artemidzie jestem teoretycznie od 2014, ale fakt faktem, że większość czasu od tamtego roku do teraz mnie nie było, niż byłam. Niemniej miałam dość długi okres gry w poprzednim roku, nastąpiła przerwa i teraz jestem już tu stale od ponad pół roku. Nie mam doświadczenia w jakimś większym zarządzaniu ani forum, ani większą społecznością, ani - na razie, bo jakiś czas temu się zgłosiłam do tej funkcji - z MGowaniem.
To tyle z moich zalet, hihi. A tak poważnie to za to myślę, że jestem dość zorganizowana, wydaje mi się, że całkiem terminowa, i - jak chyba wszyscy w tym naszym kotkowym dołku - lubię to forum i chcę pomóc je ogarniać, bo ta pomoc zdaje się aktualnie potrzebna. Postaram się, po zapoznaniu z tymi potencjalnymi obowiązkami, wprost określić, ile jestem w stanie zrobić, i regularnie dorzucać się do tej puli spraw, a jak nie wyrobię - dać o tym znać jak najwcześniej. Z drugiej strony mogę mieć kilka pomysłów na usprawnienie tej organizacji, podziału zadań i przejrzystości, której czuję, że powinniśmy mieć ostatnio więcej - nie wiem, na ile, bo nie wiem, jak faktycznie funkcjonują obecnie sprawy od środka.
Myślę, że należę do mało konfliktowych osób (żołądek nie pozwala mi na bycie konfliktową, bo nie mam też za bardzo jaj! <3), ale potrafię się wypowiedzieć, gdy trzeba, dyskutować i argument, jednocześnie nie wpuszczając w to za dużo emocji. Stawianie się po stronie przeciwnej do mojej opinii, żeby spróbować zrozumieć, to też dobre ćwiczenie i staram się praktykować. Nie mam z nikim beefu, przynajmniej nie takiego, o którym wiem xD
Poza tym totalnie wpiszę sobie to w CV, jeśli zostanę przyjęta i pozostanę dłużej adminem jakiegoś stopnia. I wstawię publicznie screena przy najbliższej rekrutacji, w której użyję tego CV. O.
(Na razie zawieszone bo żyćko)
Głos siostrzyczki zaczyna wydzwaniać znaczenie życia wypełnionego dźwiękami
Z pewnością obronię ten niezmienny uśmiech którego wspólnie doświadczyłyśmy, więc już nikt nie będzie w stanie go zniszczyć
Statystyki - lvl: 0
| S: 0
| Zr: 0
| Sz: 0
| Zm: 0
| HP:
| W:
| EXP:
| MED.EXP:
Grupa: Wicher
Mistrz: Racza Sadzawka
Matka: Krokusowa Łąka
Ojciec: Zielona Stopa
Multikonta: Płotkowy Potok [kr] | Kwitnący Jaśmin [kr] | Rześki Zmierzch [kg] | Niezapominiana Łapa [kw] | Dryfujący Liść [kc] | Barwna Łapa [kr] | Jaskier [kw]
Wygląd
Malutka, prawie cała pokryta białą sierścią kotka. Rude, klasycznie pręgowane plamki pojawiają się na ogonie, dwie na grzbiecie i na twarzy. Pyszczek kotki ma delikatne rysy z wybijającym się różowym noskiem i szaro-niebieskimi oczkami.
Haai!!
Na Arci gram od końca 2019 roku z jedną paromiesięczną przerwą i kilkoma mniejszymi zastojami w aktywności. Od ponad roku jestem pełnoprawnym MG, a co za tym idzie dość dobrze znam mechanikę forum. Plus moderuję od dwóch lat na kotkowym discordzie. Nie wiem, czy będzie to przydatne, ale parę lat temu byłam szefową jednego plemienia w myszkach, organizowałam eventy, zabawy i inne takie, więc jakieś doświadczenie mam, ale to zupełnie inna bajka w porównaniu z adminowaniem forum.
Mam też sporo czasu. Niemalże codziennie jestem w stanie znaleźć czas na forum. W przyszłości może się to zmienić przez studia, ale nie mam jakoś wiele ważnych zajęć w wolnym czasie, więc śmiało mogę go przeznaczyć na arcie. Lubię zajmować się różnymi projektami a samo wykonywanie brudnej roboty jak sprawdzanie kapejek, czy klepanie awansów brzmi fun!! Zaznaczę też, że nie czuje się pewnie w takich sprawach jak np. wymyślanie historii miotów, czy ogólnie tworzenie długich tekstów. Bardziej interesuje mnie mechaniczna strona forum oraz pomoc w codziennych zadaniach. No i patrzenie na owoce mojej pracy sprawia mi niesamowitą satysfakcję, nawet jeśli to takie pierdoły jak liczenie expa na koniec miesiąca czy skopiowanie kolorku każdego MG.
Oraz przede wszystkim chce pomóc!! Arcia stała się ważną częścią mojego życia i chciałabym się jej jakoś odwdzięczyć.
⋆⁺₊⋆ ☾ ⋆⁺₊⋆
I hold so many small regrets
and what-ifs down inside my head
some confidence it couldn't hurt me
my demeanor is often misread
Statystyki - lvl: 1
| S: 3
| Zr: 8
| Sz: 5
| W: 30
| EXP: 70/100
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Księżyce: 88
Mistrz: Łabędzia Gwiazda
Matka: Księżycowe Jezioro
Ojciec: Skrzące Słowo
Partner: Przepiórcza Pieśń
Życia: 9
Multikonta: Bzycząca Łapa [KRz]
Trwałe urazy: długi ślad po pazurach między uszami; nadgryzione od boku prawe ucho; blizna po wyrwanym płacie skóry na zadzie, podłużny ślad po pazurach na nosie, ojciec
Wygląd
Masywny gbur ze znudzonymi, zielono-żółtymi oczami. Długie futro, czarne srebrne cieniowane umaszczenie z bielą na pysku (od nosa do policzków), od szyi do brzucha oraz na łapach, na wysokości palców.
Natchnęła mnie ostatnia rozmowa nt propozycji zmian w mechanice oraz rozmowa o NPCtach na discordzie <D nie wiem, na ile to zgłoszenie może być wzięte pod uwagę, natomiast chciałabym się zgłosić do pomocy jako ktoś w rodzaju... admina/moderatora do sprawy eventowych? Mechanicznych? Coś takiego XD Pomimo całej mojej miłości zarówno do forum, jak i do graczy tutaj, nie nadaję na admina czy moderatora - ilość obowiązków, która się z tym wiąże po prostu mnie przytłacza i tracę radość z gry. Chciałabym jednak odciążyć administrację od rzeczy, na które zwyczajnie nie mają czasu, bądź są mniejszym priorytetem. Jak najbardziej jestem w stanie zająć się rozwojem mechaniki i na bieżąco proponować nowe rozwiązania w mechanice, które po akceptacji mogę rozpisać i wprowadzić w życie. Chętnie zajęłabym się wymyślaniem eventów na wieści ze świata i wrzucaniem postów tak, żeby wpadały regularnie. Chętnie zajęłabym się również relacjami NPC i ich zmianami - ten temat jest szczególnie interesujący i fajnie byłoby go chociaż trochę updatować chociażby raz na miesiąc lub dwa (choć do tego fajnie byłoby zwiększyć ilość NPC. Kiedyś każdy klan miał 15-20NPC i dawało to duże pole do popisu w tej kwestii, teraz jest to około 7 i jest straszna bieda :()! Mogę też zająć się pisaniem miotów, nowych NPCtów lub segregowaniem tego, co gdzieś po drodze podesłali inni gracze. Drobne, w zasadzie nie wymagające wiele prace, na które administracja może zwyczajnie nie mieć czasu, a dodają uroku i ożywiają rozgrywkę. Nie mam też problemu z rzucaniem na leczenia, czy sprawdzaniem sparingów, treningów. Mam bardzo, bardzo wiele pomysłów na to, jak można urozmaicić rozgrywkę na naszych forum i chętnie bym się tym zajęła, nie tylko rzucając pomysłami, ale również wprowadzając je w życie <3
TO MOJA WINA
nie taki był plan, wiem nie zmyjemy tych plam
są jak krople wina
możesz to na mnie zrzucić
niech wszystko spadnie na mnie
łzy z jej powiek
uwięziony wokół pokus, jestem solą w oku
NIEWINNYCH KOTÓW I KŁAMSTW
Statystyki - lvl: 11
| S: 32
| Zr: 24
| Sz: 13
| Zm: 12
| HP: 110
| W: 90
| EXP: 265/500
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Grupa: Grom
Mistrz: Żubrza Gwiazda
Matka: Cichy Strumyk [NPC] [*]
Ojciec: Wężowy Język [NPC] [*]
Partner: maki
Multikonta: Świetlikowa Knieja, Rojstowe Rozlewisko, Błędna Skra, Gryczana Łapa, Osiołek [KC], Rdzawa Wiewiórka, Jesionowy Las, Pusta Łapa [KRz], Majeranek [KG], Skunks, Pierwiosnek [S] | Szumiący Wodospad, Rysi Pomruk, Mleczna Struga, Żbik, Różana Łapa [GK]
Wygląd
Wysoka, krótkowłosa, kremowa kocica z klasycznym pręgowaniem. Cechuje się długim pyskiem, wielkimi uszami, długimi nogami oraz oczami w kształcie migdała. Oliwkowe, błyszczące oczy.
Dzień dobry cześć
niejednokrotnie już widziałam na discordzie na różnych kanałach, jak osoby z administracji się skarżą, że mają dużo do roboty. no i mają, fakt, jakby. yeah artemida to jest duże forum.
to się zgłaszam do pomocy : )
nie jest mi straszne sprawdzanie kp czy sprawdzanie treningów czy cokolwiek, serio. byłam już kiedyś modem na artemidzie, odeszłam z pozycji modowania przez sprawy wewnętrzne, ale no hej. gram aktywniej od połowy tamtego roku, nie sądze, że nagle rzucę forum, bo dobrze mi się na teraz pisze.
jestem osobą aktywną na forum i na discordzie, mam dużo czasu, które mogę włożyć w kotki.
myślę też, że jako osoba, która zagłosowała na brak limitów postowych i nielimitowane multiki, to. to no tym bardziej chyba jestem odpowiednia, aby się zgłosić do pomocy, skoro chcę zmian. mam również nadzieję, że to, że mam odmienne zdanie niż większość administracji na różne tematy, nie sprawi, że zostanę zdyskwalifikowana z góry.
yaa
≡ g e t d o w n ≡
swaying to my own sound
flashes in my f a c e now
all I know is everybody loves me
- ̗̀ everybody loves me ̖́-
Statystyki - lvl: 3
| S: 9
| Sz: 8
| Zm: 8
| W: 50
| EXP: 085/200 (IV)
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Grupa: Cień
Mistrz: Bystrz [*] || Buk-czołg
Matka: Trująca Łapa (NPC)
Ojciec: Darth Wąs (NPC)
Partner: -
Multikonta: SPOPIELONA GWIAZDA, KSIĘŻYCOWA ŁAPA, KREWETKA-KLESZCZ [cień]; MYDŁO [rzeka] || bobrzy kieł [mgbg], pomidorowa łapa, domino, skowyt, osa [osia łapa], piotruś pan, pszczela łapa, jesiotrowa łapa [nkt]; rybitwa, ambient, lato, wawrzynek, tsunami, amnezja [martwi] wichura, czosnkowy kwiat, dębowy bór, szalejąca zamieć, barwna woda, krokusowy pląs, grzybowy grzbiet, żuraw, rozmarynowa łapa, sadzowa łapa, lisia łapa [gk]
Wygląd
Koteczka niewielkich rozmiarów o bardzo szczupłej sylwetce. Futro pokrywające jej drobne ciało ciągle tej samej barwy - pręgowane, bure z fragmentami rudości. Od brody poprzez pierś i cały brzuch sierść jest idealnie biała, tak samo jak skarpetki na łapach i końcówka długiego, biczowatego ogona. Mysz ma nienaturalnie duże uszy, tym samym doskonały słuch. Trochę niżej znajdują się dwa przenikliwe, blado-zielone talary, Mysie ślepia, które drążą nowo poznane koty na wskroś. Jeszcze niżej umiejscowiony jest ciemnoróżowy nos, który jest wiecznie w ruchu. Wyraz Mysiej mordki jest zazwyczaj obojętny, nie okazujący żadnych uczuć, jednak nie raz można dostrzec lekki, najczęściej zuchwały uśmieszek.
No to co, wypadałoby odnowić zgłoszenie
Dawno temu na artemidzie byłem przez krótki okres czasu moderatorem, ale działało to raczej na zasadzie bycia głupim dzieckiem które nie ma pojęcia w co się wpakowało, toteż moja kadencja trwała krótko. teraz jestem trochę większym głupim dzieckiem i chyba już wiem w co się pakuje.
siedzę w tej społeczności od lat i forum znam jak swoich pięć palców, jestem mg (trochę na dłuższym urlopie, ale system jednak znam bardzo dobrze), wydaje mi się, że jestem osobą w tej społeczności dość lubianą - forum jest dla mnie miejscem bardzo ważnym, bardzo bliskim mojemu sercu i chcę pomóc mu się rozwijać w dobrym kierunku, chcę odciążyć jakoś aktualną kadrę administracyjną i usprawnić działanie forum na którym siedzę od lat i z którego chyba jednak nigdy nie odejdę
szybko się uczę więc ogarnięcie co i jak na panelu administracyjnym to kwestia chwili. lubię powtarzalne czynności jak sprawdzanie kp i treningów, mam sporo pomysłów jak usprawnić rozgrywkę. pięknie proszę o rozważenie mojej kandydatury <3
Statystyki - lvl: 2
| S: 5
| Zr: 7
| Sz: 9
| Zm: 5
| HP: 50
| EXP: 15/150
| MED.EXP:
Mistrz: Karasiowy Kieł, Łososiowa Łuska
Matka: Ubłocona Mordka[*]
Ojciec: Ciernisty Grzbiet[?]
Partner: ład i porządek
Multikonta: Spadające Niebo[KG]; Lisi Ogień, Wierzbowa Łapa[KC]; Lustrzana Łapa, Słoneczna łapa[KRz] | Mała Łapa, Wrzeszczący Pysk, Pluskający Potok, Czosnek, Błękitna Łapa[GK]; Dryfujący Kwiat, Ptasznik, Senna Łapa, Sucha Łapa, Żmij, Kurz, Żylasta Łapa[Nkt]; Kazo, Złoty Język, Księżyc[Zm]
Wygląd
Sierść w kolorze piasku, zawsze czysta i lśniąca - oto znak rozpoznawszy Rzecznej medyczki. Pokryta jest niewiele ciemniejszymi pręgami, które na bokach układają się w grube zawijasy. Nie brak także mlecznobiałych akcentów, które zdobią jej mordkę, gardło, brzuch, palce oraz końcówkę ogona. Aparycja Księżyc jest zupełnie nieimponująca; przykrótkie łapy noszą smukły, nieco wydłużony korpus oraz zaokrągloną głowę, na której osadzone są nieduże uszy, orzechowe oczy i nos o barwie łososiowej. Jej skóra jest wolna od blizn, za to na brzuchu, bokach i biczowatym ogonie widać niemal łyse fragmenty - efekt zbyt intensywnego czyszczenia futra w momentach stresu. Głos Rzeczniaczki jest dość charakterystyczny; jako że transpłciową kotką musi nad nim pracować, by był wyższy i brzmiał jak głos kotki.
zgłaszam się na pozycję administratora
kiedyś już byłem adminem na arci, choć bliżej końca dość mało aktywnym, więc mam pojęcie o tym jak to mniej więcej wygląda. gram tutaj od końca 2016, co prawda z przerwami, ale solidne kilka lat. od mojego aktualnego powrotu wiem, że jestem w stanie utrzymywać aktywność, nawet jeśli wpadnę w gorszy okres. sprawdzanie kart, awansów, kontrolowanie miotów npc, archiwizacja tematów i inne tego typu obowiązki- mam na to dużo czasu, a w razie jego mniejszej ilości wciąż jest to coś, co mogę bez problemu wykonywać. nie mam problemu z działaniem w zespole, zawsze staram się odpowiadać jak najszybciej na wiadomości i komunikacja ze mną się nagle nie urwie, jestem też skłonny nauczyć się obsługiwać techniczną stroną forum. mam przy tym sporo pomysłów na urozmaicenie rozgrywki i eventy, a także nadzorowanie/prowadzenie ich. myślę także od długiego czasu nad usprawnieniem mechaniki, by akcje przebiegały płynniej i ciekawiej dla graczy.
z obsługą technicznej strony forum jestem w pełni poważny- mam na tyle dużo samozaparcia i uporu, by się tym zająć, oraz osobę która jest w stanie mnie tego nauczyć. to forum miało maks dwie osoby na krzyż potrafiące grzebać w jego flakach i to widać.
| x |
![[Obrazek: uDUk9JV.png]](https://i.imgur.com/uDUk9JV.png) |
x
x
˚ ༘ ೀ⋆。˚
my birds of a kind, they more and more are looking like centurions than any little messiah; and as I prune my feathers like leaves from a vine I find that we have fewer and fewer in kind, but my palms and fingers still reek of gasoline from throwing fuel to the fire of that Greco-Roman dream, purifying the holy rock to melt the gilded seams; it don't bring me relief, no it don't bring me nothing that |
x |
x
Statystyki - lvl: 5
| S: 8
| Zr: 14
| Sz: 12
| Zm: 18
| HP: 80
| EXP: 65/400
Stat. Med. - lvl: 7
| MED.EXP: 640/1200
Księżyce: 41
Mistrz: Piołunowy Pazur
Matka: Śnieżny Płatek
Ojciec: -
Partner: -
Multikonta: Bratkowe Wzgórze, Okoniowa Łapa [KRz], Czerń [KC]
Trwałe urazy: alergie, niewielkie, okrągłe blizny po wylizywaniu, -1zm podczas pory młodych liści, -2zm na 4 tury po kontakcie z pierzem
Wygląd
drobne, nieskie, czarne dymne szylkretki z odrobiną bieli i bladożółtymi oczami
Zgłaszam się na pozycję administratora seniora.
Byłom adminem na artemidzie trzykrotnie, w ostatnim wypadku dosyć długo, wiem jak to działa i co się na tym stanowisku robi, mam też prawie 15 letnie doświadczenie z samym forum, jego historią, fabułą i postaciami.
Obecnie nie mam pracy, również nie studiuję, stąd mam sporo czasu który mogę poświęcić na forum. Łatwo się ze mną skontaktować bo jestem codziennie na discordzie plus sporo osób na forum ma do mnie kontakt telefoniczny więc gdyby coś faktycznie wybuchło można mnie natychmiastowo zespawnić w formie smsa. Forum jest jedną z najważniejszych rzeczy w całym moim życiu, dlatego nie ma obawy, że zrobiłobym cokolwiek by mu zaszkodzić.
Jeśli chodzi o to czym najchętniej bym się zajmowało - kwestiami okołofabularnymi. Pisanie NPC, relacji NPC, nadzór nad miotami (to też między innymi robiłom jak byłom ostatnim razem adminem i co daje mi bardzo dużo radości i w czym, myślę, jestem bardzo dobre), pisanie wieści ze świata i organizowanie różnego rodzaju eventów i dodatków fabularnych, pisanie aktualizacji, informacji od administracji, wymyślanie nowych elementów fabularnych, wymyślanie, pisanie i opracowywanie nowych terenów, udział w dyskusjach jako reprezentat administracji, etc, wszystko co pochodne od tego. Plus oczywiście cała reszta administracyjnego tatałajstwa, a trochę tego jest.
Jeśli mam podać jakieś słabe strony to niezbyt dobrze radzę sobie z kwestią kodowania i bazy danych forum, więc w tym na pewno oczekiwałobym pomocy od osób z większą wiedzą. Ale wszystko, co tyczy są samego forum jako fabuły, postaci, tematów i graczy mam w małym paluszku i polecam się.
.
![[Obrazek: 6jyI53h.png]](https://i.imgur.com/6jyI53h.png) |
.
.
.
.
.
.
.
High achiever, don't you see?..............
....Baby, nothing comes for ⌞free⌝
╭───────────────────.⛧..─╮
..They say I'm a control freak..
╰─..⛧.───────────────────╯
.....ᴅʀɪᴠᴇɴ ʙʏ ᴀ [GREED] ᴛᴏ [SUCCEED].....˗ˏˋ _ nobody can stop me _ ˎˊ˗
........are you satisfied
with an average life?... |
.
| S: 3
| Zr: 9
| Sz: 9
| Zm: 5
| HP: 75
| W: 35
| EXP: 50/150
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Mistrz: Miodowowąsy
Matka: Piorunopręga
Ojciec: Wężowa Gwiazda
Multikonta: Pszeniczny Kłos, Kolczasta Łapa, Słoneczna Łapa
Wygląd
Ciemno-bury klasycznie pręgowany, krótkowłosy, wysoki kocur z nadwagą. Ślepia ma zielone. Jego prawe ucho jest oderwane w połowie, natomiast lewe lekko rozerwane. Ma też małą bliznę ciągnąca się znad brwi aż po oko. [KP]
Zgłaszam się na stanowisko administratora.
Na Artemidzie gram około dziewięciu lat, przez dwa lata będąc w administracji i współpracując z częścią obecnych adminów. Forum znam praktycznie od podszewki, wliczając w to znajomość panelu sterowania i zasad dotyczących prowadzenia akcji MG. Jestem osobą zorganizowaną, zaangażowaną i lubiącą porządek, a co za tym idzie - gdy sprawy załatwiane są bez większej zwłoki.
Chętnie wesprę forum w sprawdzaniu spraw bieżących jak treningi, sparingi (itp.), a także robiąc rzuty na leczenia, czym zajmowałam się już wcześniej. Staram zawsze udzielać się w dyskusjach, proponując własne rozwiązania, a niektóre z nich zostały już wprowadzone na forum.
Aktualnie posiadam trochę czasu, który mogę poświęcić na pracę w administracji. Nawet jeżeli miewam spadki aktywności, to na Discordzie jestem codziennie i zawsze można się ze mną skontaktować (chyba, że w nocy, wtedy to śpię :(().
| S: 15
| Zr: 11
| Sz: 7
| Zm: 6
| HP: 75
| W: 55
| EXP: 260/300
| MED.EXP:
Matka: Osikowa Kora †
Ojciec: Lekki Krok †
Multikonta: Korzenna Woń [KW], Onyks [S], Truflowy Nosek [KW], Padlina [S], Nieuchwytna Łapa, Kryształowa Łapa [KW], Wschodząca Łapa [KG], Odcisk [S]; Zmora [KRz/M], Wilk. [KRz/GK], Szyszka. [KC/M], Koniczynka [KRz/M]
Wygląd
Zgłaszam się na administratora, ponieważ zależy mi na forum i zawsze zależało. Nie posiadam większego doświadczenia w prowadzeniu forum, chociaż każdy z kadry administracyjnej dobrze wie, że staram się pomagać przy NPC już od chyba dobrego roku. Nie raz pisałam miot, tworzyłam nowe NPC (na polecenie oraz według danych mi wytycznych), proponowałam dodanie samotnych NPC, a nie tylko gotowych parek, które mają być pod mioty. No i również od kiedy zajmuję się aktualizowaniem spisu NPC wprowadziłam “trwałe urazy” aby łatwiej śledziło się co się dzieje fizycznie z NPC. We wszystkim pomagałam jednak gdzieś chaotycznie oraz kiedy była potrzeba, nigdy nie mając przydzielonych konkretnych obowiązków.
Nie chciałabym jednak by moja pomoc kończyła się na tym. Nie widzę problemu ze sprawdzeniem KP, które wiszą czasami długo. Lubię czytać czyjeś KP, czasami robię to od razu po tym jak wleci, sądzę, że mogłabym trochę odciążyć administrację, gdybym wiedziała na co mam zwracać uwagę. Nie jest dla mnie problemem przysiąść nad takim KP.
Oprócz tego mogłabym również sprawdzać akcje MG (nadzorowanie czy wszystko jest zgłaszane, czy akcje wlatują do zakończonych, czy ktoś nie zapomniał ran zgłosić, etc.), nie widzę również problemu w sprawdzaniu exp za sparingi oraz walki. Mam sporo wolnego czasu, zawsze zaglądam na forum praktycznie i mimo faktu, że zdarza mi się być nieaktywną to i tak obracam się gdzieś wokół Artemidy.
Zdaję sobie sprawę jak ważne jest teraz odciążenie administracji i chętnie zrobiłabym to posiadając już teraz konkretne obowiązki, których wcześniej nie miałam.
IF I WAS DYING ON MY KNEES
You would be the one to rescue me
And if you were drowned at sea
I'd give you my lungs so you could breathe
Statystyki - lvl:
| S:
| Zr:
| Sz:
| Zm:
| HP:
| W:
| EXP:
Stat. Med. - lvl:
| MED.EXP:
Mistrz: Słodka Woda, Krzykliwa Mewa
Matka: Biały Kwiat
Ojciec: Porywisty Nurt
Multikonta: Bursztynowy Wiatr, Sztormowy Świt, Łasicza Łapa, Wilczy Szlak, Sycząca Łapa, Żabia Łapa, Błyskotka, Kwitnąca Łapa, Jabłoniowa Łapa, Miraż, Zbożowy Kłos, Pszczela Łapa, Śpiewająca Knieja, Brodząca Łapa, Osetowa Łapa, Modra Łapa || Poczerniała Łapa, Polna Łapa, Rosiczka
Wygląd
Kolejny biały kociak, niezbyt wyróżniający się swoim futrem, czy też posturą. No, tyle tylko, że wydaje się być nieco szarawy, ba, czasami nawet pojawiają się czarne plamy! Z tym, że te plamy migrują to tu, to tam bo wcale nie są łatami innego koloru - to brud. Obłok jakoś nie potrafi zatrybić o co chodzi z tym całym "myciem". Co prawda mama Wirka próbowała mu to tłumaczyć i czasami coś tam go liźnie... Ale on chwilę później pobiegnie na zwiedzanie i to by było na tyle jego czystości.
Za to tym co go może wyróżnić zdecydowanie są oczy. Odziedziczył je po tatusiu! Szkoda, że go nie zna, bo by go pewnie polubił i wtedy może mama powiedziałaby mu, że te oczy to ma po nim... A tak to jedyne co może zrobić to patrzeć na świat tymi tak jasno błękitnymi oczami, że czerwone nitki krwi nadają im fioletowego odcieniu.
Dzień dobry
Jedno moje zgłoszenie na admina już wisi ale co tam, drugie nie zaszkodzi. Może nie jestem obecnie najaktywniejszą osobą fabularnie ale obserwuje forum i jestem na bieżąco w tym co się dzieje, więc bez problemu mogłobym wrócić do pomagania w jego prowadzeniu. Mam pomysły jak je udoskonalić i mam doświadczenie w tym jak forum funkcjonuje. Bardzo chętnie zajmę się bieżącymi sprawami, ale też przygotowywaniem rzeczy na przyszłość. Tęsknie do czasów gdy wieści ze świata były czymś regularnym a nie odświętnym. Po prostu chciałoby znowu pomagać ok?
Nie byle kto, umie się cieszyć byle czym
I byle co, choć byle jak, bylebyś ty, byleby być
Bylebym mógł, odkurzyć mózg choć trochę
I gdy będziesz jak skała zawsze zmieniać się w wodę
| S: 5
| Sz: 10
| HP: 50
| EXP: 135/150
| MED.EXP:
Grupa: Samotnicy
Księżyce: 49
Mistrz: Ciemniejące Niebo
Matka: Zroszony Listek
Ojciec: Brudny Kamień
Multikonta: Kos (NŚ), Cierpka Jagoda (KG), Paprociowa Łapa(KRz) | Trzmielinowa Kora (M)
Wygląd
Śnieżna wyrosła na masywną, acz smukłą kotkę. Nadal jest pięknie biała, o krótkiej i białej sierści. Oczy niezmiennie niebieskie, wąsy dalej długie, podobnie jak łapy i ogon.
No to ten
Gram na arci 7 lat, od chyba roku jestem mg (zaraz skoncze trening i swear) + łapkuje od początku istnienia pomocnych łapek i chyba się sprawdzam. Mam trochę wolnego czasu i przestrzeni w głowie, by adminować. Przez ostatnie pół roku byłem liderem wieloosobowej grupy pracującej nad wymagającym projektem i wszyscy zachowaliśmy dobre relacje <3333. Deeskalowałem konflikty, pilnowałem terminowości i sprawdzałem regularnie małe głupotki, by wszystko działało płynnie. Za swoje zarządzanie dostałem nawet dziękuję i uściski!! Więc to chyba coś znaczy, nie!!
Wiedzieliście, że lubię walkę i kostkowanie? Chętnie pomogę przy systemie!! Może zakoduję nowy styl (dalej pamiętam i dalej tęsknie za mojszczurem <33), działam aktywnie przy wieściach i kminię dużo; fabularnie i nie fabularnie. Lubię wprowadzać usprawnienia, by wszystkim żyło się lepiej. Od 7 lat nigdy nie miałem bezterminowego nb i cały czas grałem aktywnie. Znam forum, znam użytkowników i znam kompendium.
A tak poza nierealną kiełbasą wyborczą: hej, lubię pomagać i działać społecznie. Nie miałem chyba z nikim konfliktu na forum i jeśli już udzielam się w dyskusji, zawsze staram się wrzucić pozytywne słówko. Jeśli coś zepsuję, potrafię wziąć winę na siebie.
| S: 12
| Sz: 11
| Zm: 8
| HP: 65
| W: 65
| EXP: 75/300
| MED.EXP:
|